Arkadaş , sevgili , iş vs..
sevgilimden ayrılınca hemen sevgili yapmıyorum , arkadaşımın eski sevgilisi ile sevgili olmam , işimde başarılıyım ileri derecede yükselmek istiyorum gibi şeyler mesela benim 😄
Arkadaş , sevgili , iş vs..
sevgilimden ayrılınca hemen sevgili yapmıyorum , arkadaşımın eski sevgilisi ile sevgili olmam , işimde başarılıyım ileri derecede yükselmek istiyorum gibi şeyler mesela benim 😄
Evet sadık olduğumu biliyorum zaten sevdiğim kadını hiç bir şekilde bırakmam.. ya da onu üzecek hiç bir şey yapmam.. ama sadık bir eş bulmak ya da sevgili bulmak çok zor.. çoğu kişi aldatma peşinde ya da ilk fırsatta karşı cinse bakma peşinde koşma derdindeler
Dost dediğim insanın arkasından konuşmam, birini yarı yolda bırakmam iş yerinde yalaka olanlarla muhattap olmam olanla da mesafe koyarım hayatımdaki insana yanlış yapana doğru gözle bakmam ne yaparsa yapsın arkasında durabilirim kendim konuşurum ama başkasına asla laf ettirmem! Genel olarak sadık güvenilir biri olarak biliniyorum çevremde ve bunu kolay kolay da kaybetmem...
Tutkunu olduğum her şeye sadığım. İşim, sevgilim, Beşiktaş. Bir kere sadık olmasam Beşiktaşlı olmam. Bir insanı bu kadar kanser etmesine rağmen vazgeçemiyorum kendisinden hala.
Cevap
17Cevap
ahshsh herkes sadık :D bak bunlar sadığım diyorsa bana sadığım demek yakışmaz. Sadakatin ne demek olduğunu bilmeyenler var burada, ayh sabah sabah çok güldüm. Sinirlerim bozuldu akshahahahaha
Evet sadığım bunun aksini kimse iddia edemez. Ama kimse bana sadık değil işte.
Benim olan her şeye sadığım. 10 yılı aşkındır aynı iş, 15 yılı aşkındır aynı dostlar ve sayamadığım bir sürü şey.
Adamlık sıfatının hakkını veren nadir insandansın
Sen de öylesin handişş
Benden daha sadık olacak birini bulursa (Şu an biri yok ama olursa) ona gidebilir.
Not : Öyle biri yok. 😂😂
Sadakatim = Yaşam tarzım.
Her anlamda sadık ve dürüst birisiyimdir.
Sadik olmasam kesinlikle bu duruma gelemezdim.. sadik olmak karakter olgunlugudur.
hayatıma çok kişi girmez girenlerde çok değerlidir benim için.
Ben evleneceğim kişiye sadık kalamam diye kendi kendime söyleniyordum ama hayatıma bir kız girince hiçbir kızın yüzüne bile bakmıyorum iş yerinde güzel boylu bir kız arkadaşım vardı benimle olmak istedi hayır dedim ve bağırdım
Sadakat 5 para etmiyor
Evet aslında değmiyor gerçekten
Hak edene de hakkını vermek fakir giydirmek kadar sevaptır...
Gerçekten seversem olurum
düşünüyorum bazı konularda
Kafana göre takıl bence
Öyle olduğumu düşünüyorum.
Hak edene sadık olurum..
Düşünüyorum tabi. ki.
Benim ismimin anlamı sadık dost demek
Fazlasıyla
Evett
Kötü biriyim ben
Evet..
Her şeye değil