Şimdi ben bir doktor dan hoslanmistim sonra aradan bı kaç ay geçti doktorun kliniğin i aradım kendisiyle konuştum telefonda 4 dk kadar oda neyse bana evliyim dedi ama ben bilmiyorum ya inanmıyorum evli olduğuna çünkü hiçbir kanıt yok evli olmasına neyse bende uzatmadim tamam dedim kapattım bir ay oluyor buna da bir aydır hiç arayıp sormadim yani ama aklımdan çıkmıyor ya rüyalarıma kadar giriyor sonra kafamda hayaller kuruyorum ama böyle bildiğiniz yüzyüze konuşuyoruz hayalde de ruyamda da rabbim nasip etmezse hayalini bile kurdurmaz diye bişe varya acaba öyle bişey mi yoksa ben kendi kendime kuruntu mu yapıyorum nolur yargılamadan yorum yapın bı kaç sefer görmeme rağmen kendisini yüzü hiç aklımdan gitmiyor sanki her gün goruyormusum gibi yeri geliyor kuzen akrabaların bile yüzünü unutuyorum görüşmeye görüşmeye ama buna kaç ay oldu hala dün gibi aklımda
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence kendi kuruntun adam istese dönüş yapardı ve evliyse uzak dur yuva yıkanın yuvası olmaz metres olmak istemez hiçbir kadın
Profilinde de çocukluk fotosu var hiçbir paylaşım yok onuda söyledim kendisine evli olan illaki ya tarih atar ya foto koyar nebilim bı şekilde belli eder diye hicbisey demedi ya da beni başından atmak için öyle söyledi bilmiyorum yinede
Belki çocuğunun fotoğrafıdır bence sen umudu kes herkes özel hayatını paylaşamıyor sosyal medyada belki oda öyle birisidir
Hayır kendisinin küçüklük fotosu eski zamanların fotosu yani belkide sevmiyor da olabilir hesabı gizli sonuçta gerisini bilemiyorum
Kendini üzmemek için ve evli olmadığını düşünsen de evliyim dediği için bunu göz önünde bulundur ve soğumaya çalış düşünme
Aynen haklısın ama bendede hata var niye dersen ben 3 sefer dişten dolayı yanına gittim kendisi diş hekimi klinikte de başhekim bı yandanda sürekli gözüyle yedi ama böyle bir bakma yok diyorumya 3 kere gittim 3 kere de yanılmam heralde yani hatta randevunun birindede randevu saatime bir iki saat kala aradılar kendileri gel diye öyle oldu yani sonra ben internetten klinigin numarası kaldım aradım kendisi yokmuş yarın ara dediler ertesi gün sabah kendileri beni aradı doktor beye bağlayalım diye bende tamam dedim o kadar sessiz nazik narin konusuyorki niyetimi de bildiği halde hic terslemedi beni mesele nerdeyse 5 dk konuştuk telefonda en bastada diyebilirdi ben evliyim arama vs diye demedi telefon u kapatacağım zaman dedi onuda hani yanınıza gelsem görüşebilir miyiz dediğim için dedi yani haksizmiyim evliysen en başta de ondan böyle düşünmüştüm bende
Kuzucum erkek bu günde Allah bilir kaç hastası oluyordur belki de önceden de yaşadı böyle şeyler ve alışkındır evliyse ve yeşil ışık yakıyorsa ne kadar güvenilir olacak ki değilse bile dediğim gibi isteyen erkek gelir bahane uydurmaz
Bana sende evlisin dedi hayır ben boşandım dedim bişey demedi sonra aynen ya onuda düşündüm bı şekilde ulasirdi ama yine de bilmiyorum içimdeki ses yalan söylüyor sana evliyim diye ama bi yerde yine karsilacaksiniz diyor bilemiyorum dediğim gibi yine de
Hayırlısı olsun dikkat et
Bence fazla üzerine gitme zaten evliyim demiş sonra gerçekten evli çıkarsa basına bela alırsın
Yok zaten kendisine de dedjm evliyim diyince tamam dedim ben o kadar gurursuz değilim usteleyecek sadece aklımdan gitmediği için öyle söyledim ve evli olduğunu bile bilmiyordum aramadan önce bilseydim aramazdim yani o kadar
Evli uzak dur
Uzağım zaten ne aradım ne de yanına gittim rahatsizlik vermem hiçbir şekilde sadece kafada benim