Aşk İlişkileri Beyler ormanın içinde yürürken gölün kenarında çok güzel kız görürseniz naparsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ya da ne düşünürsünüz? Uzun tül elbisesi var saçları uzun 😃 Güncellemeler+1 yıl Kız dinleniyor öylesine elbisesiyle göle giriyor Güncellemeler+1 yıl Profilime bakın mesela öyle hayal edin Beyler ormanın içinde yürürken gölün kenarında çok güzel kız görürseniz naparsınız? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. hiç bir şey yapmam 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sana el salladı gel dedi
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Ormanın kenarında yürümeyi bırakır kıza yürürler heralde.. 2 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Bir müddet gözlemlerim neden bu şekilde durduğunu anlamaya çalışırim 1 2 Yorumla haklısıınvolkan +1 yıl Yapma yaaa Yorumla Soran +1 yıl Dinlenmeye gelmiş çimlerin üstünde uzaniyor Yorumla
looklonly Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Film sahnesi olsaydı gelecekte asla kavuşamayacağımız ilişkiye başladığım kadın olurdu, filmler filmdir gerçeğe dönersek bakar geçerim. 1 0 Yorumla
panzerkopfwagen Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yiyecek halimiz yok bakarız işimize gücümüze ne yapalım yani yürüyorsa yürüsün.. 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Sana uzunca baktı çiçek toplarken 🥺 sonra utandı kaçtı ne dusunurdun Yorumla panzerkopfwagen +1 yıl Kafayı sıyırmış olabilir Allah yardımcısı olsun Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla panzerkopfwagen +1 yıl Niye kaçacak biz insan mı yiyoruz... yam yammıyız Yorumla Soran +1 yıl Erkek olman yeterli Yorumla panzerkopfwagen +1 yıl erkekler insan mı yiyormuş Yorumla Soran +1 yıl Evet çok vahşisiniz kontrolsüz vitaminsizler Yorumla panzerkopfwagen +1 yıl Çok ayıp.. bence hiç yakışmadı Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ne değişik soru konuşmak isterim onunla bende göle girmek istrim beraber o da isterse eğer 1 0 Yorumla
TuniȿՁθ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Saçları uzunsa direk kaçarım. Cindir o. Yoksa gölün kenarında durmaz 1 0 Yorumla
неустойчивый-1 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Yanına giderim tepkisine göre de hareket ederim 1 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. bu soğukta tül elbise ile duruyorsa zaten hipotermiden vefat etmiştir jandarmayı ararım meftayı kaldırsınlar diye 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Birincisi benim ormanda işim var? İkincisi o kızın orada ne işi var? Kafamda deli sorular 🙄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen köyünü geziyon o da orada dinleniyor Yorumla Menethil +1 yıl Bakarım biraz giderim kendi yoluma. Bizim köyde tüfekle vururlar, aklını alırlar adamın hiç bulaşmam sksjsjssk Yorumla
Alpagu19 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cin bile olabilir dikkatli olmak lazım 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Sana el salladı gel dedi Yorumla Alpagu19 +1 yıl Aman göl kenarları falan tehlike :) güvenilmez Yorumla Soran +1 yıl Kosarsin abla noldu sorun mu var 🥱 Yorumla Alpagu19 +1 yıl Neden sorun olsun neden koşayım ona ki neden abla diyim 28 yaşında adamım :) Yorumla Soran +1 yıl Yanlis anlaşılmasın diye Yorumla Alpagu19 +1 yıl He abla dedim neden konuşayım ki senle Yorumla Soran +1 yıl İyi konuşma der sana gülümser kaybolurdum çamlarin arasinda Yorumla Alpagu19 +1 yıl Kaybol yeni kız bulurum Yorumla
pəmbədønluśakír Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl besmele çekin cin olabilir jsj 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahshsh isme bak la Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Napıyon la orada değişik diye bağırırım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle geziyoduuum 🥺 Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Napıyon la orada değişik Yorumla
cagri_8867 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl yatirip t*cavuz ederim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok net çok profesyonel Yorumla cagri_8867 +1 yıl saka bir yana 2-3 saniye bakar gecerim, guzelmis cart curt ne hukmu var Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Halka filmindeki kız gibi bir şey mi yoksa 🤔 1 0 Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Otururum yanına sohbet etmek isterim kabul edrse 1 0 Yorumla
Loder6235 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Bakıp gitceksin sende beni görsen bakıp devam etcen 0 0 Yorumla
Yesilim27 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ok kız sen olsan ormanda cilliklar yükselir 😀😀🤭🤭 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Fantezi mi kuruyoz bu soruda nabıyox 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet sna dönüp masum masum bakıyor yavaşça çiçek topluyor sonra göle giriyor Yorumla avcikaan +1 yıl Haa sonra Yorumla Soran +1 yıl O kadar gerisi sana kalmış Yorumla avcikaan +1 yıl Boğulmasın karı yüzme biliyor mu Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Nova prospekt can Yavuzu çağırırım cin peri avcısı 1 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bu nasıl soru ya Yeşilçam filmleri gibi 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Cindir o bakmayın erkolar 0 0 Yorumla
Kadirovski94 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl illa tecavüz ettirecen yani djşnkas 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. ne yapayım çeker giderim 1 0 Yorumla
Azdmmyazzz61 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yakalamacılık oynarız yakalarsam sobelerim :) 1 1 Yorumla Azdmmyazzz61 +1 yıl Islak tenini yapışan elbiselerinin seksiliği ve güzel uzun saçlarınla beni görünce önünü kapatıyorsun göle girip seni kovalıyorum ve yakalayıp saçlarını okşayp muck muck yapıyorum Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. Korku filmine evrilebilir. Kaçarım 0 0 Yorumla
pinkgirl98 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl tüfekle vururum 1 2 Yorumla sk0634 +1 yıl Tüfek kurtarmaz Yorumla Soran +1 yıl Kiskandin mi aşkım Yorumla
RolePlayDdlg Takip Et Xper 5 Yaş: 77 +1 yıl Umrumda olmaz😂 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ama sana baktı 🥺 el salladı Yorumla RolePlayDdlg +1 yıl Her el sallayana sadece abazalar bakar Yorumla Soran +1 yıl Yok yok koşarsin göle dusersin yanlislikla Yorumla RolePlayDdlg +1 yıl Skmde olmaz Yorumla Soran +1 yıl Mmm peki gelme o zman 🥺😯🫨 Yorumla RolePlayDdlg +1 yıl 😎😎 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tanismak isterim 0 0 Yorumla
Reis0388 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Hiç iyi şeyler olmaz 😂 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bisey yapmam 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Gider tanışırım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O da çok sakin sessiz güzel bı kız memnun oldu sonra abisi geldi naparsin Yorumla rmznonur +1 yıl Sohbet ederiz birlikte Yorumla
Herbookolog Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Nas Felak okurum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzel olduğu için mi Yorumla Herbookolog +1 yıl Cin olabilir diye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
hiç bir şey yapmam
Sana el salladı gel dedi
Ormanın kenarında yürümeyi bırakır kıza yürürler heralde..
Bir müddet gözlemlerim neden bu şekilde durduğunu anlamaya çalışırim
Yapma yaaa
Dinlenmeye gelmiş çimlerin üstünde uzaniyor
Film sahnesi olsaydı gelecekte asla kavuşamayacağımız ilişkiye başladığım kadın olurdu, filmler filmdir gerçeğe dönersek bakar geçerim.
Yiyecek halimiz yok bakarız işimize gücümüze ne yapalım yani yürüyorsa yürüsün..
Sana uzunca baktı çiçek toplarken 🥺 sonra utandı kaçtı ne dusunurdun
Kafayı sıyırmış olabilir Allah yardımcısı olsun
😂😂
Niye kaçacak biz insan mı yiyoruz... yam yammıyız
Erkek olman yeterli
erkekler insan mı yiyormuş
Evet çok vahşisiniz kontrolsüz vitaminsizler
Çok ayıp.. bence hiç yakışmadı
Ne değişik soru konuşmak isterim onunla bende göle girmek istrim beraber o da isterse eğer
Saçları uzunsa direk kaçarım. Cindir o. Yoksa gölün kenarında durmaz
Yanına giderim tepkisine göre de hareket ederim
bu soğukta tül elbise ile duruyorsa zaten hipotermiden vefat etmiştir jandarmayı ararım meftayı kaldırsınlar diye
Birincisi benim ormanda işim var? İkincisi o kızın orada ne işi var? Kafamda deli sorular 🙄
Sen köyünü geziyon o da orada dinleniyor
Bakarım biraz giderim kendi yoluma. Bizim köyde tüfekle vururlar, aklını alırlar adamın hiç bulaşmam sksjsjssk
Cin bile olabilir dikkatli olmak lazım
Sana el salladı gel dedi
Aman göl kenarları falan tehlike :) güvenilmez
Kosarsin abla noldu sorun mu var 🥱
Neden sorun olsun neden koşayım ona ki neden abla diyim 28 yaşında adamım :)
Yanlis anlaşılmasın diye
He abla dedim neden konuşayım ki senle
İyi konuşma der sana gülümser kaybolurdum çamlarin arasinda
Kaybol yeni kız bulurum
besmele çekin cin olabilir jsj
Hahahshsh isme bak la
Napıyon la orada değişik diye bağırırım
Öyle geziyoduuum 🥺
Napıyon la orada değişik
yatirip t*cavuz ederim
Çok net çok profesyonel
saka bir yana 2-3 saniye bakar gecerim, guzelmis cart curt ne hukmu var
Halka filmindeki kız gibi bir şey mi yoksa 🤔
Otururum yanına sohbet etmek isterim kabul edrse
Bakıp gitceksin sende beni görsen bakıp devam etcen
Ok kız sen olsan ormanda cilliklar yükselir 😀😀🤭🤭
Fantezi mi kuruyoz bu soruda nabıyox
Evet sna dönüp masum masum bakıyor yavaşça çiçek topluyor sonra göle giriyor
Haa sonra
O kadar gerisi sana kalmış
Boğulmasın karı yüzme biliyor mu
Bişey yapmam ilgi alanım değil LoL
Nova prospekt can Yavuzu çağırırım cin peri avcısı
Kurtlardan kurtarayım onu😏
Bu nasıl soru ya Yeşilçam filmleri gibi
Cindir o bakmayın erkolar
illa tecavüz ettirecen yani djşnkas
ne yapayım çeker giderim
Bı çay veririm isinir
Yakalamacılık oynarız yakalarsam sobelerim :)
Islak tenini yapışan elbiselerinin seksiliği ve güzel uzun saçlarınla beni görünce önünü kapatıyorsun göle girip seni kovalıyorum ve yakalayıp saçlarını okşayp muck muck yapıyorum
Merhaba derim.😀
Korku filmine evrilebilir. Kaçarım
tüfekle vururum
Tüfek kurtarmaz
Kiskandin mi aşkım
Umrumda olmaz😂
Ama sana baktı 🥺 el salladı
Her el sallayana sadece abazalar bakar
Yok yok koşarsin göle dusersin yanlislikla
Skmde olmaz
Mmm peki gelme o zman 🥺😯🫨
😎😎