Sohbet iyi giderken böyle şeyler yapsa devam eder misiniz?
Evet devam ederim
Hayır bitiririm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sohbet iyi giderken böyle şeyler yapsa devam eder misiniz?
Bu durumu değerlendirirken birkaç faktörü göz önünde bulundurmanız önemlidir. İlk olarak, flört ettiğiniz kişinin mesajlara geç cevap vermesi ve başkalarıyla da iletişim halinde olması, onun ilgisiz veya kararsız olduğu anlamına gelmeyebilir. Herkesin farklı yaşam tarzları, iş düzenleri ve kişisel zorlukları olabilir, bu yüzden iletişimde bazen gecikmeler olabilir. Bu durumda aceleci bir karar vermek yerine durumu anlamak için sabırlı olmak önemlidir.
Ancak, eğer flört ettiğiniz kişi sürekli olarak mesajlara geç cevap veriyor ve ilgisiz davranışlar sergiliyorsa, bu durumu ciddi şekilde değerlendirmeniz gerekebilir. İletişimde tutarsızlık ve ilgisizlik, karşılıklı bir ilişkinin temelini oluşturmayabilir. Bu noktada, kendi duygusal ihtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı belirlemek önemlidir.
Flört ettiğiniz kişiyle olan iletişiminizde rahatsızlık hissediyorsanız, açık ve dürüst bir şekilde duygularınızı ifade etmek ve ilişkinizin doğru yönde ilerleyip ilerlemediğini konuşmak önemlidir. Sağlıklı iletişim, her iki tarafın da duygularını, beklentilerini ve sınırlarını net bir şekilde ifade etmesini gerektirir. Sonuç olarak, ilişkiyi sürdürüp sürdürmemeniz konusunda kendi duygusal refahınızı ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmalısın. Ben bu durumda konuşmaya devam etmemeyi tercih ederdim.
Hayır bu kabul edilemez. Kendisine saygısı olan; bir ilişkiden ve karşılıklı iletişimden ne istediğini bilen hiç kimsenin bu davranışı sergileyen bir başkasıyla daha fazla devam edebileceğini sanmıyorum. Çünkü gerçekten hiç bir karşılığı yok bunun. Bir gün bana döner, mesajlarıma bakar diyerek kimsenin peşinde koşamazsınız. Bunu yaparsanız kendinize, kendi ilişki beklenti ve isteklerinize açıkça ihanet etmiş olursunuz. Daha en başta kendisine böyle ihanet edene ileride kimse sadakat duymaz. Açık ara daima aldanan, aldatılan olmaya devam edersiniz. İlişkiler karşılıklıdır. Ve şu an doğru karşılığınız olan biriyle değilseniz zaten yanlış yerde yürümektesiniz.
Bak bu var ya benim hayatta en nefret ettiğim şeydir, bunu yaşadığım an asla bir daha eskisi gibi sıcak davranamıyorum istesem de rol bile yapamıyorum, eğer benim konuştuğum birisi sohbeti böyle ansız kesip ya da geç cevap verip başkalarına meylettiği zaman tamam diyorum benim ayrılma vaktim gelmiştir çünkü bir insana ''Seni biraz bekleticem başka işlerim var, sana dönücem.'' demek çok zor bir şey değil, haber versin arkadaşım bana sonra ne yaparsa yapsın ama beni af edersin sig gibi ortada mesaj beklerken bırakıp başka yerde aktif görürsem o kişiyi, yallah habibi oluruz yani.
Bunu hep yapmıyorsa sorun etmezdim fakat bir insan mesajlara sürekli geç cevap veriyor ve başkalarını ekliyorsa zaten size önem vermiyor demektir o yüzden ben soğurdum böyle bir durumda
Cevap
35Cevap
Mesajlarıma geç cevap verebilir işi vardır hayatı benden ibaret değil. Ama bunu hep yapıyorsa sıkıntı. Eklediği kişileri de sorgularım haliyle. Tanıyor mu, tanımıyor mu veya ekleme sebebi ne olduğunu sorarım.
Mesela story atıyor ama cevap vermiyorsa? Ve takipçilerinin büyük çoğunluğu kadınsa, eklediği kişiler de yabancı açık saçık mankenler ise?
Bana ilgi duymuyordur, değer vermiyordur.
Neden geç cevap verdiğini sorardım ilk önce direk bitirmem tabi ki de.. işi olabilir
Story atmaya vakit bulup mesaj yazmıyorsa?
Tatlim bence şükret ayrildina yorumlarda okudum acik sacik kadinlari takip etmis, sükretki 1. Ayrildin 2. Bunu gercek hesabindan yapti diye :d nice insanlar var fake hesap daha kullaniyor orada da yapabilirdi. Verilmis sadakan varmis ki böyle birinden kurtuldun üzülmene gerek yok
Ya teşekkür ederim çok iyi geldi 😊 geç cevap vermeyi çözmüştük, sen çok iyisin ciddi düşünülecek birisin diyordu ama açık saçık kadınlar ekledi bir sürü. Ben de arayış içinde olduğunu düşünüp sonlandırdım. Flört aşamasında doğru mu yaptım acele mi ettim emin olamadığım için sordum
Olmaz böyle tabi ki.. Sevgililik oluşma yolunda benim mesajlarıma geç cevap veremez.. Çok âcil işi olsa en fazla bir kereliğine anca.. Görüldü atanı hayatımdan atarım.. Bir de başka mecralarda story paylaşıyorsa, o ilişkiyi ciddi sorgular ve bitiririm, kendisi bilir..
Tabiki hayır.
adam beni belli ki kadın olarak bile görmüyor. bundan kastım cepte gördüğü bi kaç karıdan biriyim onun için.
Ayrıca zaten flört denen aşamada zaten hiç bulunmam, ha geçmişte eğlenmek için asla bir adım ötesini düşünmediğim insanlarla bu aşamadan geçmiş olabilirim.
Ama ciddi ciddi bi insanla flörtleşilmez bunu da herkes söylemez. aklınızı başınıza alın, bu aşamada olan sağlam tek kişiler utangaç olanlardır.
Ne kadar hayir olmaz aninda noktalarim falan desekte yapan her turlu yapiyor engel olamiyoruz. Sogurum ve o iliski olmaz. Zamanla biter. Ayriyeten ben de konusurum ve onu onemseme derecem duser. Yani akisina birakarak bana hissettirdigi degersizlik duygusunu ben de ona hissettirim. Bu da yeterli bir tepki bence.
aşkım aynısını daha 2 hafta önce yaşadım. gün içinde sohbet muhabbet ederdik ama geç cevaplardı kısa yazardı yeni kişiler ekliyor muydu bilmiyorum takip etmiyodum ama en son mesajıma 7 saat bakmayınca engeli koydum umrunda bile olmadı. üstelik onu defalarca uyarmıştım geç bakılmasını sevmiyorum işin varsa söyle falan diye.
ben de bu durumdayım geç cevap verme işini benim zorlamamla bir şekilde çözdük ama kendini teşhir eden kadınları ekliyordu sürekli, bu yüzden bitirdim acele mi ettim düzelebilir miydi sence 🙁
İşi vardır der ki mesela işim var şu an yazamayabilirim, ama direkt giderse ve saatlerce yazmazsa problem. Sürekli birilerini eklemesi zaten ciddi problem başlamadan bitti
Devam ederdim dedim çünkü sevgilim bile yeni kızlar ekliyip duruyordu aramız iyiyken birden ilgiyi de kesti dışarı çıkacağım diyordu nereye diyordum her yaptığımı bilmek zorunda değilsin. Her şeyi anlatmak zorunda değilim diyordu. Buna rağmen devam ettim. Her yanlışını da kabul ettim de beni zorla ilişkiye girmek için zor kullanana kadar. Şimdiki aklım olsa sabır etmem çünkü çok yorucu kötü bir şey. Çok pişmanım keşke flört evresinde sabır göstermeseydim.
Sürekli olmuyorsa geç cevap vermemesi problem değil ama arayışta olduğunu hissediyorsam direk ışık hızıyla uzaklaşıyorum
Yaşadım, ondan aşırı soğudum. Hay Allahım yanlışlıkla “Evet devam ederim” şıkkını seçtim, hayır devam etmem.
Hoş değil hatta saygısızlık ciddi değil hala arayışta diye düşünür sonlandırırım konuşmayı… başta tanıma heyecanı hevesi yoksa nasıl olacak ki?
Geç cevap olayını hiç sevmiyorum. Saygısızlıktan başka bir şey değil. Çalıştığını bilirsin, misafirlikte olur veya ne ile meşgul olduğunu bilirsin geç yazar eyvallah ama durduk yere geç yazan insandan hayır beklemeyin. her şey saygıyla başlıyor
Birilerine tavsiye veriyorsa veya normal yorum yapıyorsa bir şey değişmez benim için ama yok gözü kaşı ayrı oynuyorsa gözümden o an düşer. Geç cevap verme heyecanımı azaltır.
Eklediği kişiler günlük hayattan kişiler değil de yabancı mankenler veya teşhirci ünlü kadınlar olsa?
Aslında bitirmek gerekiyor. Dötü başı ayrı oynayan erkeklerden hayır gelmiyor
Flört ettiğim kişi mesajlarıma sürekli olarak geç cevap verirse ve yeni kişiler eklerse beni yedekte görüyor gibi hissederim bu yüzden bitirim.
Birilerinin canı “eski flört tatlısı” çekiyor galiba he 🙂 iyi verelim bari afiyetle yesin
demek ki bende bir seçeneğim, ve ben seçenek olmayı sevmem
Evet devam ederim..
Evet ama arkadaş olarak devam ederim. İlgim kaybolur.
Mesajlara sürekli geç cevapları veriliyorsa o ilişkinin olma ihtimali yoktur
Benimle flörtleşirken başkasına yazıyorsa bloklar giderim. rekabeti sevsem esnaf olurdum.
Yani ben bu tür durumlarda aynalıyorum yani aynı sejleri yapıyorum
Adı konmamış daha. Flört döneminde olur böyle şeyler.
Konuşmayı bitiririm beni takmayanı ben hiç takmam
Hayır. Bir şey sorar veya yazarsa cevap veririm ama konuşmayı uzatmam.
Geçerli bir mazereti var ise tolore ederim ama problem devamlı devam ediyorsa ben de yoluma bakarım.
İnsan kendisine olan saygısından bunu hoş görmez, görmemeli.
Ederim, keyfimin kahyası ne zaman müsaitse o zaman cevap veririm.
Hayır, etmem. Mantıksız. Ben olmasam başkası olacaksa, başkası olsun. Gerek yok.
Yeni kisileri ekleyip eklememesinin bir onemi yok, ne kadar gec cevap verdigine bagli. Mesgul olmadigi halde kendisini tanimama yetecek kadar zaman ayirmiyorsa olmaz. Mesgulse de musait oldugu bir gunu ve saati belirtip konusmasi lazim.
Bu sürekli ve sık sık tekrarlanıyor ise zaten soğuyup uzaklaşıyorum...
Hayatimda *bazalara yer yok aşkom
devam eden geniştir nokta
Son bi mesaj atar hayırlı olsun diye de eklerdim.
Bir hafta beklerim. Eğer bir hafta iletişim kurmazsa bitmiştir.
En sevmediğim şeyler
eziksem ederim
Odak noktası ben olmalıyım
Dasak modunu açıyorum
Aciklamasino merak ederim
Hayır s.. sin gitsin.
Banane ne b@k yerse yesin.
Ben de yakışıklıları takip ederim 😄
Geç cevap verene erken yol veririm
O hatayı 1 kere yaptım bidaha asla
Teşekkür ederim ben almayayım.
Versin bende ona geç veririm