Diğer ATEŞ CANLI MI? CANSIZ MI? cnkblt Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Canlılık kavramı nedir?1. Hareket etmesi.2. Enerjiye ihtiyaç duyması.3. Üreyebiliyor olması.4. Büyümesi5. Enerisi tükenince ölmesi Bu özellikler ateşte de var. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? ATEŞ CANLI MI? CANSIZ MI? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. Cansızdır 0 0 Yorumla
melaniemarla Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cansızdır evet bu saydığınız özellikler canlı organizmalara ait ama ateş içerisinde hücre yoktur ve bu yüzden de canlı değildir 1 6 Yorumla cnkblt +1 yıl Cinlerin de hücreleri yok hadi bunada cevap lütfen Yorumla melaniemarla +1 yıl Ama cinlerin ruhu vardır bu canlı olmaları için en büyük sebep Yorumla cnkblt +1 yıl Ateşin de ruhu varsa? Biz bilmiyorsak? Kuran a göre gidersek karadelikten de bahsetmiyor ama 2 3 sene önce karadelik fotoğrafı çekildi Yorumla melaniemarla +1 yıl Kur'an okumaya çok yeni başladım bu yüzden içeriğinde net olarak değinilen şeyler hakkında yorum yapamıyorum kusura bakmayın🙏 ama evet her şey bir muamma oladabilir ama olmaya da bilir Yorumla cnkblt +1 yıl Kessinlikle o yüzden bunu sordum ama cevapların çok iyi tebrik üstüne tebrik Yorumla melaniemarla +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Biyokimyasal reaksiyonda oksidasyon birleşimi ile kıvılcım ardından atarş meydana gelir canlıdır evet ve ateş aslında kendini yakamayandir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nasıl ki toprak, su, hava gibi elementler de canlıysa ateş de bir o kadar canlı bence 2 0 Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Götgesiiii yok ki onun 🥺 0 7 Yorumla cnkblt +1 yıl Işık saçıyor çünkü Yorumla aichaa +1 yıl Götgesi bilem yok çünkü yalnız çok 😔 Yorumla cnkblt +1 yıl Ay ağlayacak yer arıyor. Yanına bi odun koy birazda mazot dök yanlızlıktan kurtarmış olursun aichaa Yorumla aichaa +1 yıl Paylaşmıyor ki içine çekip kendi yapıyor ne sen kalırsın o zaman ne de sana eşlik eden götgeeeeen 😭 Yorumla cnkblt +1 yıl Götgen i nasıl yanlış yazarsın 2 kere hemde aichaa klavyede T nerdeee L nerde aichaa senin derdin ne kız Yorumla aichaa +1 yıl Götgenin ben de yeri ayrı 😏 Yorumla cnkblt +1 yıl tamam tamam götgesi pes Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cansızdır
Cansızdır evet bu saydığınız özellikler canlı organizmalara ait ama ateş içerisinde hücre yoktur ve bu yüzden de canlı değildir
Cinlerin de hücreleri yok hadi bunada cevap lütfen
Ama cinlerin ruhu vardır bu canlı olmaları için en büyük sebep
Ateşin de ruhu varsa? Biz bilmiyorsak? Kuran a göre gidersek karadelikten de bahsetmiyor ama 2 3 sene önce karadelik fotoğrafı çekildi
Kur'an okumaya çok yeni başladım bu yüzden içeriğinde net olarak değinilen şeyler hakkında yorum yapamıyorum kusura bakmayın🙏 ama evet her şey bir muamma oladabilir ama olmaya da bilir
Kessinlikle o yüzden bunu sordum ama cevapların çok iyi tebrik üstüne tebrik
Rica ederim.
Biyokimyasal reaksiyonda oksidasyon birleşimi ile kıvılcım ardından atarş meydana gelir canlıdır evet ve ateş aslında kendini yakamayandir
Nasıl ki toprak, su, hava gibi elementler de canlıysa ateş de bir o kadar canlı bence
Götgesiiii yok ki onun 🥺
Işık saçıyor çünkü
Götgesi bilem yok çünkü yalnız çok 😔
Ay ağlayacak yer arıyor. Yanına bi odun koy birazda mazot dök yanlızlıktan kurtarmış olursun aichaa
Paylaşmıyor ki içine çekip kendi yapıyor ne sen kalırsın o zaman ne de sana eşlik eden götgeeeeen 😭
Götgen i nasıl yanlış yazarsın 2 kere hemde aichaa klavyede T nerdeee L nerde aichaa senin derdin ne kız
Götgenin ben de yeri ayrı 😏
tamam tamam götgesi pes
Bence taş bile canlı.
Maddesel etken
Aga hiç umrumda değil ya