Aynı iş yerinde sevgili olduk bazı nedenlerden işi bıraktı ve aynı gün terketti 1 ay oldu wp den engellemiş Instagram hesabını kapattı döner mi veya özlüyo mudur
Hayır asla sadece sevdimi yoksa iş yerinde zaman geçsin diye oyun mu yaptı bunu düşünüyorum ve hazmedemiyorum sanki ona zarar vericek mişim gibi engel nedir yani rahatsız etmiyodum hiç
Ayrılmak için açıklama yapmaktan bile müzdarip olan birine fazla değer bağlama onun değeri bu kadarmış demek ki sende düşünme karşına eminim seni bu odundan daha çok önemseyecek biri çıkacak
Dönersede sen kabul etme İşten ayrılmış tabi psikolojik bir şey değilse
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlk iş yeriydi yani 5 yıldır ordaydı ben daha 1 yıldır çalışıyorum ortama aliskindi yani şu an başka ise girmemiş memlekete gitmiş ortak arkadaş söyledi kafa dinlicek mis
Ya sana böyle bir şey yapan birinden nasıl hala ümitli olabiliyorsun ki? Beklemen de ayrı bir olay zaten boş ver yoluna bak
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yoluma bakıyorum zaten yaptığı koydu bana hazmedemiyorum Instagram hesabını kapatmış baska hesaptan baktım ve memleketine gitmiş kafa dinlemeye ortak arkadaşımız soyledi
Bende anlamadım işi bıraktı adam beni de bıraktı ben hariç herkezle konuşuyor iş yerinden bi beni engelledi sildi her şey yolunda giderken arama yazma beni daha kötü yapıyosun dedi engeli basti
Evet hiç bişey olmadı dedim yaa gündüzü çok iyi dik akşam üstü gitti istifa yazdı bıraktı bende iş çıkışı aradım niye çıktın diye bana artık yoluna bak ben yokum dedi engelledi 1 ay oldu
Olabilir artık her şey bana kendini düşün mutlu ol dedi ben biraz ağladım üzüldüm kendini bi bok sandı vazgeçemez sandı ama ona istediğini vermiyorum arayıp sormuyorum artık içten içe ya kuduruyo dur ya da dediğin gibi birini buldu
Boşverdim zaten sadece insan gibi ayrilsaydi amenna böyle canım canım engellemeler tripler hayır zorla mi duracaz hayatında engel nedir yani düşmanı gibi
Dediğin kadarı ile görüşumu yapıyorum. bende kendimden biliyorum en yakın arkadaşım beni uzdugu için bir daha goruşmemek için onu her yerden engelledim aynı o çocuğun sana yaptığını yaptım ve rahatladım yaani çocuk şer#fsiz bir şekilde seni engellemiş bir daha aramaz seni kurtulmak istemiş 1 ay boyunca yastığa başını nasıl rahat koymuş seven insan bahane üretmeden yazıyor ve konuşuyor
İyice okumamışsın arkadaşım değil sevgilim dı normalden engelli değil sadece wp den engelledi açtı sonra durum attım kendimi onu görünce tekrar engelledi 1 aydır da kaldırmadı yani benden kurtulmak isteyen işten çıkmayı beklemez diye düşünüyorum orada da terkeder di sonuçta onu rahatsiz etmiyodum.
Arkadaş meselesini ben sana örnek olsun diye anlattım ben birinden kurtulmak için yaptım yani o çocukta senden kurtulmak istemiş ona örnek verdim ve kurtulmak isteyen de tam olarak da bunu yapar işten çıkmayı bekler bir daha yüzünü görmemek için sonra bir andan hayatindan seni çıkarır kızım biraz akıllı ol seni bu çocuk kullanmiş iş yerinde yalnız kalmamak için şimdi ise seninle işi bitmiş seni unutmuştur başka birini çoktan bulmuştur engel açtı kapattı merak etti beni diyorsun da unuttu o seni eğer hatırlar bir gün engelini açarsa sakın ha cevap bile yazma
Asko şunu unutma karma diye bir şey var ve Allah'ın adaleti de var senin ne çektiğini Allah görüyor o bunu yaşamadan ölmez sen bilmezsin bir gün sen mutlu olunca o belasını bulacak şu an b@k gibi hissediyor hazmedemiyorsun ama sabret gün gelir devran döner 💃
o yüzden dönsün diye yalvarirsin bile belki ama şimdi diyorsun ki istedigim donmesi değil kanka boş ver 1 aylik iliski sal gitsin uzer bu cocuk seni daha basindasin sal ya sana erkek mi yok
Saldım zaten sadece bende ona ait olan bişey vardı vermek için yazdım 3 hafta önce istemiyorum çöpe at dedi bana yazma beni daha kötü yapıosun dedi normalden engellemem iş bide numaramı değiştiricem zaten dedi
bak cocuk hem çope at demis yani önemsizmiş gibi hemde yazma beni kötu yapiyorsun demis yani seni seviyorum hala falan demeye getirmiş çok cakal ya aklinda kalmak icin hep bu cabalar
Birini severken başkasına bakamıyorum onu unutmadan yapamam ve ben hala o iş yerindeyim o kadar zor ki onun olmadığını bile bile oraya gitmek dayanmaya çalışıyorum olmuyo ama basaracagim
1 ay değil normalde 5 ay falan bakıştık sadece o bana ben ona güldük acilamadik sonra son 2 ay sevgili kaldık işi bıraktı beni de bıraktı hep güzel gözlüm derdi bana o kadar iyi rol yaptı yani
Öyle bişey değil zam meselesi yüzünden bıraktı ve kimse bilmiyodu bizi dikkat ediyoduk yani dışarda buluşuyoduk iş yerinde sadece muhabbet ve bakisma oluyodu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Dönse onla olacak mısın cidden
Hayır asla sadece sevdimi yoksa iş yerinde zaman geçsin diye oyun mu yaptı bunu düşünüyorum ve hazmedemiyorum sanki ona zarar vericek mişim gibi engel nedir yani rahatsız etmiyodum hiç
Öyle birini döner mi diye bekliyor musun bi de hala sevgilim diyor ahsj
Bunu sorman, bunu düşünmen dahi hata. Defolsun gitsin , dönse bile kabul etme, hala nasıl sevgilim diyorsun ona, sevilecek birisi mi o
Akıl öyle diyo ama kalp çaresiz bekliyo
Sevgilin olduguna emin misin, bir de boylesi sevgilinin geri donusunu mu merak ediyorsun. Sen de ona aynısını yap
Aynısını yapmam için engeli kaldırması lazm evet sevgilim dı yani sevdiğini söylüyodu
Yazdıklarına göre dönmez, dönmesini beklemekte üzücü.
Engelledi engeli kaldırdı foto koydum duruma gördü tekrar engelledi
Sebepsiz yere durduk yere yaptıysa sxtir et gitsin zaten halen beklersen sıkıntı
Beklemiyorum sadece hiç bi neden yokken bıraktı merak ediyorum haklı olarak
Kanki o nasıl bir şeymiş insan sevdiğini neden engellesin ya da engeller
İlk başta engelledi sonra kaldırdı ben durum atınca gordu yarım saat sonra yine engelledi 1 aydır da kaldırmadı dengesiz iste
Ayrılmak için açıklama yapmaktan bile müzdarip olan birine fazla değer bağlama onun değeri bu kadarmış demek ki sende düşünme karşına eminim seni bu odundan daha çok önemseyecek biri çıkacak
İnşallah 🙏
Bekleme gitmis iste. Dönerse de sen yüz verme
Dönerse dürüm yapıp yersin
yok dönmezse siler yeni sayfa açarsın 😄
Genelde dönüyorlar pişman olup umarım döner ama sakın konisma dönerse derim kullanmak için döner gene
Gururlu çok dönmez peki instagrami niye kapattı baksa hesaplardan bakıyorum kapatmış hesabı beni engellediği gün
Döner kabul edersen bir süre sonra tekrar terk eder
Kabul etmicem ama 1 ay oldu dönmez daha
Dönersede sen kabul etme
İşten ayrılmış tabi psikolojik bir şey değilse
İlk iş yeriydi yani 5 yıldır ordaydı ben daha 1 yıldır çalışıyorum ortama aliskindi yani şu an başka ise girmemiş memlekete gitmiş ortak arkadaş söyledi kafa dinlicek mis
Bilemedim kafa yine dinlenir ama sevdiğin kişiyi engellemek...
Bunu söylemek istemem Allah yaşatmasın ama başkasını bulduğu için yapmış
Aynisini yasadim 1 ay sonra evlendiginu öğrendim gidenden umut bekleme kardeşim yoluna bak
Ya sana böyle bir şey yapan birinden nasıl hala ümitli olabiliyorsun ki? Beklemen de ayrı bir olay zaten boş ver yoluna bak
Yoluma bakıyorum zaten yaptığı koydu bana hazmedemiyorum Instagram hesabını kapatmış baska hesaptan baktım ve memleketine gitmiş kafa dinlemeye ortak arkadaşımız soyledi
Zaten hazmedilebilecek bir konu değil gerçek yüzünü görmüş oldun bir nevi ne mutlu sana
Erken farkettim Allah'tan işi birakmasaydi belki daha kötü olucaktı canım gibi kanicaktim hala
boş ver giden gitmiş artık azıcık gururlu ol da bir anda bunu yapan adamı bekleme
Ortada hiçbir şey yokken yaptıysa geri döner ama bu dönüşünü kabul etme bence
Evet hiç bir şey yokken birakti ama 1 ay oldu bende alıştım onsuz luga istemiyorum donmesin
Alıştıysan daha da iyi hayatına döndüğünü onsuz yaptığını anladığı anda geri döner
Lazm değil dönmesin sadece pişman olsun neleri kaybettiğini görsün kudursun istiom
Tamam o zaman hissettir ona güzel vakit geçirdiğini
Engelledi nası görücek instayı da kapatmis
Ona sevmediği bir şey mi yaptın engellemesi çok saçma
Hayır dedim yaa gündüzü çok iyi dik akşama doğru istifayı verince eve gidip aradım bitti dedi yoluna bak mutlu ol dedi engelledi
Yaptığından pişmanlık duyarsa döner ama geri döndüğünde ondan emin olmadan onu affetmeyin
Giden gitti. Ama uzun süre kadınsız kalsa belki aklına gelirsiniz
Ne icin yaptigina bagli
Olmaz imkansız yanlış diyodu hep halbuki engel falan yoktu aramizda
Yaş farkı vardı sadece
Belki evliydi ya da baska sorunlari vardi
Yok bekardi kimliğini falan gördüm ama işten çıktım diye bunalıma girmiş yani öyle duydum
kaçmış resmen abi akiiajsjsj
Niye ama onu bıktırıcak bişey yapmadım ki ben kaciyodum hep sonra tersi oldu
sevgilinden niye kaçıodun
Yok başta ben istemedim peşimden koştu 5 ay sonra bende sevdim sevgili olduk 2 ay sonra terketti
Dönmez boşuna bekleme
🥲
Eşșek gibi döner hemde
Yaa nasıl peki ben engellemedim engelliyim mi hiç bi şekilde yazmıyorum aramıyorum normalden engellememis ama numaramı değiştiricem dedi en son
Hiçbir şey yapma
Sadece bekle
Bekliyorum 1 ay oldu adam unuttu belki de
Unutmaz
Unutsa da ansızın aklina gelirsin yazar yine de
o nasıl oldu öyle birden bire
Bende anlamadım işi bıraktı adam beni de bıraktı ben hariç herkezle konuşuyor iş yerinden bi beni engelledi sildi her şey yolunda giderken arama yazma beni daha kötü yapıyosun dedi engeli basti
aranızda hiç olumsuz bişey yokken
Evet hiç bişey olmadı dedim yaa gündüzü çok iyi dik akşam üstü gitti istifa yazdı bıraktı bende iş çıkışı aradım niye çıktın diye bana artık yoluna bak ben yokum dedi engelledi 1 ay oldu
demekki başka planları vardı ya seni çok seviyordu senin üzülmeni istemedi ya da başkası vardı onunla bastı gitti
Olabilir artık her şey bana kendini düşün mutlu ol dedi ben biraz ağladım üzüldüm kendini bi bok sandı vazgeçemez sandı ama ona istediğini vermiyorum arayıp sormuyorum artık içten içe ya kuduruyo dur ya da dediğin gibi birini buldu
Dönse bile eskisi gibi olacak mi
Olmaz asla çünkü bu ikinci engelleyisi hep ergen ergen triplere girip engelliyo onla mi ugrascam
İlişkiniz ne kadarlıkti
5 ay sadece birbirimize uzaktan baktık acilamadik 2 ay da sevgili kaldık
Hım çok kısa imiş
Unutmayan kısa yi da unutmaz önemli olan bıraktığın ize bağlı tabi seven için geçerli sevmediyse yapıcak bişey de yok zaten
Zaten izde birakamamişin bence onu boş ver
Boşverdim zaten sadece insan gibi ayrilsaydi amenna böyle canım canım engellemeler tripler hayır zorla mi duracaz hayatında engel nedir yani düşmanı gibi
Arkadaş ergenlikten çıkamamış demek ki
😅
Senden kurtulmak için yapmiş aksine rahatlamışdir bunu yapan
Nerden biliyosun da konuşuyosun
Dediğin kadarı ile görüşumu yapıyorum. bende kendimden biliyorum en yakın arkadaşım beni uzdugu için bir daha goruşmemek için onu her yerden engelledim aynı o çocuğun sana yaptığını yaptım ve rahatladım yaani çocuk şer#fsiz bir şekilde seni engellemiş bir daha aramaz seni kurtulmak istemiş 1 ay boyunca yastığa başını nasıl rahat koymuş seven insan bahane üretmeden yazıyor ve konuşuyor
İyice okumamışsın arkadaşım değil sevgilim dı normalden engelli değil sadece wp den engelledi açtı sonra durum attım kendimi onu görünce tekrar engelledi 1 aydır da kaldırmadı yani benden kurtulmak isteyen işten çıkmayı beklemez diye düşünüyorum orada da terkeder di sonuçta onu rahatsiz etmiyodum.
Arkadaş meselesini ben sana örnek olsun diye anlattım ben birinden kurtulmak için yaptım yani o çocukta senden kurtulmak istemiş ona örnek verdim ve kurtulmak isteyen de tam olarak da bunu yapar işten çıkmayı bekler bir daha yüzünü görmemek için sonra bir andan hayatindan seni çıkarır kızım biraz akıllı ol seni bu çocuk kullanmiş iş yerinde yalnız kalmamak için şimdi ise seninle işi bitmiş seni unutmuştur başka birini çoktan bulmuştur engel açtı kapattı merak etti beni diyorsun da unuttu o seni eğer hatırlar bir gün engelini açarsa sakın ha cevap bile yazma
Yok vermem bitti zaten benim için yaptığı ağır bişey daha geri dönüşü yok ben sadece hazmedemiyorum yapılanı
Asko şunu unutma karma diye bir şey var ve Allah'ın adaleti de var senin ne çektiğini Allah görüyor o bunu yaşamadan ölmez sen bilmezsin bir gün sen mutlu olunca o belasını bulacak şu an b@k gibi hissediyor hazmedemiyorsun ama sabret gün gelir devran döner 💃
İnşallah benim çektiklerimi çeksin ona da yapsınlar aynısını beni böyle belirsizlikler içinde bırakıp gitti perişan olsun
ne bilelim baya açıklamışsıın
2 aylık ilişki işi bırakınca beni de bıraktı durup dururken ve engelledi
planlarında varmış bel ki de eğlencesine takılmıştır
Yok öyle biri değil elimi tutmaya bile cekinirdi ama işte zmaan geçsin diye yapmış olabilir çıkınca da bastı tekmeyi
kendin açıkladın olabilir
Dönmesin bi zahmet
Böyle dengesizler 3 4 aya birden yaziyor
döner mi? paşa döner mi yicez, BAYILIRIMMM 😋😋😋
boş ver dönse de hayrı olmaz sana artık
dönsün biraz daha sueündürsün akillanmazsin sen
Açıklama bile yapmadan bırakınca hazmedemiyorum
sende umursma gidisini bi aciklama bile yapmasini bekleyecek kadar bile umursmaa birazda onun zoruna gitsin
Amacım tekrar dönmesi değil affetmem zaten sadece süründürmek istiyorum pişman olmasını köpek gibi af dilemesini
oha ohaa 😂 uçma bence okadar ya
Onu hala deli gibi seviyorum desem
o yüzden dönsün diye yalvarirsin bile belki ama şimdi diyorsun ki istedigim donmesi değil kanka boş ver 1 aylik iliski sal gitsin uzer bu cocuk seni daha basindasin sal ya sana erkek mi yok
Saldım zaten sadece bende ona ait olan bişey vardı vermek için yazdım 3 hafta önce istemiyorum çöpe at dedi bana yazma beni daha kötü yapıosun dedi normalden engellemem iş bide numaramı değiştiricem zaten dedi
bak cocuk hem çope at demis yani önemsizmiş gibi hemde yazma beni kötu yapiyorsun demis yani seni seviyorum hala falan demeye getirmiş çok cakal ya aklinda kalmak icin hep bu cabalar
Napmam lazım peki benim hiç bir şekilde ulaşamıyorum bende engelliyimmi
engelle hayatina bak illaki varsa birşeyler doner o ama sen ozmaan zarfınd abaskasini bul onu unut bence iste ozmaan o donuncede intikam alinir
Birini severken başkasına bakamıyorum onu unutmadan yapamam ve ben hala o iş yerindeyim o kadar zor ki onun olmadığını bile bile oraya gitmek dayanmaya çalışıyorum olmuyo ama basaracagim
evet çok zor ama sen 1 ay falan takilip nasil bu kadar baglandin cok uzucu
1 ay değil normalde 5 ay falan bakıştık sadece o bana ben ona güldük acilamadik sonra son 2 ay sevgili kaldık işi bıraktı beni de bıraktı hep güzel gözlüm derdi bana o kadar iyi rol yaptı yani
yapmiş demekki rol aynen senin icin kotu son olmus ama yapcak birsey yok yoluna bakman lazim
Aynen öyle yapıyorum o kaybetti
afe3im çanaaa
At gibi giden it gibi gelir
Gelmez o umursamaz biri çok ilgili biri ama bi o kadar da takmaz kimseyi
Hayırsız diyosun
Aynen hayırsız en komiği de kendini vazgeçilmez sanması
Hiç sevmem öyle tipleri
aşırı ego vardı ben çok yakışıklıyım dimi diye sürekli söylerdi herkes peşimde koşuyo derdi
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış 😂
😅😅😅
O bitmiş gitmiş. Sevgilin değil
Sanmam.
Dönmüyo zaten sevmemiş demekki
Sevmemişse sıkma canını Allah karşına daha hayırlı birini çıkarır elbet
İnşallah onu unutayım yoluma bakicam
Döner merak etme
1 ay oldu döneceğini zannetmiyorum artık
Bir ay kısa bir süre
Çok umursamaz ve gururlu dönmez o inat bide tükürdüğünü yalamaz yani dönmesin de dengesiz
Konuya göre değişir aranızda bir şey mi oldu
Yok bişey yaşanmadı sadece seviyoduk bi anda bıraktı engelledi
O zaman sorgula
Engelli nasıl sorgulayim ona istediğini vermicem gurur yapıyosa bende alasını yapiyorum
Uzun süre sessiz kal sende cevap verince uzun süre de cevap verme
Döner bir sinirle yapılmış bir şey o
Ama 1 ay geçti siniri geçmemiş midir
😕
İnsta hesabını komple niye kapatmış peki başkasımi var acaba
Bilemiyorum ama belki içine kapanmak istemiş olabilir 🤷♂️ başkası olma ihtimali de olabilir 4-5 ay sonra yazarsa yalnız kaldığı için yazmış olacaktır
Çoktan başka birini bulmuştur
Yok olsa bilirim arkadaş var söyler hem bulsa niye instagram hesabını kapatsın kız sormicak mi
Ani değildir o
Nasıl yani
Birşeyler yaşanmıştır yani
Hic kavga etmedik her şey yolundaydı sadece iş yerinden sorunlu çıktı ve çıktığı gün beni de terketti
Seninle durumun bir ilişkisi olabilir. ya da senin bilmeni istemedği bir durum
Öyle bişey değil zam meselesi yüzünden bıraktı ve kimse bilmiyodu bizi dikkat ediyoduk yani dışarda buluşuyoduk iş yerinde sadece muhabbet ve bakisma oluyodu
Hak etmişsin kesin
Hep kaçan bendim kovalayan oydu 5 ay evet demedim neyi hakettim acaba
Bilmem artık orasinj
Bilmiyorum seviyorsa döner sevmiyorsa dönmez zaten
Seviyo gibiydi öyle bakıyodu gülüyodu ama tabi herşeyi yalan dı bence
Bilmiyorum sen daha iyi bilirsin
Sebep ne idi
Hiç bilmiyorum olmuyor dedi hayatına bak mutlu ol dedi
Sanmam
buyu yap
Dönmesini bekle engellediyse niye bekliyon
Kebap
Evet
Dönmez
Dönmesin boşversene
Diğeriyle yapabilirse dönmez yapamazsa döner.
Döner
Döner tabi
1 ay oldu engelledi kaldırmıyo dönmez gururlu
Alacağını almış
Alacağını almadı dedim yaa dışarda 1 kere buluştuk oda zaten cafede
O zaman veremeyeceğini anlmış gitmiş ;)
dönmüyor yaşandı
dönse de sen ilgilenme
Dönmez
Gelmezzzz