Yargılamayacaksan oku lütfen. Ben ne yapayım?

Benim hayatımda 1 senedir vardı ayrıldık ve sevgime çok guveniyirdu son konuşurken bensiz duramazsin iki güne dönersin dedi çok ağrıma gitti bende iki hafta ağladım zirladim kendimi tuttum ona yazmamak için iki gündür artık kendimi tutamadim ona yazmaya gidiyordu elim sonra dur dedim kendime eskiden lise aski olan biri vardı senelerce gorusmedik ama ömür boyu beni sevdiğini biliyordum tabi unutmak için onu yarabandi yapacaktim bugün sabah onu aradim başta yaramı saracaktim ama görüntülü konuştuk o kadar kotu ki çökmüş ki kiyamadim kullanmaya 😭resmen ben onu bırakıp gittim diye çökmüş aldığı nefesi zor veriyor ben yokum diye kendini harap etmiş ben arayınca şok oldu kendine gelemedi tabi hala beni ilk gunku gibi seviyir sevgisine hayran kaldım 10 sene hiç mi unutmaz hatıralarımı herseyimizi sakliyor resimlerimizi attı ilk bulusmadi 10 sene önceki felan mektuplarim annesiyle tanışmaya gittiğimde onlarda kalan yazmam felan şimdi ben ona seni seviyorum felan diyip yaralayamam ama onu iyilestirecek tek kişide benim çok kötü oldum 😭

Güncellemeler
+1 yıl
YazışmaBen :ben böyle hiç sevilmicemO :ben sevmekten hiç vazgeçmedim ki seniO:peki beni hiç mi sevmedinBen:sevmedim desem yalan olur kalbime ihanet etmiş olurum ama oncedendi nasip degildik olmadıkO:anladim
Yargılamayacaksan oku lütfen. Ben ne yapayım?