Bu konuda kendine sınır koyan var mı? :D Mesela İstanbul'da oturuyorsunuz, Ankara da yaşayan biriyle ilişkiye okeysiniz ama Ağrı'da yaşayan birine değil gibi..
Uzak mesafe ilişkisi için uzaklık ölçütünüz ne kadar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu konuda kendine sınır koyan var mı? :D Mesela İstanbul'da oturuyorsunuz, Ankara da yaşayan biriyle ilişkiye okeysiniz ama Ağrı'da yaşayan birine değil gibi..
Uzak mesafe ilişkisi için uzaklık ölçütünüz ne kadar?
Gerçekten seven kadın ve erkek mesafeye meydan okuyabilir diye inanıyorum.. Mesafeden kasıt tabi ki bir kaç kilometre ile yüzlerce kilometre bir olmaz, zordur ama yürek gücüne sabır katarak, düzenli görüşmeyi kesinlikle ihmal etmeden o mesafelerle başedilebilir..
Aynı ülkede olalım şehir fark etmez. Farklı ülke olmasında, görüşmesi zor olur. Gerçekten seven için zaten mesafeler yokmuş gibi gelir seven seviyor yapan da yapıyor. İşine gelme meselesi tamamen.
Şuraya giderim buraya giderim diyenlerin çok büyük bölümü yalan söylüyor. Kimsenin bir yere gidesi gelmiyor. Öyle kolay değil saatler boyu yol çekmez. Bir kere o hatayı yaptım bir daha yapmam. Maksimum 2/3 olması lazım mesafenin.
Çok değil 3 saat öyle diyeyim :D
Ricalar kardeşim
Cevap
5Cevap
Öyle bir ölçütüm yok, seversem cehennemin dibinde olsa uzakları yakın ederim.
Nasıl bir azim, nasıl bir sevgi.. Heyt be. :D
Öyle bir sevgiyi hakedecek birine denk gelmedik :D
İnşallah denk gelirsin valla. :D
Bilmukabele
Ben uzak mesafe için başka şehir derdim.. başka bir şehir uzak mesafe sayılır ama aynı şehirde uzak olmak ise çok da mesafe sayılmaz.. sadece gidip gelmek uzun sürer biraz ama gerekise haftada 3-4 gün bile buluşurdum
Uzak mesafe istemiyorum ya en fazla o avrupa tarafında olur jxnfjf
Çok çelişkili dkk

Sevecek olmam
İstediğinizde plan yapıp birkaç saat sonra görüşmeniz mümkün olmayan ilişkiler uzak mesafe ilişkilerinin bence
Yani km de önemli ama imkan da önemli
Ahahaha çok saçma bi kriter olurdu.
800 km üzeri istemem mi diyor insanlar
öyle bir şey yok ki uzk mesafe ilişkisi yaşıyorum yıllardır.
Hadi buluşalım dediğimde bi sat içinde buluşabileceği kadar. Her gün görüşebilecek kadar... Anca bu.. Uzak mesafe yalan dolan iş..
Elimi uzatsam dokunacakmışım, koşsam varamayacakmışım gibi bir uzaklık kâfî.
Yeni Zelanda ve Portekiz arasındaki mesafe kadar olsa fark yapmaz , kalp bir olsun
Sınırım yok. Yabancı biriyle ilişki istiyorum yani mesafe sınırsız.
Ölçütüm yok senede bir defa da görsem emin olduğum güvendiğim biri olması bile beni mutlu ederdi zor ama sorun etmezdim
670 km olmasına rağmen sürdürmüştük. Ama bir daha asla yapmam
Göremiyorsan buluşamıuorsan uzak mesafedir
Uzak mesafe yürümez sonu yalandır
Uzak mesafe ilişki yürüme z
Bu işler kısmet büyük konuşmam
Öyle bir ölçü uok
İstanbul içi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?