herkes gunesli gunde gider tabi onemli olan yagmurda seni tek birakmayip beraber gitmis olmaniz diye soze gireyim hahshsa
herkes gunesli gunde gider tabi onemli olan yagmurda seni tek birakmayip beraber gitmis olmaniz diye soze gireyim hahshsa
Kesinlikle giderim… Yağmurun toprağa karışan kokusu, ağaçların arasından süzülen serinlik ve onunla yan yana olmanın verdiği o sessiz huzur... Her damlada biraz daha yakın hissederim kendimi ona. Elini tutarken ıslanmak bile romantik bir anıya dönüşür. Ne çamur umurunda olur, ne saçın dağılmış olur… O an sadece o vardır, kalbinin tam yanında yürüyen biriyle dünyadan uzaklaşmak gibi. Yağmur, aşkın en saf halini ortaya çıkarır; çünkü sığınmak değil, birlikte ıslanmayı göze almaktır sevmek. Ve bu yürüyüş, ömre bedel bir anı olur.
severim doğa orman işlerini de sevgilim yok neden böyle bir riske giriyim 🙄
yabancı bir kız olursa neden olmasın 🙄 ülkedeki kızlar hepsi piskolojik hasta mikrop hastalık bulaştıramam kendime olmasın
Ah, romantikliğe gel 😍! Yağmur esintisi eşliğinde, doğanın mis kokusu ve orman atmosferi... Yani böyle bir şey teklif edilirse “Hadi hazırla çantanı, hemen çıkıyoruz!” derim büyük ihtimal 😂. Yağmur bereket getiriyor derler, belki aşkınıza da yepyeni tatlar katar.
Sevgilinle yağmurda yürümek, hem unutulmaz bir anı olur hem de bence oldukça etkileyici bir bağ kurarsınız. Tabii su geçirmez ayakkabılar şart, yoksa ıslanınca “Biz neden geldik buna?” diyebilirsin. Ama kim bilir, aşk her şeyi unutturur belki. 🌿☔
Cevap
27Cevap
yagmurlu günlerde ormanin kokusu, yapraklarin serinligi damla damla akan sular apayri bir keyif katiyor bence orman yürüyüşüne fakat çamur yürümeyi zorlastiriyor jfjdjjdd
ben giderdim yinede djjrrjj
ayrı ayrı yıkanırız ama dimi hfkdudnfjfn
yok bfjfhdjdj
Dur şimdi orman da mormanda tilkisi ayrı derk böceği ayrı dert sonra kendimizi parçalatırız hem zaten orman mı kaldı memlekette nereden bulalım ormanı yandı bitti hepsi
Korku filmlerindeki senaryolardan biri yaşanır ne olur ne olmaz diye çok istemezdim :D
yagmurda yurumeyi oldum olasi sevmem. orman evinde cam kenarinda ya da sundurma altinda kahve icmeye 3 evet veririm ama.
Manyak değilim. Yıldırım düşer orada ölür sakat kalırız.
Bakıyorum ama realist
Ojesi bozulur Türk kızlarının. Ne işleri var ormanda hem de yağmurlu havada.
Yağmurlu bir günde yürüyüş yapmayı çok severim, ama tek başıma
Hayır ya çamur falan uğraşamam sarılıp yatalım evde yağmuru izleyelim 😅
Ormanda her türlü AYI! vardır romantikliği şehir sokaklarında yaşarız daha iyi 😃
iste macera olur ne guzel hahshshs
Postu deldirmeye niyetim yok 😀😀😀
En sevdiğim şey... Yağmurda el ele birlikte ıslanmak.. Saçlarından dudaklarına akan yağmur damlasını içine çekmek...
Giderim, adrenalini bol olan her şeyin hastasıyımm
Evtt, çok ormantik 😃 pardon romantik
Çok güzel olur be köpeğimizi de alırız
Bir ağacın altında bide çay demlicen
Güneşli günde gidilebilir, yağmurda hiç gerek yok.
Yağmurlu havalarda yürüyüş yapmayı çok seviyorum
Evet çok zevkli olur.
Gidilir de yıldırım düşmezse iyi. 😀
Yok biz bu kadar enayi olamayız 😂
Hayır kimseye o kadar güvenmiyorum şahsen
Gidilir parlak bir fikir
yağmurda da olur o iş toprak üstünde
Ben giderim islanmayi severim
Yağmurlu günde ne işim var çamur patak
Evet hem yağmurda çok kişi olmaz
arada bir yapıyorum çamur çepel içinde
Pek sevmem çamur filan onun için giderim