Eski Nisanlim ve ayni zamanda kagit üzerinde Esime Kiskanclik yapayim derken beni terk etti, geri dönermi?

Bizim 3 senelik bir iliskimiz vardi. Nisanlandik sonra kagit üzerinde evlendik ama dügünümüz iptal edildi. Kaynanam beni sonradan istemedigi icin, halbuki ben ona saygisizlik yapmadim.. ondan sonraki evrede 1.5 sene ben bekledim. Bekledimki Ailesinin karsisinda durup beni istedigini söylesin. Artik okadar yiprandimki sona dogru cok kendimi kaybettim. Hakaretler etim, ve ona dogru olmayan birsey söyledim. Söyledigim sey tamamen gercek disi cünki ben 30'a yakin yastayim ve esim benim ilk erkek arkadasim. O gecmisinde bir cok kez aldatildigi icin bu onda bir yara kaldi. Ama kendisinin beni cok sevdigini ve benim farkli oldugumu bana hep his ettirdi. Gercekten bizim Iliskimiz cok badireler atlatti ama hep el ele savastik ve birbirimizi sevdik. Benim söyledigim dogru olmayan sey ise; baska bir erkek ile yemege gittigimi dedim. Cok kötü birsey dedim halbuki asla öyle birsey yapmam, bunu oda bilmesi lazim. Ama o hemen sorgulamadan olayi kapatti beni terk etti ve bosanmayi acti. Aradim konustum ama öyle bir davranis sekli gösteriyorki, sanki asla ama asla beni sevmemis gibi. Umursamiyormus gibi. Hatta okdr benden sanki nefret ediyordu, kendi öz kuzenlerini bile instagramdan silmis, beni görmesin diye. Hersey cok iyimis ve mutluymus.. kendisinin Burcu ise Aslan. Belki bu özellikde yardim edebilir. Ben burclari tam bilemiyorum. Neden böyle davraniyor? Ve sizce bana geri dönme ihtimali var mı? Bizim askimiz gercekten cok derin ve özeldi..

Eski Nisanlim ve ayni zamanda kagit üzerinde Esime Kiskanclik yapayim derken beni terk etti, geri dönermi?