Kadınlar birçok kez aşık olabilirmiş…Tabi istatiksel olarak durum bu…

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar birçok kez aşık olabilirmiş…Tabi istatiksel olarak durum bu…

Çok zor bir soru ve kafamı hep karıştıran bir durum, kimseye karşı duygusal bir şeyler hissetmediğim, teşebbüse bile girişmediğim uzunca bir dönem oldu. Yaklaşık 10/12 yıl aynı kişiye aşık kaldım... Olaylar o noktadan sonra biraz değişti ama aşık olanlar sevenler etrafımda bir sürü kadın oldu ama yine sevgi belirtisi bile yoktu özlem bile duymadım.. aynı duygularım peşinde niye koştum bunu sadece ben biliyorum kimsenin beni anlamasını da beklemedim bu konuda bazen yanlışlar, doğru sonuçlar doğurabiliyor...
Sevmek, birini kabul etmek zor iş benim açımdan o nedenle bu söze kısmen de olsa katılmamak elde değil. Kadınların aşk sandığı şeyin alt yapısı hep arzularla bağlantılı olduğunu düşünüyorum biraz da abartmayı seviyorlar duygularını yoksa aşık bir kadının gözü kör oluyor aşktan ya beni seven kadın çok normal değildi ya da bu seviyorum diye orta da dolaşanlarda sıkıntı var bilemiyorum 😄
Kadınlar daha çok seviyor, sevmeyi biliyor ve sevgiyi paylaşabiliyor. Erkekler bencil sanırım. Tek yönlü. Saplantılı da biraz. Bir şeye takılıp kalıyorlar hep. Evrimsel açıdan, erkekler kadını korumaya daha yatkın olacak şekilde seçilim baskısı görerek hep çoğalmışlar. Belki o yüzdendir bilmiyorum. Ben de ilk aşkı unutamıyorum mesela. Sylvan isimli çizgi filmde prenses Diana. Kendinden emin duruşu, gücü, asaleti, kılıcı ve duruşu ile evet ona aşıktım. Ama geriye dönüp baktığımda, hoşlandığım yüzler hep değişse bile hep o temel değere aşık olmuşum. O da hep kadının içinde bulduğum o özgürlüğe ve onun içinde ki hür, savaşçı ruhuna.
Cevap
13Cevap
Hayır insanlar bir kaç defa aşık olabilirler.. kişiye göre değişir kimisi hiç aşık olmaz
Sanmıyorum öyle olduğunu.. Her aşk bir gün biter mutlaka..
Erkekler her gördüğü dişiye aşık oluyor yalanın daniskası
İnsan bir kez aşık olur, öncesi arayış sonrası aldanıştır.
Ben oyle değilim her defasinda yeniden aşık oluyorum.
Yooo küçük memeli ve geniş kalçalı olan her kadına aşık olurum
Yanlış bir kanı. İlk kime aşık oldum onu bile hatırlamıyorum.
Bu benim için de doğru
O hâlde erkeğim 😃😃
O zaman erkeğim
Bu çok büyük bir genelleme, yanlış bence
İstatistikler doğru söylemiş
İstatistiksel olarak evet katılıyorum
Kim çıkarıyor bu safsataları
katılmıyorum buna
Yalan bu
Zırrrrvaaa
Âlâkası yok.
Öldükleri doğru.