Arkadaşlar alın yazısına inanıyor musunuz? İnanıyorsanız alın yazınızda o kişi varsa ikiniz de farklı ilişkilerde de olsak bile (böyle olduğu için demiyorum tabi) veya kötü bir şekilde ayrılmış bile olsak ileride yinede o kişiyle olur mu?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Pek inanmıyorum o kişiyi de hayatımıza alan biz olucaz sonuçta
Evet ama karşımıza nasıl çıkacağını bilebilir miyiz?
Yok tabiki ama şöyle düşünüyorum diyelim hayatıma biri girmek istedi ben reddettim sonrasında aradan zaman geçti evlendim artık o kişiyle şansım bitti ve o kisi alın yazımdı falan sonuç olarak bir araya gelmemiz için bizim tepkilerimiz önemli
Ama işte durum şu şekilde sanırım zaten sen istememişsin mesela o evlendiğin kişi senin alın yazınmış demek ki
ya herkes alın yazısıyla mı evleniyor bilmiyorum karışık ya bu durumlar
Ya annem hep öyle diyor alın yazında varsa ne olursa olsun nasıl olursa olsun sizi birleştirecektir ama alın yazında yoksa ikiniz de ne kadar isterseniz isteyin ne yazık ki olmaz demişti vallaha bilmiyorum ya dediğin gibi karışık durumlar 😅
Dogrudur ya olacağı olursa olura inanıyorum bende
Varsa*
Peki umutlar verip, sözler verip, gelecek hayalleri kurduran, güven aşılayıpta yarı yolda bırakıp giden biri sonrasında hemen birini bulmuşsa sana çektirdiği acıları ve gözyaşlarını bir gün kendisi de aynı şekilde yaşar mı?
Yaşar herkes yaşattığını şu devirde karmaya inanıyorum ben
Pişman olurlar dimi yaşadıklarında ki ben de yaşamaları taraftarıyım anlasınlar neler neler çektiğimi
Tabiki karmasını yaşadığında zaten pişman olurlar olmayacak biriyse bile
Çünkü 3 senelik ilişkim vardı aynı konuların ve tekrar edilmesi üzerine normalde çok güzel gidiyordu sonra işte vizelere çalışırken dersle ilgili sohbet ediyorduk normalde sınav haftası bilgisayara girmez ama bu sefer discorttan oyundan çıkmadı ara verdim diyordu ben de tamam dedim ama bir bakıyorum kaç dakika olmuş hala oyunda sonra biraz triplendim mesajlarda ona sonra evine döndüğünde ayrıldı benden ben de peşinden koştum affetsin diye bir baktım ben peşinde koşarken biriyle konuşuyormuş meğer ben 2 ay boyunca her gün dua ettim her gün ağladım bir sürü hediyeler aldım sabah uykusu açılsın diye kahve aldım sevdiği çikolataları aldım her şeyi yaptım her şeyi iltifatlar ediyordum sürekli sonra bir baktım bunları ben ona yaparken o başkasıyla konuşuyormuş ve ben ihanete uğradım yetmedi 2 aydır tekrar barışalım diye her gün acı çektim uyuyamadım yemek yiyemedim 103 kiloydum sana yemin ederim eve geldiğim de 94 kilo olmuşum
Kısaca ben 2 ay boyunca çektiğim acılar ve göz yaşlarıyla başbaşa kaldım
Anlıyorum yaptığın hiçbir şeyi haketmemiş gitmek isteyen bir şekilde saçma sapan bahanelerle gidiyor kalmak isteyen de aynı şekilde kalıyor, sana ihanet etmiş sonuçta siz sevgiliyken biriyle konuşarak ve sen onu çok seviyormuşsun anladığım kadarıyla verdiğin değeri hak etmiyor elinden gelem her şeyin fazlasını yapmışsın bence unutmaya çalışmalısın eninde sonunda unutursun hem de böyle birini.. bazen hep suçu kendimizde arıyoruz her şeyi düzeltmeye çalışıyoruz ama inan ki kontrol hep bizde değil sorunun karşı tarafta olduğunu kabul ettiğin an önüne bakmaya başlayacaksın üzme kendini daha fazla
Ve emin ol herkes bir şekilde yaşattığını yaşıyor için rahat olsun
Sevgiliyken olduğunu söyleyemiyorum ama şöyle bir şey insan düşünüyor yani biz ayrıldık ama ben peşinde koşuyorum halletmeye çalışıyorum düzeltmeye ve 2 ay boyunca yapmadığım şey kalmadı diyebilirim sana ümit vermek istemiyorum falan diyordu fakat okulda ki hareketleri yaptıkları ben ona iltifat yazarken onun yazdığım deftere kalp koyması bazen ağzından aşkım diyip özür dilemesi ben yılbaşı hediyesini verdiğimde çok beğendim çok teşekkür ederim çok ince ve özenilmiş bir hediye ne diyeceğimi bilemiyorum falan yazdı sonra işte tekrar bir şeyler hissedersem sana tekrar yazarım dedi ardında ümit vermekte istemiyorum sana dedi anladım ben seni ama aklımda tekrar olabilir diye bir ümit vardı yaptığı hareketler falan olsun mesela ayrılalı 1 hafta olmuş işte o üşüyor diye montumu üzerine örterdim sınıfta alırdı sabah kahvesini alırdım ona dokunmaya devam ederim o da izin verirdi saçı olsun yüzü olsun bacağı karnı şimdi bunlara hem izin verip hem de ümit vermemek olarak bir erkek veya kadın yorumlayabilir mi bilmiyorum ama bana bunları yaparken hep bir ümit aldım kendime sonra ben ortak bir arkadaşımızla konuşurken bana işte ben daha çabalamaya devam edicem dediğim de çabalama boş ver sevgilisi var dedi ondan sonra yaşadığım hayal kırıklığı, öfkeyi tarif bile edemem çünkü hala çabalayan bir erkek var ve bana net bir şekilde çabalama artık olmayacak dönmem veya tekrar birlikte olmayız dememişti öyle bir şey olsa tamam derdim tamamen bitirdi herkes kendi hayatına ama ayrıldıktan 1 hafta sonra başkasıyla sevgili olması insanı şüpheye düşürüyor ne yazık ki
Yani ben 2 ay peşimden koşarken bu kadar acı çekerken her günüm ağlayarak geçerken o ayrılık acısı bile çekmeden sürekli oyun oynayarak ve sevgili yaparak bana karşılık verdi benim gözümde bu da bir ihanet yani sinir bozucu ve kalp acıtan bir durum
Muhtemelen ayrılmadan önce bir şeyler azalmaya başlamış karsı tarafta senin böyle düşünmen çok normal çünkü ümit vermiş ayrıl barış durumundayken konuşmuş olması da dogru degil yeni ayrılmışsınız sonuçta. Seni cepte tutmuş sadece kızlar yaşıyor bu durumu sanırdım demekki cinsiyet farketmiyormus. Maalesef tanıyamamışsın iki yüzlü biri anlattığına göre
İhanet zaten yaptığı dogru degil kesinlikle. Sana değer veren biri olsa boyle yapmazdı kıymetini bilmemiş hayatına kıymetini sevgini hakedecek biri girmesini dilerim.
İnşallah ya birbirimizin kusurlarıyla sevebilecek sadık gerçekten sevebilecek güzel insanlarla, hayırlı insanlarla karşılaştırsın Allah bizi gerçekten bizi seven birini her şeyimizle kabul eden birini buluruz birbirimiz için her şeyi yapabilecek hayırlı insanlarla karşılaştırır umarım Allah 2 ay sence gerçekten benim çektiğim acıları döktüğüm göz yaşları o da bir gün yaşayacak mıdır dersin pişman olur mu dersin bana yaptıkları için?
Amin öncelikle, pişman olur muhtemelen geç olur. Geri dönerse ne yapmayı düşünüyorsun
Olmaz diye düşünüyorum çünkü ben o kadar çabalamışken başka bir erkeğe balım tatlım aşkım demiş birine artık güvenemem ya Allah alın yazım olarak onu yazdı mı bilmem bence olsaydı böyle bir şey yaşamazdım o yüzden bu kadar kısa zamanda biriyle olan bir kadın tekrar yapmayacağının garantisi olmaz evlensem belki aldatıcak, aldatmasa bile belki ayrılacak, ayrılmasa bile belki çok kötü bir ilişki olacak o yüzden Allah karşıma hayırlı bir insan çıkarsın karşıma gerçekten beni ben olduğum için benim kusurlarımla sevebilecek sadakatli bir insan çıkarsın çünkü ben gerçekten bir kadını seversem kendimden çok seviyorum kalbimin merkezine koyuyorum aynısını bu kız içinde yapmıştım hayatımın merkezine koydum tüm hayatımı ona göre ayarladım hayaller kurdu benimle sözler verdi asla vazgeçmem demişti bırakmam demişti insanlar verdikleri sözleri sadece iyi giden zamanlarda söylüyorlar halbuki konuşarak halledebilirdik evet belki aynı konu hakkında çok tekrarlı tartışmalar yaşadık düzelmedi ama bazı şeyler gerçekten bana uymuyordu yani bir tane yakın erkek arkadaşı vardı ve çocuk benim gözümde iyi biri değildi çevresi de çok kötü geliyordu bana ama işte sırf tercih yaptırmamak için görmezden geldim hep ama işte yapılan buydu
Ben çok sevdim çok değer verdim ilgimi bir gün eksik etmedim elimden ne geliyorsa her şeyi yaptım ilk defa bir kadın için ile girmiştim onu görmek için param olsun cebimde dedim tüm düzenimi ona göre değiştirdim o mutlu olsun diye ama işte demek ki sevgimi hak edecek biri değilmiş şuna inanıyorum gerçekten sevseydi, isteseydi ne vazgeçerdi ne de bu kadar erken birini yapardı. Ben hala peşinden koşarken bir de kendi bilir ama şunu da biliyorum ve eminim benim kadar sevebilecek, değer verebilecek, önemseyecek ve bu kadar peşinden koşabilecek kimseyi bulamayacak
Kimseyi hayatının merkezine koymayacaksın işte böyle yapanlar seviliyor hep. Geri dönerse şayet kesinlikle yüz verme vermezsin zaten. Senin gibi birini bulamayınca geri döner muhtemelen. Ve yakın erkek / kız arkadaş durumları yüzünden o kadar ilişkisini bitirmiş arkadaşlarım oldu ki ben hep söylüyorum kızla erkek çok yakın olunca sıkıntı başlıyor yakınlık derecesi önemli benim de erkek arkadaşlarım var ama bir sınırı koymak gerekiyor. Sevgilim varken de buna ekstra dikkat ederim. Kısaca gerçek yüzünü erken görmen iyi olmuş yarın bir gün evlensen daha çok üzebilirdi öyle düşün ve zamana bırak unutursun elbet zor oluyor biliyorum yaşadım bende ama insanız her şeyi unutuyoruz
Yaş kaçtı sizin bu arada
Aynen öyle haklısın çabalarıma üzülüyorum çektiğim onca acıya üzülüyorum hak etmediğim bir ihanet yaşadım dediğin gibi yani bazı sınırları çekmeli sevgilin varken daha fazla dikkat etmelisin izin vermemelisin çünkü bir erkeğin düşünceleri ben daha iyi bilebilirdim bir kadının düşüncelerini de sen daha iyi bilirsin ama işte o bunu sıkmak bunaltmak ve tercih gibi düşündü ama ben böyle onu sıkmak veya bunaltmak için değildi yani ve sırf böyle düşünmesin diye takılmamaya çalıştım istemesem de kabullendim ama işte gene biz kötü olduk
24 yaşındayım siz?
Elinden gelenin fazlasını yapmıssın bence bazen suçun karşı tarafta olduğunu kabul etmek gerekiyor. Ben şöyle düşünüyorum sevgilimin yakın kız arkadaşı olamaz ben varken bu durumda benimde olamaz her şey karşılıklı bir noktada biri daha fazla verici olduğu an bitiyor işte..
18 ben uni 1 im sizde bitiriyorsunuzdur heralde
Evet evet son senem benim ismin ne bu arada hangi üniversite hangi bölüm?
zeynep yorum ya uniyi soylemeyeyim de yönetim bilişim sistemleri okuyorum sen
Çok fazlasıyla yaptım ve tek taraflı olmuyor ne yazık ki gerçekten bir insanı seveceksen kusurlarıyla seveceksin veya kabulleneceksin çünkü herkesin bir kusuru veya kötü bir huyu var ama onları zamanla halletmeye çalışabiliriz. Ya diyelim ki var çünkü benden önce onunla arkadaşlık yapıyordu o vardı hayatında ama ona karşı sınırını çizmek zorundasın çünkü biri artık seninle geleceğini paylaşacak kişi ölene kadar belki yaşayacağın kişi diğer ne kadar yakında olsa sınırlı kez göreceğin belki de hiç göremeyeceğin bir kişi o yüzden ne yazıktır ki ben bu durumu bile sineye çekerken alttan alırken istememe rağmen ona gene tek kelime etmedim yazık yani bana hak etmemiştim ama artık tamamen hayatımdan çıkarma evresindeyim o yüzden bir gün pişman olursa veya gerçekten benim 2 ay boyunca çektiğimi çekerse benim kıymetimi yaşanır veya yaşanmaz bilmiyorum anlayacağını düşünüyorum ama o zaman da iş işten geçmiş olacak ne yazık ki
Oğuz ben de biyoteknoloji benim ki de memnun oldum tanıştığıma
Aynen öyle son pişmanlık neye yarar ama. Değer vaktinde bilinmeli unutursun
Ne guzel bende memnun oldum ayrıca iyi geceler
İyi geceler 🏵️
Kesinlikle öyle