Ben şahsen yakın mesafe olmasını daha fazla tercih ediyorum. Çünkü nişan söz kına kız isteme uzakta olunca annesini görmek isteği sıkıntı oluyor.

#GᴇᴄᴇɴɪɴHᴜᴋᴜᴍᴅᴀʀı
#UzakMesafe
30 Temmuz, 2023 Pazar 22.35
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben şahsen yakın mesafe olmasını daha fazla tercih ediyorum. Çünkü nişan söz kına kız isteme uzakta olunca annesini görmek isteği sıkıntı oluyor.

#GᴇᴄᴇɴɪɴHᴜᴋᴜᴍᴅᴀʀı
#UzakMesafe
30 Temmuz, 2023 Pazar 22.35
Leyla ile Mecnun kavuşunca leyla mecnunu reddeder.
Sorarlar neden istemedin diye.
Leyla "ben ona değil onu beklemeye aşıktım" diye cevap verir.
Bazı insanlar karşısındaki insana aşık değildir.
Sadece kendini bir kalıba sokabilmek yalnız kalmamak için aşık olduğuna inandırır.
Uzak mesafe ilişkisi %50 %50 bir ilişkidir bana göre.
Doğru insanlarsa gerçek sevdadır ve aşklarını daha da ateşli yaşamalarını sağlar.
Ama doğru insanlar değillerse o ilişki laylaylom olur sonunda muhakkak ayrılık vardır ne kadar iyi insanlar olsanızda kader sizi bir yazmadıkça o deftere ne yaparsanız yapın yolunuz kesişmez.
Teşekkür ederim kardeşim güzel bir yorum
Benim hiç ilişkim olmadı maalesef ama burada bence mesafeden daha çok maddi durum önemli kişinin parası yoksa maalesef aynı şehirde bile uzaktaysa gidemez veya buluşunca bir şey yapamaz bu yüzden de kişilerin zamanı ve parası varsa kolaydır yani farklı bir ülke de bile olsa ayda 1-2 kez de olsa görüşürlerdi ama bunların dışında uzak mesafe ilişkisi, bazı çiftler için zamanla yorucu ve zorlayıcı olur zaten.. Farklı şehirlerde veya ülkelerde yaşayan çiftler, bir araya gelme zorluğu nedeniyle özlem ve yalnızlık hissederler yani birbirlerini sürekli düşünürler. Bu tür ilişkilerde zaten elinde sonunda bitiyor maalesef yani uzak olup da iyi giden ilişki ben hiç görmedim şimdiye kadar
Eski sevgilimle aynı şehirde okuyorduk. Bahar dönemi online olunca şehirlerimiz ayrılmak zorunda kaldı. Ayrıca kendisi zaten son sınıfta yani bir daha görme imkanım yoktu. Her neyse ilişkimiz uzak mesafe ilişkisi olunca üstelik birde onlinedan dolayı o babasının yanında çalışınca araya soğukluk girdi. Öyle böyle derken ilişki yürümedi. Bence uzak mesafe ilişkisi yürümüyor. Yürütüp de evleneni var mı bilemiyorum varsa da helal olsun diyeceğim.
Farketmiyor uzak mesafeden bir ilişki yürümüyor aslinda
Teşekkür ederim
Rica ediyorum
Cevap
5Cevap
Uzak mesafe hiç olmamalı. Hep bir sorun kıskançlık oluyor.
Sık sık iletişim halinde kalmak gerekiyor.
İki kalp 🫶🏼 bir olduğunda mesafeler aşılmak için engel olamaz.
Mesafenin olduğu yerde ilişki olmaz bana göre. Hadi oldu diyelim en fazla 2-3 saat.
hafta sonu gidip gelebilecek mesafede olmalıdır
Bu fotoğrafın anısı var be 🥲
😔😔 bilmiyordum
🥲🥲 olsun
Üzülme ama
Ne üzüleceğim ya aman 😄
😂😂
😁
Masraflı olur yakına bak
Arayış da değilim ki
Uzak mesafe ilişkisi karşıyım
Zor. ve yıpratıcı