Güncellemeler
+1 yıl
Ve bu olduktan sonra kalbim çok hızlı atmaya başladı içime bi korku düştü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vesveseden dolayı olur, Felak, Nas ve İhlas surelerini oku.
Tamam teşekkür ederim
Rica ederim
Üzerinde büyü veya nazar olabilir. Bol bol oku kendine.
Büyü olduğunu nasıl anlayabilirim uzun zamandır üzerimde bi ağırlık var asla uykumu alamıyorum işlerim yolunda gitmiyor sürekli her işimi erteliyorum
Üzerinde sürekli ağırlık varsa, uykun sürekli geliyorsa, çokça esniyorsan, sersem gibiysen, yaptığın hiçbir iş rast gitmiyorsa Peygamberimizin dediği gibi üzerinizde büyü veya nazar vardır. Ha bir de hiçbir sağlık sorunun yokken sürekli geçmeyen baş ağrısı sorunun varsa, kötü kabus durumun da varsa.. Ben bunları aylarca yaşadım en son rüyamda muska akrep felan gördüm. Akrep düşman demektir. Yatağımın aktını temizlerken üzerinde Allah'ın isimlerinin olduğu bir kağıt buldum.. Doğuda yapan çok, eşimin ailesinde de yapan çok. Allah bizleri muhafaza eylesin..
Dediğiniz her şey uyuyor cidden özellikle akşamları başıma bi ağrıyor giriyor ve asla geçmek bilmiyor sürekli uyumak istiyorum cidden Allah bizleri ıslah etsin dicek bişey bulamıyorum
Bu durumu yaşayan bilir kardeşim. Zamanla baş ağrıları ve diğer semptomlar bir yana psikolojikmen de çöküyorsun. Sürekli sinirli bir ruh hali, sürekli düşünceli, kendine anlam veremiyorsun.. Oturur saatlerce ağlardım bu durum yüzünden. Çok şükür şu an iyiyim, Allâh sana da şifa versin.. Bol bol oku kendine. Sana abla tavsiyesi herkesi de evine alma, en beklemediğin kişilerden geliyor bu tür şeyler..
Pskiyatriste git ne duası
Ya ne alakası var
Sanrı bence o yüzden
uykusuzluktan olur
Şu zamana kadar çok uykusuz kaldım hiç böyle bir şey olmadı bildiğin üzerime doğru geldi yani gördüğüm şey