Hatasını kabul etmez böyle tipler ayrıca suçlu sürekli karşı taraf olur ayrıca çokta egolu olurlar.. bunlara kısaca narsist denir. Dikkat et seni daha fazla manipüle etmesin.
Anlatıyorum hatta daha kötü olaylar oldu ama ablam bir türlü ayrılmadı. Hediye olayları falan oldu diğer yorumlara da yazdım. Sen çok bilgili birine benziyorsun bana yardım edebilir misin lutfen çok acill
Düşünüp hareket eden biriyim Mantıklı olan ne ise öyle davranırım veya yardımcı olurum. İyi bir gözlemciyim ne tipler görüyorum gün içinde. İnsan sarrafı oldum artık. Yardım ederim elimden geldiğince
Çocuk 2 tane hediye aldı ikisi de eski sevgilisinden kalma hediye eminim ki. Kolye ve ayıcık aldı. Kolyenin arkasında tarih yazıyordu 6 ay öncesine ait ama çocuk onu silmiş kazıyarak biz tesadüfen ışığı tutup anladık tarihi zar zor. Bir de ayıcık almış ayicikta da ev kokusu kokuyordu hani marketten alınsa plastik kokar ama cidden ev kokusu vardı bir de çocuk ben buna not yazdırdım ama yazmamışlarsa kızma demiş. Yani bahane uydurmuş
Hiç tanımadığı biri senin kız arkadaşında olabilir sosyal medyadan yürüsün. İlk başlarda kabul etmez tahminimce ama ısrarla devam etsin yazmaya. Büyük ihtimalle rengini belli eder.
Sana bir şey daha anlatmak istiyorum ama bu da diğer ablamla ilgili xjossjd benim ablalarımin ikisi de ruh hastası ben uğraşıyorum bu ailenin yükü ile ben ilgileniyorum SKDNDISMSJFSKSMDKSJ neyse özelden anlatabilir miyim ya senin yorumların aşırı hoşuma gitti
sen bişey yapamazsan hayatım yapsanda olmaz zaten ablan seviyosa zaten gözü gerçeği görmez kendisi duygularından arınıp mantığına yönelince farkına varır sonra ayrılır zaten ki çocuk o ayrılmadan kaçar zaten bence :D boş ver yaani ikili ilişki sonuçta sen karışma
Öyle de ben ablamın üzülmesini istemiyorum çocuk onu kullanmaya çalışıyor. 2 tane hediye almış bence ikisi de eski sevgilisinden kalma hediye. Ya düşün bir insan eski sevgilisinin hediyesini verir mi yaa ne biçim karakter bu
yaani sürekli ayrılırım deyip baskı kurup manipüle ediyorsa karakter aramak hata o kişide balım ablana ne söylesen ne yapsanda ayrılmaz zaten belli ki bağlanmış kendi kararı sonuçta mutluluğuda üzüntüyüde kendi yaşayacak tecrübe edinecek
Öyle ama bir yandan da ailemi düşünüyorum onlar da çok üzülecek ben ablamın kullanılmasını istemiyorum çocuğun amacı belli yani net olarak anladın sen. Ve bu olaydan tek ablam değil ailem de etkilenir benim ailem biraz dinine bağlı sayılır ama pek fazla değil
Ablan reşit biriyse hayat kendi hayatı sonuçta kararları kendini ilgilendirir kimseye hesap verme zorunluluğu yok tek sorun bağlanıp ortada bırakılması buda onu çıkmaza sokar ruhsal olarak ailen düşünsün düşünecekse yoksa gerisi kendi hayatı kendi kararı
Biliyor musun bunu daha dün yaptım kdjdksj telegramdan açık bir kız fotosu koydum profile. Çocukla konuştuk konuştuk sonra engelledim çocuk da farklı hesaptan yazmış. Ablama gösterdim de hâlâ ayrılmadı. Offf aşktan gözü kör olmuş cidden yaa
Çocuk 2 tane hediye aldı ikisi de eski sevgilisinden kalma hediye eminim ki. Kolye ve ayıcık aldı. Kolyenin arkasında tarih yazıyordu 6 ay öncesine ait ama çocuk onu silmiş kazıyarak biz tesadüfen ışığı tutup anladık tarihi zar zor. Bir de ayıcık almış ayicikta da ev kokusu kokuyordu hani marketten alınsa plastik kokar ama cidden ev kokusu vardı bir de çocuk ben buna not yazdırdım ama yazmamışlarsa kızma demiş. Yani bahane uydurmuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Seven sevdiğine kaybetme korkusu yaşatmaz aksine Onun bütün korkularından Emin olmasını sağlar Bence bu cevap sana yetti.
Evet ama ablam inanmıyor ki. Ben bunları nasıl ayırabilirim? Acil taktikkk
Yok sevmiyordur. Seven sevdiğini karşısına alıp konuşur onun karakteri gelişmemiş.. ayrıca seni cepte görüyor ya da cebe koymak istiyor olabilir.
Evet yaa nasıl ayırabilirim ben bunları?
Mesajlarını okudum çocuk net manipüle ediyor sevmiyo amacı kullanmak
Hatasını kabul etmez böyle tipler ayrıca suçlu sürekli karşı taraf olur ayrıca çokta egolu olurlar.. bunlara kısaca narsist denir. Dikkat et seni daha fazla manipüle etmesin.
Beni değil ya ablamı manipüle ediyor. Ama ablam seviyor benim bunları bir an önce ayırmam lazım
Seni veya bir başkası fark etmez. Dediklerimi iyi anla ve ablana anlat.
Tehlikeli tipler bunlar.
Offf ne yapacağım ben yaa bunları nasıl ayırabilirim
Anlatıyorum hatta daha kötü olaylar oldu ama ablam bir türlü ayrılmadı. Hediye olayları falan oldu diğer yorumlara da yazdım. Sen çok bilgili birine benziyorsun bana yardım edebilir misin lutfen çok acill
Düşünüp hareket eden biriyim Mantıklı olan ne ise öyle davranırım veya yardımcı olurum. İyi bir gözlemciyim ne tipler görüyorum gün içinde. İnsan sarrafı oldum artık.
Yardım ederim elimden geldiğince
Çocuk ablanı kendine bağlamış ki ablan ayrılamıyor.
Benim yazdıklarımı ablana anlat, al karşına konuş.
Ablan denesin çocuğu.
Evet çok doğru söyledin ben de öyle düşünüyorum mesajları göstersem de ayrılmayacak eminim ki
Hiç tanımadığı biri senin kız arkadaşında olabilir sosyal medyadan yürüsün. İlk başlarda kabul etmez tahminimce ama ısrarla devam etsin yazmaya. Büyük ihtimalle rengini belli eder.
Dün yaptık o da fayda etmedi. büyü mü yapıldı bilmiyorum ya jxjsksk
Bilemiyorum artık ama ablan aklını başına alsın. Verdiği hediyeler bile eski. Mantıklı düşünsün.
Sana bir şey daha anlatmak istiyorum ama bu da diğer ablamla ilgili xjossjd benim ablalarımin ikisi de ruh hastası ben uğraşıyorum bu ailenin yükü ile ben ilgileniyorum SKDNDISMSJFSKSMDKSJ neyse özelden anlatabilir miyim ya senin yorumların aşırı hoşuma gitti
Tabi anlatabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Istek attım
trip atan erkekte hiç çekilmiyo öyle :D ayrılıyosa ayrılsın defolsun naş ne uğraşıyosun kızım sen de şöyle biriyle sevse ayrılırım mı der
Aynen, seven insan hiçbir şekilde ayrılmaz
uğraşma öyle insanlarla hayatım seni yorar anca bırak gitsin nereye gidiyosa
Ya benim değil de ablamın sevgilisi, valla bıktım artık ayrıl demekten ama seviyormus kdksosk ayrılmıyor bir türlü. Ne yapabilirim ayrılmaları için?
sen bişey yapamazsan hayatım yapsanda olmaz zaten ablan seviyosa zaten gözü gerçeği görmez kendisi duygularından arınıp mantığına yönelince farkına varır sonra ayrılır zaten ki çocuk o ayrılmadan kaçar zaten bence :D boş ver yaani ikili ilişki sonuçta sen karışma
Öyle de ben ablamın üzülmesini istemiyorum çocuk onu kullanmaya çalışıyor. 2 tane hediye almış bence ikisi de eski sevgilisinden kalma hediye. Ya düşün bir insan eski sevgilisinin hediyesini verir mi yaa ne biçim karakter bu
Ablam kaybetmekten korkuyor
yaani sürekli ayrılırım deyip baskı kurup manipüle ediyorsa karakter aramak hata o kişide balım ablana ne söylesen ne yapsanda ayrılmaz zaten belli ki bağlanmış kendi kararı sonuçta mutluluğuda üzüntüyüde kendi yaşayacak tecrübe edinecek
Öyle ama bir yandan da ailemi düşünüyorum onlar da çok üzülecek ben ablamın kullanılmasını istemiyorum çocuğun amacı belli yani net olarak anladın sen. Ve bu olaydan tek ablam değil ailem de etkilenir benim ailem biraz dinine bağlı sayılır ama pek fazla değil
Ablan reşit biriyse hayat kendi hayatı sonuçta kararları kendini ilgilendirir kimseye hesap verme zorunluluğu yok tek sorun bağlanıp ortada bırakılması buda onu çıkmaza sokar ruhsal olarak ailen düşünsün düşünecekse yoksa gerisi kendi hayatı kendi kararı
Öyle insanlar sevmez sevgi sorun olunca kaçmak değildir... Sorun olursa beraber çözüp yolumuza bakalım demektir.
Zaten yani
Telefonu niye 5 Saniye geç açtın
-Uff noldu yaa
Ayrılalı mm
Çok iyiydi yaa 😂
Beyin var akıl var mantık var bide boydan foto gelir mi diyordur sana
Muhtemelen demiştir bence
Offf ben nasıl ayırabilirim bunları?
De ki sevgilinle fake hesaptan konuştum bana yürüdü şeyini attı de
Biliyor musun bunu daha dün yaptım kdjdksj telegramdan açık bir kız fotosu koydum profile. Çocukla konuştuk konuştuk sonra engelledim çocuk da farklı hesaptan yazmış. Ablama gösterdim de hâlâ ayrılmadı. Offf aşktan gözü kör olmuş cidden yaa
Ablanin ruhu fakir de ki aşk bedeva olmaz
Anlam aşırı lüks düşkünü bir insan marka takıntısı bile var biz de şaşırdık
Tamam yeter başka dert cekemem
XJDBSIXNSIDNDIS haykırdım 🤣 😂
Haykıracak nefesim şarkısı geldi aklıma Mskdysjskdkddk
Vayy nereden geldi aklına yaaq
Ne kızım ajayahsjwwjw
Dert dinlemekten iyidir zaten sıkıldım eksstsjslsps
İnce zekalisin hee dhadhs
Hayır sus dinliceksin sndisks
Sevdim seni desene kokos SJAGSJSLSMS
Susma diren DISHSNSMSSK
Zorla ali koydu beni polis bey USSHSMSKS
Sevdim seni bir kere başkasını sevemem şarkısı geldi aklıma jsnsjskdjsi
Kro musun SJSUSUSJS
Urfaliyiz ezelden dırırım SJSHSJS
Ni alaka ni alakaaaa
Kes yemek yap köle USSHSJSKFLFO
Bu arada aşçíyım shshshshagsg
Ha aha yakaladım benim de burcum boğa DISHSKAKAIS
Ahahahahagagsgag ben yapıcı sen yiyici
Ne var la yemekte karı SUSGSNSKS
Çay var içersen ben var seversen snshshshsjssjd
Seni istemem ac kurt çay içmez kariii SUSHSJSSKDKDKS
Bxk ye Shshhsdhsshhhshhshhsj
Seni yesem olmazmi SJSHSKWLQ
Fazla tatlı kalp krizinw neden oluyo diye biliyorum sgshshsjshshsg
Şey sana değer krizlerim yeter ki tatlimi yiyim
Ufff erkek yiaaa
Şımarma hemen sonra para istiyorsun SISHSLAPSOS
Lan kiz
Yaptığın ayıptır lo
Sevmez aga yol yakınken kaç
Nasıl ayırabilirim?
Tartışma çıkar trip at zaten kendisi ayrılacak sorunun cevabı zaten soru içinde
Yok benim sevgilim değil ablamın sevgilisi. Ama benim onları bir an önce ayırmam lazım ne yapabilirim yaa
Bırak kendisi ayrılsın yarın öbür gün bişey olduğunda sebebimiz sen oldun demesinler
Haklısın da geç olmadan hareket etmem lazım aslında
Karışma tavsiyemdir başına bela alabilirsin ablana söyle kendisi yapsın
Haklısın da bilmiyorum yaa ne yapacağımı
Senlik bişey yok boş ver
Cok aşık kesin ondan ayrılırım diyor:D
Sevmiyodur
sevmiyordur
Hayır
Sevmiyordur