birlikde eyleniyoruz guluyoruz sevisiyoruz sariliyoruz iyiyiz.
Yanimdan gittiginde ilgi hic yok ilgi?
birlikde eyleniyoruz guluyoruz sevisiyoruz sariliyoruz iyiyiz.
Yanimdan gittiginde ilgi hic yok ilgi?
beraberken mutlu olmasan kullanıyor der geçersin. sen ne yaşadığından eminsin. beraber değilken neden ilgi yok onu sorguluyorsun. bir çok sebebi olabilir.
Iste bu yorumu bekliyordum yanimdqyken ne yastigimidan Eminim kullansa bukadqr sarilip koklqmaz gulup eyleniyoruz..
Ama gittiginde cok yogunum filan diyor oda bana sacma geliyor...
Ooofff deoirecem
Kullansa CINSELIK YASAE GITER AMA SARILIUOE SAYGI GOSYERIYOR GULUYORUZ EYLENIYORUZ
gerçekten yoğundur belki. bazı insan iletişim kurma konusunda yüz yüze dışında başarılı değil.
Oda oyle diyor yuz yuze seviyorum botle telefonda değil ...
Delirmek uzereyim
sen adamın verebileceğinden fazlasını istiyorsun
Buda dogru basda sudur buurt diyordu aramiz kotu olmasin diye simdi hic ben dirdir yapiyorum hé hé diyip geciyor bikti :(
adamın kabahati yok sorun sende :)
Bikti benden bende ilgi istiyorum ama napim simdi brakim mi kendi haline.
Kac kes bitti filan dedim canım gibi geri dondum cunku xok tatli ve iyi aslinda
seni özel hissetmese çeker gider. olgun bir kadın gibi davran. ne istediğini ya da istemediğini gösterebiliyor olman gerekir.
Oyle yapacam dur bakalim kendisi ararsa arasin sorsun birlikde oldugumuzda bir kez daha sorarim ordam iyiken.
Adam bikti ya hep ayni sorulari sormamdan artik tinlamiyor
Sakın kadınlığını kullanmak gibi bir hataya düşme. Çok ucuz duruyor çünkü :)
Bencede oyle birsey yapmam
Cevap
5Cevap
bende kullandığını düşünüyorum. ilgi yoksa çantada keklik görüyor ceptesin yani
Napmam lazim birlikdeyken cok iyiyiz
mesajlarına aramalarına cevap vermiyor ya da geç mi veriyor ilgisiz derken anlatsana biraz daha. bilemiyorum ne yapmalısın ama ben olsam mesafe koyardım eğer istediğim ilgiyi esirgiyorsa o güven oluşmadıysa mesafe koyarım gerçekten seven bitmesin diye çabalar isteklerini görmezden gelmez yapar. seviyorum lafı yalan istediklerini alana kadar
Evet cvb veriyor ama cok gec cvb veriyor 5saat sonra filan com yogunum diyor falan fistan sacma yani aklim fikrim onda qsik mi olsum ki
aşık olma değilde sanki yanyana gördüğün sevgi ve ilgiye bağımlı olmuşsun sevgi açlığını o bastırıyor o giderse diye korkuyorsun gibi hissettim doğru olmayabilir ama açıkça onunla onuşman lazım. atş olmayan yerden duman çıkmaz hesabı içgüdülerin yalan söylemez bnce bir güven çatlağı varki burada soruyorsun
Evet var guvenmiyorum artik yazmim artik diyorum yazarak buluyorum kendimi haftaya onun calisdigi bara gitecez arkadaslarla eylenmeye hic surqdina bakmasam mi ne yapsam hep gitigimiz mekan
suratına bak ama ilginin daha çok dışarıda olduğunu hissettirebilirsin belki kıskandırma mantığı
ya da hic tanimamazdqn mi gelim...
Cunku bu gitisle aramiz bitecek ozamana
o zaman aran soğur ama hala tanıyor olursun selam vermemek çocukluk bence
Bencede ooff delitim sanki ya
Çok aşırı saçma ya. Tamamen zevk odaklı. İğrenç bir erkek
Geecekden mi ama yanimdq cok iyi davraniyor
Aklim alak bulak yanimdqn gitiyor ilgi yok yanimdq oldundugunda okadar iyi davraniyor ki guluyoruz arkadas gibiyiz
Çok net kullanıyor seni
Yanimdqyken sanki cok seviyor beni
Yaw daha napsin adam
Yanimda gittiginde ilgisi kesiliyir ne ariyor ne soruyor zal zor
Dalga gec diye sormadim niye boyle yapiyoe
Kullanıyor seni
Yanimda niye seviyor gibi
E istediğini alabilmek için çok belli değilmi
Simsi biri kullansa isini bitirir ve salar giter bana sariliyor filan ve bu erkek barda caliaiyor istedigi kizi elders Ede bilir neden beni kullansin diye dusunuyorjm ozaman niye ugrqsin
Başka birisi var demekki
Bence bu ilişkiye ciddi gözüyle bakmıyor :(
Bencede oda ola bilir ama benden hoslandigindan eminim
Bence bu kadar emin olma :(
Bu bendim işte
Hadi ya bie soyleyin neden
Sevmiyordum aşk yoktu
Ya bir kes sesini
Söyle dedin söyledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?