İlişkiyi belirsiz bir şekilde bıraktı?

Merhaba sanaldan birisiyle tanismistim romanyaliydi :D 1 bucuk ay boyunca her gun konustuk telefonda olsun mesajlasma da olsun. Basta hep argo anlasirdik kufurler tartismalar falan ama eglencesineydi biraz da ondan kaynakli. Sonra bir anda romantiklesmeye basladi zamanla sana deger veriyorum senin guvenini istiyorum seninle sansim olabilir mi bilmiyorum vs vs diye. Sigarayi birakmami falan istiyordu hatta. Neyse ben bunu hep stalklardim oyun oynarken hangi arkadasi cevrimici kimle oyun oynuyor diye. Gecen hafta carsamba gunu bi tane kizla yakaladim bunu. Beni de gormezden geliyordu o aksam. Iste erkek bi arkadasiyla oynadigini soyledi basta ama ben bildigimi soyleyince seni kiskandirmak icin yaptim bak yaziyosun simdi falan dedi. Baya konustuk ettik bide benden resimler istiyodu bu anlayin siz. o gece tartismsdan sonra da istedi. O olaydan sonra 2 kez yazdi bana 3 gun arayla. En son dedim bana yazma artik diye o da "o kadar kolay degil" demis en son 4 gun oldu ne ses var ne seda o kizda spotifydan cocuga playlist yapmis hemde bu olaylarin yasandigi gun :D sizce olay nedir? Onu her zaman stalkladigimi biliyordu bu arada. Cok tartisirdik bana cok zor insansin falan da demisti ama ben biseyden suphelendigimde gidip ekran goruntuleri atardi bak sununla konusuyorum gibisinden. Garip. Ve her gun kizla beraber sesli konusup oyun oynuyorlar :D
İlişkiyi belirsiz bir şekilde bıraktı?