Şöyle ilişkinizi bir süzgeçten geçirip, derin nefes alıp nefesi verene kadar düşündüğünüz o an, hayatınızda ki O şanslı kişiyi neye/nelere rağmen sevdiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Şöyle ilişkinizi bir süzgeçten geçirip, derin nefes alıp nefesi verene kadar düşündüğünüz o an, hayatınızda ki O şanslı kişiyi neye/nelere rağmen sevdiniz?

Nelere rağmen...
Çoğu insana karşı hep katı tarafımı belirginleştirdim.. Bu benim en doğal halim çünkü.. Asla birinin benden sıkılmasına neden olacak davranışlarda bulunmadım, ısrar edip daha kötü sonuçlar doğurmasına yol açmadım..
Çizgilerimin dışında bir davranışla karşılaştığımda; vazgeçmenin acısını yaşamadım, hem gitmesini isteyip hem de ardından bakmadım..
Bunların bana yaşatılmasına rağmen diyeyim detaya gitmeden...
Güçlü bir karakter.. tebrik ederim.
Teşekkür ederim..
Rica ederim
O diye biri yok kalmadı taze bitti , sevmiyoruz
Cevap
6Cevap
Her zor şartlara rağmen ve çok güvenerek
O diye biri olmadı benim hayatımda
Herşeye rağmen sevdim.. Örnek vermem gerekirse.. Gizemli olmasına rağmen sevdim.. 🥳☺️
Herşeye rağmen seven insan psikolojik olarak kendini o kadar yıpratıyor ki. Bazen sevmemek gerekiyor
Çok zahmetli yollardan geçtik, çok engele takıldık ama hala taşları temizle temizle bitmedi ama birbirimize yaslanarak yürüyoruz bu yolu.
Canımı defalarca yakmasına rağmen yine de sevmiştim, insan bunu sonradan anlıyor gerçi 😄
Her şeye rağmen
Arkadaşım, samimi dostum olmasına rağmen sevdim hala seviyorum bugün bir yıl oldu ama o sevdiğimi bilmiyor (yaş 12)
Kimseyi sevmiyorum
Ailemin yasaklanmasına rağmen...
Sevdiğini sanmasına rağmen :)
Tüm imkansızlıklara ve korkulara ragmen.
Terketmesine rağmen..
Çok zor..
Hata yapmış olmak daha zor terketmesinden
Umarım gönlüne göre olur her şey.
Tüm imkansızlıklara rağmen...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar