Dünyada ki en kötü acı arasından ilk üçe girer bence. Ben kaldım. Ben o kadar çok sevdim ki kendimi o kadar değersiz hissettim ki bu acıyı tarif edemem. Vurdu yanında durmak için direndim. Açık açık dolandırdı sesimi çıkarmadım. Benden faydalandı eyvallah dedim. Çok sevdim ya. Celladına aşık olmak gibi bir şeydi.
Güncellemeler
+1 yıl
5dakika da on yorum harika
Özlediğiniz hâlde uzak durmak zorunda kaldınız mı?
@35djdjdj____ şartlar onu gerektirdi o boşanmıştı üç çocuk annesiydi bense Henüz 25 yaşındaydım ve benden on yaş büyüktü birbirimize hiç yanlışımız olmadı hatta evden Habersiz gizli evlendim ne bileyim dört sene Sora başıma bi iş geldi cezaevine girdim olan oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Özlediğim halde değilde , nerede durduğunu belli olmayan yaptıkları ile söylediği eylemi tutmayan birini zerre özlemem...
Eğer zarar veriyorsa özlemem. Ama zatar vermeden sevgi verip ona rağmen uzak durmak zorundaysam özlerim. Ben celladımı sevmem
Bende oda hayvanlar gibi insanlık dışı sevdiğimiz halde Koptuk birbirimizden
Sen özlemekten bahsediyorsun...
Neden
@35djdjdj____ şartlar onu gerektirdi o boşanmıştı üç çocuk annesiydi bense Henüz 25 yaşındaydım ve benden on yaş büyüktü birbirimize hiç yanlışımız olmadı hatta evden Habersiz gizli evlendim ne bileyim dört sene Sora başıma bi iş geldi cezaevine girdim olan oldu
Herşeyin hayırlısı kısmet kardeşim üzülmeyin bazen olmayınca olmuyor
@35djdjdj____ yapacak bir şey yok yani ÇARESİZLİK Kabullenmeyi de öğretiyor insana
Allah yardımcısı olsun inşallah
Varlığı bana kötü geldiği için konuşmayı kesmek zorunda olduğum bir arkadaşım var.
Evet kaliyorum hala o hayatini devam ederken kendime yapiyorum bu kotulugu acinasi bi durum
Özlüyorum ama bekliyorum. Beklenen özelse beklemekte güzel.
değmez anlarsın anladığında da bu sefer pişman olursun...
onun haberi olmadan seviyorum özlüyorum ama o başkasini seviyor bu yuzden sadece izliyorum çok kötü durum
Evet, dogru olan buydu
Sen derin yaşamışşin
Hâlâ yazıyorum
Gerçekleri go
Evet Ben de kaldım kalıyorum :)
Evet.
evet maleseffffffffffffff
Kalmadım
Evet
Başkasıyla evlen