İlk buluşmada karşı tarafta en çok nelere dikkat edersiniz?

İlk buluşmada karşı tarafta en çok nelere dikkat edersiniz?
Beden diline öncelikle dikkat ederim. Giyimine kuşamına, konuşurken açtığı konulara, konuları konuşurken seçtiği cümlelere ve kelimelere.. Görgü kurallarını ne kadar içselleştirmiş biri olduğuna, konuşurken göz teması kurmaya çalışıp çalışmadığına, kendisini ne kadar iyi ifade ettiğine.. Ben çok şeye bakıyorum yaa 😅😂
İlk buluşmada akşam oluyor genelde.
Merhaba derim kusura bakma beklettim genelde 30 dakika geç giderim. Neyse rahat olurum arkaya yaslanır sohbet açarım..
Karşı tarafın göz teması kurup kurmamasına dikkat ederim.
Telefonla oynayıp oynamamasına..
Sorulan sorulara gelen yanıtlara çok dikkat ediyorum..
Güzel detaylar..
Ben karakterine dikkat ederim ve bana karşı davranışlarına dikkat ederim en çok. birde ne kadar ilgili olduğuna da dikkat ederim. bakımlı da olmalı ayrıca.. özensiz gelirse ya da sürekli eski konulardan eski ilişkilerinden bahsederse aniden soğurum. veya benimle konuşmak yerine sürekli telefonla ilgilenirse
Nasıl geldiğine bakarım. Eşofman falan ise direkt 2. buluşma olmaz açıkçası. Sonrasında telefonla uğraşmasını istemem. Garsonlara davranışına bakarım. Telefonu çaldığında karşıdakiyle nasıl bir üslupla konuştuğuna dikkat edip gözlemlerim ve tabii ki bana olan davranışlarına bakarım. Şu anlık aklıma bunlar geldi.
Bunlar gayet net ve güzel detaylar. Farklı bakış açıları güzeldir. :D
Teşekkürler :)
Ricalar ^^
Yine teşekkür ederim
Yine rica ederim :D
Cevap
4Cevap
Hayal gücü sanırım. Değişik sorular sorar sabrına ve hayal gücüne bakarım. İlk soruda üf püf yapıyorsa direkt kaybolurum
Kıyafetlerine dikkat ederim göz teması çok önemli aynı zamanda temasta olmalı telefonuna baktığı gibi masadan kalkar giderim
Hiç bakmiormus gibi yapar herşeyi suzgeclerim 🤣
Çok samimi olmaması efendi olması nazik olması sohbeti sarması eğlenceli olması
Hal hareket giyim tarzı başkalarına nasıl davranıyor saygılı mı
İlgisine, davranışlarına, bana mı, çevreye mi odaklanıyor ona göre analiz yaparım.
İlk buluşmada öyle vıcık vıcık birisiyse hemen yakınlaşmaya çalışıyorsa uzaklaşırım direk
Direkt*
Birisi ise* çalışıyor ise*
Detaylar idi* rica ederim
görüntüsüne... giyimine kokusuna
Mesafeli olup saygılı ve efendi olmasına
hal ve hareketlerine
Benimle ilgilenmesi dikkat ederim
Güleç olması
Dikkati bende mi diye bakarım
Yanında beni rahat hissettiriyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?