Allah aşkına yardım edin, kavga ettik. Duygum bitti diyip anlaşamıyoruz istanbuldan bu defa gidiyorum dedi, aradan 2 saat geçti. Kuzeninden bana ulaşmaya çalışıp ne olursun beni arasın , engelimi açsın dedi, engelini açtım yazdım. Seni çok seviyorum, senin için herseyi yaptım Allah biliyor dedi, aradım telefonuma ve mesajıma dönmedi, bunun derdi ne?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence uzaklaşın normal değil
Tam olarak dediğin gibiyse, gerekirse numaranı değiştir ve hayatından öyle bir çıkart ki geri dönüşü olmasın. Net.
Biliyor musun hattımı değiştirdim. O numaraya da ulaştı ve mesaj atmışki bana bunu nasıl yaparsın. Sanki ben ona resimlerimizi at demişim ki yazmış ki bekle fotoğrafları göndereceğim, az kaldı.. bana hem duygum yok diyor , hem kendisi bırakıyor. Ben numaramı değiştirince de böyle yapıyor. Bunun amacı ne Allah aşkına
Yeni hattını nasıl buldu bu? 😮
Bilmiyorum sormadım nasıl bulduğunu. Ama arkadaşı Türk Telekom’da çalışıyor. Ondan bulmuştur büyük ihtimalle. Peki bu olaya ne diyorsun. Hem duygum bitti diyor. Peki hattımı değiştiriyorum diyorum. Yeni hattıma yazıp seni çok seviyorum bana bunu nasıl yaparsın diyor. Amacı ne Allah aşkına akıl ver
Takıntılı. Normal setle açıklayamayız bunu.
Bence işin içine polis ve savcılık rahatlıkla girebilir. Gerçi tehdit vs. yok ama değiştirdiğin numaranı bulması üzerinden yürüyebilirsin.
Kurtul bu çocuktan. Net.
Sevgilin dediğin şahıs bahane uydurmuş ama başkası için olmayınca da sana dönmüş yazık dengesizin birine denk gelmişsin ondan bir cacık olmaz.
Ayrılınca hemen ayrilinmiyor yapamamış sensiz demekki
Başka biri de vardı muhtemelen. O olmayınca sana dönmek istedi
Sıkıntılı bir tipmiş eğer bilerek yapıyorsa arkana bakmadan kaç daha fazlasını yapar yoksa
Uzaklaş bu hastadan hemen
Amacı beni deli mi etmek. Benimle oyun oynuyor. Bi duygum yok bi yaz bana diyor yazıyorum cevap vermiyor
Uzaklaş diyoruz ya
seçim aşamasında yüklen üstüne kaçmasın eleman
Allah aşkına yardım et. Yoksa aklımı yiyecem. Kendisi bana duygum bitti, anlaşamıyoruz gidiyorum dedi. Ben onu engelleyince de ne olursun arasın dedi. Aradım telefonlarımı açmadı, amacı ne
Bunu sakın dinleme kız
Kendi bilir
onun değil senin derdinin ne olduğu önemli eğer bitirmissen kurcalamazsin siklemene gerek yok
Yalan ya ne istediğini bilmiyor işte cepte kal diye iki güzel söz söylemiş hemen inanma
Mallık yapmış
Amacı beni deli mi etmek. Benimle oyun oynuyor. Bi duygum yok bi yaz bana diyor yazıyorum cevap vermiyor
Sende yazma azıcık dişilğini kullan kadınların böyle bir yeteneği var bunu anla artık ya
Aynen yazma arama çok istiyorsa o yazsindi arasındı
Aferin kız 18 yaşındasın ama bu soruyu soran kızdan daha zekisin 👍
Öyle derler 🤝
Aferin aslanım
Sevgililik boş iş
Sana acı çektirmeye çalışıyor bence
Eline ne geçecek ki bana acı çektirerek
seni kullanmaya çalışıyor
Amacı ne Allah aşkına yardım edin. Yoksa ben yok olmak istiyorum. Hiçbir yerde mutlu değilim ve hiçbir yerde olmak istemiyorum
sen de başka kişilerle mutlu olursun erkekler hep böyle seni sevmiyor kullanmaya çalışıyor bütün erkekler aynı ve kolay bir erkeği tümden öğrenince diğerlerinin de ne olduğunu anlıyorsun zaten kullanmaya çalışıyor sende kendinden ödün verme gururun daha önemli defol git de kimse senden önemli değil sen üzülme o üzülsün
Erkeklerin duyguları ile oynayan kadınların çocukları sakat olur cinler musallat olur
Allah aşkına yardım et. Yoksa aklımı yiyecem. Kendisi bana duygum bitti, anlaşamıyoruz gidiyorum dedi. Ben onu engelleyince de ne olursun arasın dedi. Aradım telefonlarımı açmadı, amacı ne
seçim yapıyor işte sen ya da sensizlik olarak ara üstele ama abartma
İyide arada engel yok ki. Arasın demiş. Aradım açmadı. Amaç?
o zaman kendisi kaybeder, seni aramayan biri için kendini harap etme
Yazma engelini açma seni sevmiyor uzaklaş
Kaç bipolar herhalde
Amacını inanki çözemedim. Onu unutmak için istanbuldan İzmir'e dün gittim. İzmir’de bile yapamadan şu an geri dönüyorum. Her yer üstüme geliyor. Mutlu değilim. Benimle resmen oyun oynuyor. Bi insan beş dk önce yaz ve ara diyip 5 dk sonra nasıl olurda mesaj ve aramalarıma dönmez
Onun gerçekten artık sana ulaşamayacğı yollar dene numaranı değiştir üç beş ay ortadan kaybol oda unutur belki
Sakat sanırım
Amacı ne Allah aşkına yardım edin. Yoksa ben yok olmak istiyorum. Hiçbir yerde mutlu değilim ve hiçbir yerde olmak istemiyorum
Bence çocuk çok sıkıntılı acilen tepki vermeden sal
Malın tekiymis dengesiz
Naz yapıyodur
ergen