En İyi Cevaplar
Kizlar erkekleri çok bunaltiyorlar
Ya adam olacak o adamı çıldırtıyordusunuz
ya storilerini izleyip gelip hesap soruyorsunuz sonra adam. neden. kacti
be kezban bir arkadaş ediniyorsun kendine seni çekecek essek değil
sonra burada yazıyorsunuz bekar gibi takılmak isteyen biri sevgili olur mu olunur
önce sevgili nedir onu bilmek gerekiyor
Gerçekten tadını tuzunu bırakmadılar ya
2 saat cevap yazmadı diye kavga edenler
Onun sevgilisi ona bunu aldı benim niye yok diye kavga edenler
Erkeksin sen ödeyeceksin hesabı diye kavga edenler
(Parası olan öder )
Arkadaş ortamima uymuyorsun diye kavga edenler
Tartışmak isteyenler gitsin hukuk okusunlar mk
Sizin yaninizda olan bir insanın eksiğini eksiğiniz bilin sorunu nu sorununuz derdi derdiniz ama arada da yalnizbirakin herkesin bir hava almaya ihtiyacı vardır. illaki10 Yorumla
- 1 yıl
Hayır kabul edemem. Ben duygusal yakınlık ararım ve karşılıklı ortak bağlar kurmak, beraber geliştirmek isterim. Sevgili olup bekar gibi takılma huyu bana göre olmayan tutarsız ve biçimsiz bir ilişki tarzı. Böyle bir sürecin içerisinde olmak beni hem üzer hem yıpratır. O yüzden istemem. Gelişi güzel rasgele yaşayan biri değilim. Karşımda ki insanın ilişkisini sahiplenmesini isterim ki bu ilişkiye bende bir yatırım yapabileyim. Özgür olacaksa bensiz olsun kısaca. Ben bağlı ve ilgili biriyim. Aynı karşılığı isterim.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. hayır olunmaz bekar gibi takılmak istiyorsa gitsin bekar olsun benimle işi olmaz. Bekar gibi takılmak isteyen insan asla ilişkisinde ciddi değildir çünkü ciddi bir insan sahiplenir ve geleceğe dair ciddi adımlar atar zamanını boşa harcamaz…
30 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
- 1 yıl
Sadece benimle olacak bir bekarlık ise ne ala..
13 Yorumla- 1 yıl
Seninleyken ilişkisi yokmuşcasına takılmak aslında 🙄
- 1 yıl
Ağzına...
O zaman - 1 yıl
Bebişim sakin; mesela yani djsja
- 1 yıl
Asla olmam, olunmaz da. Düşünsene sinir krizi geçirirsin, bütün pozitif enerjini alır. Madem o kadar çok bekar takılmak istiyorsa sevgili yapmasın, en tilt olduğum erkek tipidir.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 58b cevap paylaştı. Özgürlüğünü benimle yaşasın , Öyle biri benim sevgilim olamaz biliyorsun.. Bunun adı sevgili olmak değil sadece seni kullanmaktır.
125 Yorumla- 1 yıl
Ama o da seni özgür bırakıyooo djsjs
- 1 yıl
Seni azad edecekmişşş djdj
- 1 yıl
Bilmiyorum :D sjdj
- 1 yıl
Ne geveleyeceğim başkan ya :D seçimler yaklaşıyor djdjs
- 1 yıl
Oy’lar bana :D size alman çaklıtı dağıtıcımm
- 1 yıl
Sen kendini kargola ona göndereyim :D
- 1 yıl
Sus ordan :D
- 1 yıl
Biz fakiriz sjdjs sunexpressle gel
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. O kafada biri zaten aşk meşk düşünmesin. İstemem öylesini.
20 Yorumla- 1 yıl
Bekar kalmak isteyen biriyle sevgili olunur. Aynı şeyi isteyen biriyle sevgili olması gerekiyor. Bu da çok mümkün. Her erkek zaten evlenmeyi pek istemiyor. Beklentilerin aynı olması gerekiyor. Yoksa çok çalışmalı kavgalı bir ilişki olur. Biraz da şans 🍀 meselesi.
Yalnız gülüm. Şunu da eklemek isterim.
“Özgürlük bir merdivendir. Bir ucu cehenneme, diğeri cennete uzanır. Aynı merdivendir; seçim senindir;
yönü sen belirleyeceksin.”13 Yorumla- 1 yıl
Son söze bayıldım ☺️👌
- 1 yıl
Bildiğim için ekledim 😘
- 1 yıl
Mükemmel ♥️
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olunur yiaaaaaaaa. Neden olunmasın? Biz kuzuyu sürekli ipe bağlayıp yanımızda dursun istiyoruz ama kuzu merayı merak ediyor. Salalım bakalım meraya neler olacak? Kurt mu kapacak, it mi kovalayacak? Sonra o gelsin ipe gerek yok , dizimizin dibinden ayrılmaz zaten tfcyıvuhbınjşomlklöşçş
120 Yorumla- 1 yıl
İtiraaaz ediyorum 😃
- 1 yıl
He tabii gitsin de dönüşü olmasın :D
- 1 yıl
Dönemez. Döndüğünde beni bulamaz, ben atarım bu sefer kurdun çakalın önüne.
- 1 yıl
Bağlamam da ben. Gidesi olan bağlandığı yeri de komple söküp gidiyor :D bilirsin
- 1 yıl
Hee sen denedin mi
- 1 yıl
Olm öyle bağlamak zorunda kalıyorsam defsin gitsin :D kuduruk mu ne
- 1 yıl
Bağlayınca gitmek daha zevkli dimi
- 1 yıl
O boğa bneee dhsj
- 1 yıl
Şşşş karışmaaa 😂
- 1 yıl
Evet lütfen bir daha olmasın ama aaa!
Bekar gibi takılmak istiyorsa sevmiyordur o ya En özgürlüğüne düşkün insan bile aşık olunca kendisini o kişiye tamamen ait hisseder oturur paşa paşa giyeceği gelinliğin ya da damatlığın kaç çocuk yapacağının cinsiyetlerine varana kadar hayalini kurar diye düşünüyorum. Şu özgürlük zırvası fazla abartılıyor ya Özgür partner yoktur sevmediği için ait hissedemeyen ve seni iplemeyen insan vardır
10 Yorumla- 1 yıl
İlişkiler kişisel tercihlere bağlıdır. Eğer sürekli bekar gibi takılmayı seven biriyle uyum sağlayabiliyorsanız ve bu durum size rahatsızlık vermiyorsa, neden olmasın? Ancak bu tür bir kişiyle ilişki, açık iletişim ve anlayış gerektirebilir. Her iki tarafın da beklentilerini anlaması ve karşılıklı olarak kabul etmesi önemlidir.
10 Yorumla - 1 yıl
Bekar gibi takılmak isteyen biriyle sevgili olmak gerçekten çeşitli zorlukları beraberinde getirecek bir sürecin başlangıcıdır. İlk etapta, bu kişinin bağımsız bir yaşam tarzına sahip olması, duygusal bağ kurma konusunda size engeller yaratacaktır. Karşı taraf özgürlüğünü korumaya çalışırken, siz daha fazla bağlılık ve yakınlık arayabilirsiniz. Mesela siz bu konuda hassas bir yapıya sahipseniz üzerinde düşünmeniz gerekebilir ayrıca kendinize şu soruları sorabilirsiniz.
10 Yorumla - 1 yıl
Hayır istemezdim açıkçası sevgili olayında fazla uzatmayı istemezdim ya Ben artık bu saatten sonra birileriyle flört etmek ya da 5 yıl 10 yıl sevgili olmak gibi bir niyetim yok zaten bana gereksiz geliyor en fazla 1 yıl görüşüyorsun ondan sonra da evliliğe bağlarsın benim için öyle 33 yaşından sonra ben tutup da liseli ergenler gibi 5-10 yıl sevgili kalmam
10 Yorumla - 1 yıl
Bekarken yaptığı birkaç şeyi bırakırsa bekar gibi takılabilir diyeceğim ama öyle yaşayan bir sevgilim olmadı şu ana kadar. Hepsi sevgilisi varmış gibi yaşıyordu. 😂
Emin değilim, öyle biriyle sevgili olamam gibi.12 Yorumla- 1 yıl
Sevgilisi varmış gibi mi yaşadılar 😃
- 1 yıl
Ya işte normal sevgilisi olan biri nasıl takılıyorsa öyle takıldılar anlamında. Jdjd
Başka yere çekmeyelim, o anlamda değil 😂
O kişi benim ve hep öyleleriyle flörtleşirim hahahaha bence en iyiside bu gereksiz duygusallıklar falan sonradan baş ağrısı yapıyo :D
13 Yorumla- 1 yıl
Duygusal bağlanmaya karşı el ele hdjds
- 1 yıl
İstemen yan cebime doldur 😬
- 1 yıl
Çok yorucu, bence o işe bulaşmamak gerek. Arkana bakmadan kaçman gerekenler listesinin zirvesi 😄
18 Yorumla- 1 yıl
Arkama küçük bir bakış ve vıııın
- 1 yıl
O bakış başını derde sokabilir beni dinle bakmadan vınnn
- 1 yıl
Ya bakmadığım için sinirim bozulursa 😅
- 1 yıl
Ya çok yakışıklıysa ve erirsen 😄
- 1 yıl
Geriye dönüp bakma fikri aklımdan ççıııkkk
- 1 yıl
Yok yok sen bensin 😄 yanmadan o aşktan kahrolmadan bırakmazsın bak çiçeğim bak uzun uzun bak 😂😂
- 1 yıl
Geri geri mi koşacağım yanii olacak iş değil shsja ama oldururuz
- 1 yıl
😂😂
Olunmaz o ne öyle 🙄hem ayranım dökülmesin hem keyfim bozulmasın der gibi.
14 Yorumla- 1 yıl
Aslında çok mantıklı djdjs
- 1 yıl
Yok be, hem ayranım dökülmesin hem keyfim bozulmasın cidden shsh niye dökülsün niye bozulsun, mantıklı olan sadece o söz 😂
- 1 yıl
Hayır devamlı bekâr gibi yaşayan adamdan sevgili de olmaz, koca da olmaz. Bekâr gibi yaşayan bir kadınla evlenen erkek s. çtı zaten. Klasik cuckold olur. Hiç bilmeden başkasının çocuğuna babalık yapar.
10 Yorumla Mesela ben 😂 bence olunmaz. Sevgili de aramıyorum zaten. Ben böyle iyiyim 😅
11 Yorumla- 1 yıl
Yaşasın Freedom ksdkaj
Oldu canım birde şu rekor kıran dilber elbisesi giyinsin
12 Yorumla- 1 yıl
Kalmamış ondan yok satmış, stoklar tükenmiş sjsja
Bence asla. Annemle babam 24 senedir evli ve babam sürekli bekar gibi takılıyor. Bir sorun olduğunda da bekar gibi yasamak istediğini söylüyor ve yaşıyor da. Ufacik sorularda bile ben özgür adamım ayaklarına giriyor. Bence insanın kendine yapacağı en büyük kötülüklerden biridir bekar gibi takilan adamla olmak.
10 Yorumla- 1 yıl
olunmaz. Ama seviyorsan izlemen gereken taktik, ona bir hiç olduğunu hissettir. Arkanda dolaşsın :))
10 Yorumla - 1 yıl
Medeni halimi değiştirmeyecek ilişki ilişki değil benim için bekar gibi takılmak isteyen bekar kalsın
10 Yorumla Sen bi kenarda dur birilerini blursam takılırım bulamazsam seninle takılırım düşüncesi bu. hiiç gerek yok
10 Yorumla- 1 yıl
İlişki denen şeyden ne beklediğine bağlı. Ya da gelecekte nasıl bir hayat istediğine. Bana göre değil. Ama öyle yaşamak isteyenede saygım var
10 Yorumla - 1 yıl
Sevgiliyken zaten bekar olarak takılıyorsun. Evlenip de bunu isterse en kestirmeden yallah etmeli
10 Yorumla - 1 yıl
Bu tür bir ilişki genellikle bireylerin kendi kişisel alanlarına ve bağımsızlıklarına saygı gösterir.
10 Yorumla u
1 yılKimseyle sevgili olmak istemiyorum
ne ciddi , ne eğlence. Midem bulandı artık bir şeylerden
13 Yorumla- 1 yıl
Dkdjjd hayda
- 1 yıl
Gülmeyin zaten moralim çok bozuk.
- 1 yıl
Ne oldu ki
Öyle biri daldan dala konmak isteyen biri olur sadece
10 Yorumla- 1 yıl
Beni de aldatacağını bilerek takılmak bilmiyorum hastalık kaparım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı. Yok istemem bunu evli olmıcaz ama bana bağlı olacak
10 Yorumla- 1 yıl
hayatta her şey olur 😉 çok takılmamak lazım.. beraber iyi vakit geçiriyorsan nema problema 🎊🎉
10 Yorumla - 1 yıl
Bekar gibi takılmasını sevenler var onlar için uygun sevmeyenler için sürdürülebilir değildir.
10 Yorumla - 1 yıl
Günümüzde hiçbir şey evliliğe özel kalmadığı için olunur bence..
10 Yorumla Açıkçası bunu hissettiğim an onunla olan ilişkime derhal son veririm.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Birini sevebilme ihtimalimi sevmiştim ama yaradan vermemiş keyfimizden sanki bekar takılıyoruz.
11 Yorumla- 1 yıl
Asla olunmaz! Sevgililik/evlilik hayatı paylaşmaktır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Öyle takılmak isteyeni öyle bırakmak boynumuzun borcudur.
10 Yorumla- 1 yıl
Olunmaz. Amacı takılıp geçmek ve yeni zevkler tatmak.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Öylesi biriyle değil sevgili olmak arkadaş dahi olmam.
10 Yorumlasürekli bekar gibi takildigini ögrenecek kadar içli dışlı olduysak bakariz o zaman
10 Yorumla- 1 yıl
Ben ne güne duruyorum o zaman beni kullanmış oluyor bı Nevi
10 Yorumla - 1 yıl
Bekar gibi takılmaktan kasıt başkalarıyla flört edebilmekse hayır. Onun dışında olunur bence.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Sürekli kıskanır gibi yapan biri tarafından aldatıldık, daha hiç kimseyi istemez yaralı gönlüm.
10 YorumlaHem ayranim dökülmesin hemm.. hesabı işte olunmazZZ
10 Yorumla- 1 yıl
Ben de aynı şekilde takılırım, onun da işine gelirse olur.
10 Yorumla - 1 yıl
Bence hayır çünkü bu tarz karakterler uzun süre bir insana baglanamazlar ve duygusal bir yakınlık kuramazlar. Bu karakterler için önemli olan sadece güzel bir vakit geçirmek dır
10 Yorumla Hayır amacı bence bir çok kişiyle takılmak ciddi düşünen biri değil çünkü ben sevgilim varsa herkes bilsin isterim niye saklayayım ki ilişkimi
10 Yorumla- 1 yıl
Evli olduğu için hayatında sorunlar yaşayabilirsin
12 Yorumla- 1 yıl
Soru yanlış anlaşılmış
- 1 yıl
K bakmayın yanlış anlamışım yinede sorun çünkü sevgililik dönemi aslında evlilik öncesi sorumluluk
Aşk İlişkileri konusunda 11,7b cevap paylaştı. Bekarlıkla taçlandırım onu 😂
16 Yorumla- 1 yıl
Ayh çok düşüncelisin sen 🥹
- 1 yıl
Bir de dalga geçiyo aman tonrem
- 1 yıl
Sıra bize gelmesin dikkat edin :D
- 1 yıl
Ben sevgilimin bekar gibi takılmasını istemem
13 Yorumla- 1 yıl
Kıskanç boğa sjsjs
- 1 yıl
Sadece kıskançlık konusu değil ayrıca ilişkiye de saygısızlık
- 1 yıl
Katılıyorum
- 1 yıl
Bu kadar erken olacağını beklemiyordum U olunca geregini yapmak sana düştü tabi, hadi bakalım
03 Yorumla- 1 yıl
Pardon?
- 1 yıl
Sus
- 1 yıl
Hayda..
Hayır böyle insanlara güvenilmez yola çıkılmaz evlenmemeli böyle bireyler uçuk insanlar
10 YorumlaOlur ona kendini sevdirirswn baskasini istemez zaten
10 Yorumla- 1 yıl
Hayır hayır asla seven sahip olmak sürekli yanında olmak ister.
10 Yorumla En güzeli bekar kalmak her kezle gezmek özgürlük kimseye hesap vermek yok
10 Yorumla- 1 yıl
öyle insanlar amacı birlikte olmak ama ileriye gitmemek
10 Yorumla Bende bekar kalmayı istiyorum olur. ilerki zamanlarda ciddi bi ilişkisi olursa kararı değişebilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olunur, adına da open relationship denir.
11 Yorumla- 1 yıl
Aydınlatma için teşekkürler 😂
Bence olunmaz hep bekar o kesin kaçamak lar yapar başka kızlarla
10 Yorumla- 1 yıl
Olmaz ya çok sinir bozucu
20 Yorumla - 1 yıl
Gitsin bekarlığını yaşasın.
20 Yorumla - 1 yıl
Hayır. İliski sorumluluğunu almalı
10 Yorumla - Devamını Gör (106)
Detaylı bilgi
Bir ilişkinin, bize uygun olup olmadığını karşımızdakinden önce kendi içimizde kendimizi dürüstçe değerlendirdikten ve kendi sınırlarımızı anladıktan sonra cevaplayabiliriz.
"Sevgili olmak" , iki kişinin romantik bir ilişki içinde birbirlerine duygusal bağ kurarak birlikte olmalarını ifade eder. "Bekar olmak", ise bir bireyin romantik bir ilişkisi veya evliliği olmamasını ifade eder. Yani bekar olma, kişinin ilişki ya da evlilik bağlamında bir bağa sahip olmadığı anlamına gelir. İkisini bir araya getiremeyecek kadar iki zıt iki tanımdan bahsediyoruz.
Bekar gibi takılmak isteyen biriyle sevgili olmak gerçekten çeşitli zorlukları beraberinde getirecek bir sürecin başlangıcıdır. İlk etapta, bu kişinin bağımsız bir yaşam tarzına sahip olması, duygusal bağ kurma konusunda size engeller yaratacaktır. Karşı taraf özgürlüğünü korumaya çalışırken, siz daha fazla bağlılık ve yakınlık arayabilirsiniz. Mesela siz bu konuda hassas bir yapıya sahipseniz üzerinde düşünmeniz gerekebilir ayrıca kendinize şu soruları sorabilirsiniz.
Bu ilişkiden beklentilerim neler?
Neleri tolere edemem?
Neden bu ilişkiyi istiyorum?
Kendi değerlerim neler ve bu ilişki onlara uygun mu?
Her birey farklıdır ve dolayısıyla ortaya çıkabilecek sorunlarla başa çıkabilme becerilerimizi ve beklentilerimizi iyi tanımlamamız gerekiyor. Zorlukları aşma süreci, kişisel dönüşüm ve olgunlaşmaya muhakkak fayda sağlayacaktır. Ancak hem iç dünyanızda, hem de genel yaşamınızda mücadele ettiğiniz farklı konular varsa, bu durumda bu ilişkiyi istemenin getireceği zorlukları anlamak da oldukça önemlidir.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. 🌸
Katkı sağlaması dileği ile,
Sevgiler
🤔🤔🤔