6 aylık bebeğimiz var, ne zaman özel bir şey yaşayacak olursak ağlıyor, eşimde sinirleniyor. Emzirdiğimde geliyor izliyor, söyleniyor. Bebeğimizi hiç kucağına almıyor, hadi uyut gel diyip duruyor ne yapıcam ben :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıskançlık değil eşine çocuk verekte erken davranmışsın. Çünkü eşin ilişki istiyor ve çocukta meme. ELbette çocuk öncelikli dinlemez ve eşinde sinirleniyor kendince oysa çocuk yapmamalıydı taki az çok ilişkiden hevesini alana kadar. Yanlış yapmışsınız bana göre.
23 Yorumla
Soran+1 yılbasta istiyordu o cocuk.
Cevap sahibi+1 yılkendisi çocuk birşey sanmış ama cinsellikten doyamamış belli. Bunların sebebi aşırı cinsellik düşkünü olmasından kaynaklı. ya eşine şap al at yemeklere ya da birşekilde cinsellikte doyur o zaman sorun kalkar yoksa kavgalar başlar. demedi deme ota bo. a kavga eder durur.
Soran+1 yılof :(
En İyi Cevaplar
Öküzlük onda. Sende de var bana kalırsa. Sınırını koru. Çocuk var ne yapılacak. ? Nasıl ailelersiniz anlayamıyorum cidden. Nasıl insanlarla evleniyorsunuz, kafam almıyor ya! Ben öyle bir durum olduğunda öyle bir şey gelmez, aklımın ucundan bile geçmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılnapabilirim :(
+1 yılBu nasıl mantık ya. Bir erkek nasıl bebeğini kucağına almaz. O nasıl baba ya. Millet baba olmak için ölüyor. 6 aylık bebişinizi kıskanmak yerine aşkla ikinizi izlemeli. Bir psikolaga gidin ya da eşini karşına al konus derim. Bu böyle gitmez 🙄
02 Yorumla
Soran+1 yılpsikologa gitmeye hayatta ikna olmaz malesef :(
- +1 yıl
Kesinlikle konuşmayı dene. Ve kocan da ilgi istiyor baya bir vakit ayırmalısın erkekler ilgisizliğe gelemez🤗
+1 yılLoğusalık depresyonu eşini vurmuş senin normalde senin bebeğini kıskanman gerekiyor ama böyle durumlarıda duydum karşılaştım bebeğinizi 1 saat olsun bırakabileceğiniz bir yer varsa bırakın baş başa zaman geçirin
11 Yorumla
Soran+1 yıllogusaligimi bile yasatmadi bana :(
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
23Cevap
+1 yılAz sabir. Bebek hele ele gelsin gulumseyip bir baba desin o zaman seni birakip bebege yonelecek. Ayni durum kuzenimde vardi
Hizini alamadi simdi 4 cocuklarri var. Bize bebekten nefret ettigini hep anlatirdi
Simdi ayda 1 anca gorusuyoruz.05 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay oldu ama :(
- +1 yıl
Ama adam seni seviyor ve sana bagli. Kiskanmasi normal. Bunu onunla oturup konuşmalisin. Biraz sabir her sey yoluna girecek. Ama simdi cocukta tam o esnada başliyor aglamaya. Biraz sinir olmasi normal.
Soran+1 yılama bebegi agliyor sonucta :/
- +1 yıl
Muhtemelen gazi vardir. Sende bebegin evvel gazini falan al. Olmadi yoga oturuşu pozisyonunda bebeğin poposunu iki ayaginin uzerine koy gazini cikartip rahatlat. sonra karnini doyur. O zaman minimum 4 saat uyuyacaktir. Annem torunlari bu sekilde rahatlatip uyutuyordu. 😁
Soran+1 yılbenimde ilk bebegim, bebek bakimi konusunda yeteri kadar bir bilgim yok malesef :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizde de bebek artık yeter dedirtmişti. ama eşime hiç yansıtmadım olayı. erkeğe ilgi azalınca erkek sapıtıyor. kimi açık gösteriyor tepkisini. kimi içinde yaşıyor. biz bebek 9 ay gelene kadar ilişkiye bile girmedik. eşin şanslı.
010 Yorumla
Soran+1 yılac gozlu iste hep daha fazlasini istiyor :(
Cevap sahibi+1 yılhaftada kaç kez giriyorsunuz ki?
Soran+1 yıl1-2 kez
Cevap sahibi+1 yıl1-2 çok açgözlülük sayılmaz aslında. hamilelikten önce nasıldı
Soran+1 yıldaha fazlaydi
Cevap sahibi+1 yıldemek ki ona sorsak azaldı diyecek. sen aç gözlü diyosun. ortak noktada değilsiniz şu an. ama tabii ki bebek sonrası ilişki sıklığı eskisi gibi olmayacak. bunu bilmesi gerekiyor. senin için de zor bir durum. hem kocan ilgi bekliyor hem bebeğin. artık eskisi gibi değil durum. bunları tane tane eşine anlatman gerekiyor. artık sadece bir eş değil annesin. bunun farkında olması lazım.
Soran+1 yılfarkina varamiyor iste.
Cevap sahibi+1 yılAnlatman lazım
Soran+1 yılanlatiyorum
Cevap sahibi+1 yılne diyor peki karşılık olarak
her ne kadar zor bir durum gibi görünüyor olsa da aslında çözümü kolay ve tamamen senin elinde takip ederseniz mesaj atayım yapmanız gerekeni anlatayım bana teşekkür edersiniz emin olun işe yarar.
00 YorumlaÇocuğu tek başına yapmadın. Adam olsun çocuğuyla ilgilensin biraz. Milletin yıllarca çocuğu olmuyor. Baba olmuş şükretsin.
012 Yorumla
Soran+1 yılbencede :(
Soran+1 yılbisey yapicak diye korkuyorum :/
Soran+1 yılgercekten, hic gelip bakmiyor bebegimize. baba sonucta illa gelip bakar ne bilim kucagina almak ister. 6 aydir dokunmadi bile bebegimize :(
Soran+1 yılneredeyse her seyi denedim :(
Soran+1 yıl:( :( :( sorun kocamda galiba
Soran+1 yılbana hic vurmadi, siddete egilimli degil zaten. zarar verir mi bilemiyorum ama kasitli yapmaz
Kıskanmış adam rahatlayamadığı için gerginlik oluyor.
Annelik rahme düşünce babalık ise çocuğun ilk baba deyişi ile başlıyor. Sabir biraz daha.01 Yorumla
Soran+1 yılof ne zaman baba der ki :(
Sevmiyor sanki çocuğunu bana öyle geldi çocuğunu sevmeyen o kadar aile gördüm ki normal geliyor artık
04 Yorumla
Soran+1 yılama hamileyken çok mutluydu çocuğumuz olacağı için :(
Soran+1 yılçok üzülüyorum :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaaa aslında çok tatlı ya :) biz de bebek istiyoruz inşallah bizim de olur size allah nasip etmiş ama sen bebeğe ilgi ve eğilimde bulunuyorsun haklı olarak ama kocana da ilgi göster erkekelr böyledir :D
10 Yorumla
+1 yılNormaldir ilgiyi bebiş alınca bütün erkekler rızası değişmekle beraber kiskanir
116 Yorumla
Soran+1 yılama onunda bebeği..
- +1 yıl
Sen annesin o baba babalık duygusu zamanla gelişir dogasibgeregi. savanada bazı erkek aslanlar dişilere sahip olmak için yavruları öldürdüğünü izlemistim
Soran+1 yılevet, babalık duygusunun sonradan geliştiğini duymuştum. öylede bir şey yapmaz herhalde kendi evladına?
- +1 yıl
😃öyle değil ya biraz ilgisiz bırakmayın eşinizi o kendini itilmiş kovulmuş hisetmesin
Soran+1 yılilgileniyorum onunla da, ama bebek daha öncelikli sonuçta normal olarak..
- +1 yıl
Evet ama bazı şeyleri sadece kadınlar anlaya bilir bazı şeyleri de sadece erkekler anlaya bilir eşinizin size yalan söylediğini falan anlarsınız gebelikte değişen hormonal dengeniz yaklaşık bir 8 bebeğin doğumu ve ele sigma evresi bu adam 1 yıldır acccccc bıraktı biraz olsun. Kıskansin🤣🤣🤣
Soran+1 yıl1 yıldır aç bırakmadım ki..
- +1 yıl
Kadınlar anlayamaz dedim ya gebelikte ne kadar itici oluyor biliyor musun sen kadınlar herşeye bir kulp takmaları herşeyden anlam çıkanlar ağrılar sızılar şikayetler ve ilginin odağındaki erkeğin kısmı bir 2 sınıfa dönüşmesi zor oluyor sorduğunuz sorunun bana göre cevabı bu gerisi size kalmis
Soran+1 yılitici mi oluyoruz biz
- +1 yıl
Tam olarak öyle değil ama insanda bir açlık duygusu gelişiyor gebe kadın yemek yerken bile sorunlu oluyor kibarlık yok duygu sadece bebeğe endeksli oluyor nacizane bakış açım budur
Soran+1 yılama o bebek..
- +1 yıl
Siz anlayamaya bilirsiniz bunu ancak erkekler anlar nacizane tavsiyem zor bir süreçtensiniz eşinizle değerli olduğunu hissettim sorunda yasamasiniz saygilar
- +1 yıl
Ben bir kadın olarak anlıyorum şahsen. Çünkü bende böyleyim ve ilerde çocuk istemiyorum. Henüz yaşım 18 ama ilerde gerçekten bende kıskanırım
- +1 yıl
Çünkü kocamın bana olan ilgisi çok önemli olur
- +1 yıl
Dediğin şey çok saçma ama ne yapayım. Mantığım duygularımı ve özellikle de kıskançlık duygumu yönetemiyor
- +1 yıl
Pardon dediğim şey dicektim
Ne biçim baba o yahu. İnsan biraz anlayış gösterir, sabır gösterir. daha 6 aylıkmış yani. Kucağına alıp hiç sevmemesine diyecek laf bulamıyorum zaten.
00 Yorumla
+1 yılnerde moron varsa evleniyonuz sizde , çocuğunu kucağına almayan birinin her yeri adam olsa ne olur
24 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin ne diyebilirim ki :(
- +1 yıl
en azından etrafındaki kız arkadaşlarına nasihat et bence
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
😓😓😓😓😓
+1 yılYazık sana tek başıma buyuteceksin o çocuğu kendimden biliyorum hic birşeyine destek olmaz o adam
13 Yorumla- +1 yıl
@krmg122 aynen hak eden olamiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılEssek kadar hayvan adam diyemedim Allah belasini versin s*kini cocuga tercih etmis agzina sictigim isedigim ossurdugum
03 Yorumla
Soran+1 yıl:( :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormaldir turkish men böyle olur ben neler çaktım neler
00 Yorumla
+1 yılBaba demeye başlayınca kiskanmaz şimdi hissetmiyor pek bişey
03 Yorumla
Soran+1 yılne zaman der?
- +1 yıl
Bir sene sonra der 😀
Soran+1 yılof :( o zamana kadar nolucak
Çocuk & Ebeveyn konusunda 669 cevap paylaştı. Ne biçim kocan var ya. Değişik.
115 Yorumla
Soran+1 yılböyle değildi..
Soran+1 yılhamileyim dediğimde çok sevinmişti, o dönemde bana çok yardımcı olmuştu
Soran+1 yılanlamadım, benimle ilgileniyor ama bebekle hiç ilgilenmiyor daha hiç altını değiştirmedi bile.
Soran+1 yılelimden geldiğince onunlada vakit geçirmeye çalışıyorum ama hep yarım kalıyor bebek ağlıyor :(
Soran+1 yılumarım düzelir, hiç sevmiyor çünkü benimde moralim bozuluyor. ağlıyorum her gün :(
Soran+1 yıl6 ay oldu zaten, düzelmiyor :(
Soran+1 yılyine mi bebek mevzusu diyip geçiştiriyor
Soran+1 yılböyle değildi ama çok değişti son 7-6 ayda.
Cocuguna deger vermeyen ni salak iste
01 Yorumla
Soran+1 yılevet.
+1 yılne manyak adamlar var🤔
00 Yorumla
+1 yılHahaha zamanla geçer ya
00 Yorumla? Ciddiyse eşin problemli
11 Yorumla
Soran+1 yılböyle değildi ben hamileyken
Anasina kiyamiyor sipa. hueheuehe
01 Yorumla
Soran+1 yılöfff :/
Manyakmi lan bu eşin dedgn yaratik
014 Yorumla
Soran+1 yılmanyadı :(
Soran+1 yılbende ona zarar veririm 😡
Soran+1 yılgözüm hep bebeğin üstünde zaten
Soran+1 yılne alakası var ki?
Soran+1 yılhaklısın :/
Soran+1 yılbana ne yapabilir ki?
Soran+1 yılnasil yani?
Nasıl bir manyaklik bu yaa
012 Yorumla
Soran+1 yılboyle degildi hamileyken ben.
Soran+1 yılnapim :(
Soran+1 yılbebegimize mi?
Soran+1 yılyok yapamaz ben varken
Soran+1 yıl:( :(
Soran+1 yılne icin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin üç harfli korkarım m a l yani
01 Yorumla
Soran+1 yılevet :(
Annelik kolay değil...🤗
01 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum :(
Adam napsin mala vurmak istiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılcocuk istiyorum demeseydi en basinda o zaman?
Gizli Üye(30-35)+1 yılgurur duyacağı yerde yaptığına bak 😒
02 Yorumla
Soran+1 yılsonuçta tek başıma yapmadım bu çocuğu :(
Cevap sahibi+1 yılkonuyu onunla konuş
ona da ılgı goster
00 YorumlaAlışır onada hak ver
017 Yorumla
Soran+1 yılne konuda?
Soran+1 yılama onunda bebeği..
Soran+1 yılçok üzülüyorum :(
Soran+1 yılof ama ya :/ nasıl düzelir bu durum?
Soran+1 yılyani, her erkek gibi
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılbebeğe bakmıştım
Soran+1 yılfark etmez aslında
Çocuk & Ebeveyn konusunda 613 cevap paylaştı. Saçmalık
00 Yorumla
+1 yılVay hayvan vay😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılÇok değişik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAile terapistine git
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@kral2018 babamızın ihtiyacı yoktu belki hem olsaydı da giderdi yardım almak ayıp değil çünkü
Cevap sahibi+1 yıl@kral2018 haklısın , senin fikrin nedir?
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam