Sizce neden lütfen doğru dürüst cvp verin?

Arkadaşlar size şöyle diyeyim saçma saçma sapan yorumlar yapmayın ciddiyim ben bir yıl bir ay oldu sözlü olalı eğer olaylar olmasaydı geçen yaz düğün olacak dı ben akraba evliliği yaptın sözlüm kuzenim ama daha önce birbirimizi görmedik konuşmadık vs sonra söylediler böyle bir çocuk var tanış gibi başta hayır dedim akraba evligine karşıydım kader işte oldu sözlüm çok iyi biri aşırı samimi sıcak kanlı iyi biri şakacı biz 5 ay geçtikten sonra yana yana geldik sözlüm İzmir de ben de ağrı dayım sürekli telefonla. Konuştuk falan her şey çok iyi di yolunda gidiyor du geldi yanıma dört gün kaldı her şey çok güzel geçiyor du her anı dolu dolu yaşadık işleri yüzünden erken gitti gitti iki ay falan geçti kavgalarız. Aşırı çoğaldı sürekli kavga ediyorduk ama barışırdik sözlüm aşırı sadık bir insan aşırı kıskanç nerye gidersem ondan izin almamı istiyor hatımı değişitirdi numaramı kime vermek istersem ona söylememi istiyor asla amcalarda kalmama izin vermiyor kavgamız çoğu zaman bittirmeye geliyor ama yine barışırdik o beni bende onu çok seviyorum artık sıkıldım yani kavgadan neyse bu ara suçsuz yere hapise girdi inşallah çıkar en kısa zamanda sözlüm içeriye girince ben çok kötü oldum sürekli bir düşünce içindeydim daha önce hiç erkek arkadaşım olmadı her şeyimi ilk sözlüm le yaşadım ilk duygularımı vs her şey yani hapise girdi işte bu ben amcalara gittim evi uzak yarım saatlik yol arabayla ben gittim üç hafta kaldım aradı beni işte öğrendi gittimi ama bişey demedi 5 gün sonra yine ardı gitmedin mi dedi bende hayır dedim git falan dedi bende tamam en kısa zamanda giderim dedim babam gelmedi beni almaya sık sık çarşıya gelmez babam üç hafta kaldım işte neyse eve geldim ertesi gün aradı ne zaman eve gitin dedi bende dün dedim biraz kızdı ama bişey demdi gezdin mi dedi abimin evie gittim bide markete falan gittim dedi başka dedi bende konuyu değiştirdim yine sordu bir arkadaşımın ardaşının evie gittim dedi ama sohbet vardı diye gittim kuran falan onun için gitim nefret etimi bile
Güncellemeler
+1 yıl
Telefonu yüzüme kapatı bir hafta sonra ardı kızdı böyle yaparsan yolumuzu ayrılalım dedi ne yapmam lazım hem çok seviyorum hemde acaba oradaki psikoloji den mi oluyor
Sizce neden lütfen doğru dürüst cvp verin?