Karıma aldığım her şeyi alıyorum ama onu hamile bırakırsam aile mutluluğum yıkılır. Bu kadarı da fazla değil mi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu hikayedeki doğacak bebeğe üzüldüm.. Nasıl bir dünyaya gözünü açacak.. Hiçbir şeyden habersiz..
Umarım o doğana kadar, sorunların üstesinden gelmiş olurum.
Aynen doğmadan sevgilin tarafından bir kardeşi olsa iyi olur yoksa sorunların üstesinden gelinemicek gibi jdjdjrjrrj
Bunları başta düşünmeniz gerekmiyor muydu? Söylenecek çok şey varda… sen bizi doğru güzel insanlarla karşılaştır… 🙏🏻
Olaylar bazen öyle gelişmiyor.
Umarım troll sorudur. Haa eğer değilse Allah size uzun ömür versin
Allah sizi bildiği gibi yapsın diyecektim.
Beddua okumasan iyiydi.
Senin Allah blnı vermiş kardeşim gelip burada ağlama şimdi bize 😀
Vay terbiyesiz karıya bak sen😡 sen ℅100 haklısın bu kadınlar böyle kıskanç işte boşver😂😂
Sevgilin olacak kızı bırak mutlu bir hayatı olmasına engel olma
Bebeğin olmasını ister miydin ondan
Hayatım altüst olmayacak olsa isterdim.
İşte bunu ona anlat ısrar ederse dudaklarına yapis
Ne büyük dertlerin var ya
Süreç çok zor. Dip boyası gelmekle eşit görme.
Peki senin karna bu saygısızlığı yapman fazla degil mi abem
Şeytana uydum.
Bu bahane olmamalı ya da bunu ona da söylemelisiniz
😂😂😂😂😂😂 kahkaha attım ya
Karına aldıklarını söyleme sen de😂
Bu dizileri yasaklamak lazim
Hocam karın varken neden başkası anlatsana biraz
Uzun hikaye, adı üzerinde hoca. Dört karı ve sınırsız cariye hakkı var.
Sen kendi mutluluğunu kendin yıkmışsın.
Üçlü olsun güçlü olsun
Trol soru.
Aynı eve al knk o çok az kalmaz mı
Şaka gibi üwlxpsmwkfmflfmkx
Yemedik.😆Bence topsun vurduruyosun 😉
doğacak çocuğa üzüldüm açıkçası
Jsjesjen bu ne laaaa siz ne yaşıyonuz beee
Sen de hamile kal, üçünüz birlikte büyütürsünüz
Yemedik hocam ya😂
Önünüzden yiyin o zaman 🙂
Sevgilinin ilki misin yemiyorm bu arada
O yüzden bir çok isteğine evet diyorum zaten.
Kaç yaşında ah be eşin var niye yani bozmak mı zevk veriyor
Kızlığını sen tatmışsan o sana bağlanmıştır maalesef
Kaba kelimeler kullanmazsanız sevinirim. Sevdik ve devamında bazı şeyler yaşandı.
Anladım sizi fakat benim sözcüklerim kabaysa sizindr eşinize yaşattıklarınız kaba olmuyor mu? Hiçbir insan sizin çocuklarınızı doğuran bir kadın ile denk olamaz.
Ben bir hata yapmışsam, bunu kaba sözlerle derinleştimesek daha iyi olur diye düşünüyorum.
Hata yapmıs mısınız? Devam ettiğin şey bir çok hataya daha delalet oluyor
Hatadan dönmek o kadar kolay olmuyor bazen.
Dönsende bitmeyeceği için dedim zaten. O iki insanda mahvolacak bence otur düzgünce düşün h
Önerin nedir?
Bak ben bir kadın olarak eşini bilemem ama zaten güven problemi yaşayan bir insanım asla ve asla sana karşı böyle bir güvenim olmazdı sanırım büyük ihtimalle de ayrılırdım ama içimde de bir ikim olurdu bir şey de yapmak istemezdim çık git kafasında olurdum eğer ki çocuğun doğacak bir mertebeye geldiyse göstermeye de bilir sana o çocuk için bu bir ömür çekecek anlamına gelir senin bu hatan yüzünden bir yönden de insanız insanoğluyuz hepimiz gaflete düşebiliyoruz maalesef o kızla ne yaşıyorsun sana ne hissettiriyor bilemem ama onun hayatına bir bak kıskanması bir kere normal değil bir kız veya bir kadın olarak eşini kıskanması gibi bir boş yani o kızın ciddi anlamda bir psikolojik sıkıntısı var ya babasından bir sevgi görmemiş ya da terk edilmiş bir şeyler yaşamış ki sen de bu sevgiyi bulmuş sendeki herhangi bir duygu buna sebebiyet vermiş yani yerinde olsam bekar olan kızı bırakır evli olan eşimle devam ederdim yani tövbe edebilirsin inancın varsa ve eşine sadakatli bir eş olacağına dair söz verirsen eşini hak edersin ama o kızla beraberliğe devam Edip de eşine ilerletirsen sonucu hiçbir şekilde her yerde iyi olmaz dersen ki sevgilimi seviyorum bilemem tabi
Aynı şeyleri düşünüyoruz. Ama biraz zamana ihtiyacım var. Birden bire sen çık hayatımdan diyemiyorum sevgilime.
Ne kadar süredir birliktesin? Bak ben bir uzman değilim ama bir uzman bulup yani sana yakın biri olabilir ve o kıza kendinden nasıl uzaklaştırman gerektiğini sorabilirsin ve o kızın da ciddi yanında bir psikolojik desteğe ihtiyacı var çünkü ilkisin ve namus düşkün bir aile çevresi varsa o kız için bekareti sorun olabilir hani sen kapat tabir diyorsun ama beni bozup ortada bıraktın diyebilirsin haklı da yani sonuçta ilkisin bunu sen de görmüşsün onun psikolojisi apayrı bozuk olur yani etim bu ne benim de hiçbir şeyim yok hani ne tavsiye vereceğimi inanki bilmiyorum ama kararsızlıkla çelişkiler de bunalıp olursun bir şeyler yapman lazım mantıklı bir şeyler yap uzatma soğut kendinden mesela gittiğin ortamları azalt mümkünse şehir değiştirebilirsin mesleği vs el veriyorsa ya bunu da ona söyleme veya yakın çevrene kesinlikle o kızı yakın tutma ki yani illaki şu sosyal medya devrinde seni bulur veya eşine de gidip söyleyebilir ayrılınca o yüzden bilemiyorum yani ne desem sonuçlar ortada yani genelde işine gidip ispit diyorlar canları yandigi için sen kötü duruma düşersin can acısıyla bunu affedebilecek mi mesela hani eşe söyleme imkanı var mı böyle bir imkan varsa yavaş yavaş tiksindir uzaklaştır kendinden ama burada sana büyük iş düşüyor uçkuruna sahip çıkacaksın kardeşim yani etkilenmemiş oymuş buymuş yalan yani eşine karşı sadakatin sevgin varsa zaten tutarsın orayı mantıklı şekilde hareket edersin
Bu dediklerinin tamamını yapıyorum. Tam ayrıldık gibi oluyor. Bir anda yeniden bana yakınlaşıyor. Zamanla uzaklaşacağız diye düşünüyorum.
Nasıl bir yaşam tarzı var bak çok zor o kızın seni bırakması sendrn beklentisi var mı mesela nikahsız yaşıyorsun ailesi fark etmiyor mu çevresi vs bulursun hal çaresini ama bitir bitiremiyorsan eşinden ayrıl o kadına yazık gerçekten acımıyorum onun elindr değil ama fark etse zor görürsün
Ben ona hiç bir zaman senle evlenirim demedim. Bile isteye kabul etti bu durumu. Daha sonrasında çok kıskanç biri oldu.
Nereli özü kıskançlık nedir yani erkeği kocası gibi bişey olmuşsun sana güvenmiş sevmiş tabi kıskanıcak emin ol o durumda çok zoruna gidiyordur bu yüzden ayetlerde zina etme demez yaklaşma der böyle sebebiyetler doğurabiliyor
Eşimden bile kıskanması yoruyor beni. Başka kadınlara yaklaşmıyorum zaten.
Yaşı gençse önüne baksın kendini heba etme de bak kadın duygusaldır çok incinir inan ne diyeceğimi bilemedim ama güzel bir konusma ile mesafe katabilirsin
Bunu yapmayı denedim, hala deniyorum.
Kızı böyle düşünüyorm ama eşin düşünmem bile psikolojimi bozdu yanlıs anlama ama allah iyi kadınları böyle erkeklerden korusun abi çocuğunu taşısın sense zevk uğruna git baskasına dokun sevebilirsin okeyde yaklaşma kötü olduğunu biliyorsun yanlıs anlama tekrardan dul olsaydı çok kolay ayrılırdın ama kızmış işte sende kendin de dediğn gibi bile isteye bedeli ne olur zamanla görürsün allah hepinizin başta doğmamış çocuğunun psikolojisine yardımcı olsuj
Deneme değil aklını başına al kızı seviyorsan eşini boşa veya kızdan uzak dur mesafeni koy.
Amin. Teşekkür ederim.
Şey diyebilirsin evet biz bir şeyi bilerek isteyerek yaşadık ama şu anda bu farklı şeylere sebebiyet verebilir eşime karşı kötü bir şey yapmış olabilirim ama doğmamış bir çocuğum var ortada ve ben onun psikolojisini etkiliyor çünkü sen onu bilerek isteyerek yaptın bunu da dile getir
Ya ben seni trol diye düşündüm
Hemen ağlıyor. Konuşmanın sonunu getiremiyorum.
Hayat acımasız maalesef, insanların sorunları başkası için eğlence olarak görülebiliyor. Seni suçlamıyorum.
Vallahi ben çok takıntılı bir insanım kafama da takarım üzülürüm senin hayatında bir yerin yok ama o kadın ve o kız için inanki çok üzüldüm heleki çocuk için yani üzülmeyeceğim diyorum başıma gelir diyorum ama elimde değil yani ben de böyle bir manyağım bilemiyorum yani çünkü bir deneyimim yok evli değilim hani çevremdeki ilişkilere görmüşsündür çok iyi bir izleyiciyimdir insanları çok iyi anlarım
Sorun sorun da sen başında bilerek isteyerek yapmışsın ve o an o zevkle o istekle bunları düşünememişsin ama bu çocuğun olurken eşinin gebeliğin önleyebilir din ondan ayrılabilirdi o kadına saygı açısından başka çocuğun var mı bilmiyorum ama ciddi anlamda çok ayıp ya yani ben de bir aileden etkilenmiş bir çocuğum inan ki bir kız çocuğunun babasının annesini aldattığını görmesi kadar üzen bir şey yok Erkek çocuğu için de öyledir onlar da etkileniyorlar cinsiyet fark etmez ve bunu saklamak ağır bir şeyken o düşünceyle bir ömür yaşayacak olmak daha beter bir şey düşünsene annesi öğrenmesi diye üzülmesin diye elinden geleni yapıyor lütfen uçkuruna sahip çık adamakıllı bir şekilde karar ver uzak dur konuş aglamasin duygusal bağlanmasın
Başkalarının sıkıntısı çabuk unutulur. Unutmalısın da zaten.
De yani sen benim evli olduğumu biliyordun yani diyeceğim şeyler senin zoruna gidecek yani gitmek de zorunda yani kolay bir şey değil senin yaşadıklarına göre ama benim için her türlü zarardayım vicdan veya bu olmasa bile bir tane çocuk için bile bunu yapmam gerek o çocuğun bütün sorumlulukları bende hani psikolojik ahlaki Edip bir baba olarak görevlerim var diyeceksin ve başta ben sana bir evlilik vaadi vermedim zaten sen bunu bile isteye yaptım ben de aynı şekilde ama şu anda bu sana zarar veriyor bana da zarar veriyor uzak durmamız gerekli ben şu anda eşime saygısızlık yaptığını düşünüyorum sana da aynı şekilde bu yüzden ayrılmak istiyorum mesafeni korusan sevinirim de
Ve evli bir erkeksin gözlerini sakın bana da tavsiye ederim bakma kimseye yani eşine bak sadece çünkü gaflete düşebilirsin yine elinde iraden de olan bir şey ama bakmama ya tercih etmelisin sebebiyet görüyorsun
Verdiğin fikirlerden faydalanacağım. Umarım her iki taraf da en az acı ve üzüntü ile bu sıkıntıdan kurtulur.
Bir an önce destek al ve o çocuk doğmadan uzaklas
Yazıklar olsun sen ve senin gibilere
çok kötüsün
Saka mi bubyaaa
Yani bence de fazla