Neden böyle yapıyor ne istiyor benden?

Merhaba dün akşam eşimle kavga ettik eşim geç geliyor işten 11 gibi dün erkenciydi 6.30 da geldi bende o saate geliyorum ondan 5 dk önce içeriye girdim hemen yemekleri ısıtmaya baskadim eşim geldi napiyosun falan sordu konuştuk ayran icermisin dedim olur dedi bende yapmaya başladım sonra eşim slatada yap dedi dedim ki Verde malzemeleri yapalım bana dediki be yorgunum akşama kadar aykatyim bu senin görevin tabiki sen yapican bende yorgunum fakan dedim ikimizin de sesi yükseldi eşim ben yemek yemiyorum dedi salona gitti bende yemek yemedim yatak odasına gittim 15 dk sonra yanıma geldi gel yemek yiyelim dedi ben yemicem sen git dedim biraz daha konuştuk bende ona böyle davranmaya devam edersen hep kaybedersin dedim ne demek istiyorsun dedi kimseyi zorla yanımda tutamam gidene güle güle gelene kapım açık dedi biraz daha konuştu bende buna kapın yenilere açık ya dedim sana seni sevmiyorum demedim yanlış anlama yanlış anlaşıldı falan dedi bende sinirden ağladım konuştuk sonra ben yemek yicem dedi gitti yemek yedi salonda uyudu gece 1.30 gibi uyanmis kahve yapmış abur cubur indiriyordu

Ben ise dün akşam yemek yemedim öyle uyudum kendisi keyif yapmış saat 5-6 gibi yatağa geldi arkasını döndü uyudu benden ne istiyor ne zaman tartışma çıksa biz anlaşamıyoruz diyor napicam

Güncellemeler
+1 yıl
4 aylık evliyim
Neden böyle yapıyor ne istiyor benden?