Aşk İlişkileri Uzaklaşmak isteyip de uzaklaşamadığın biri oldu mu? cankurtaramayann Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor pozitif yüklü müsün negatif mi :P Güncellemeler+1 yıl Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Uzaklaşmak isteyip de uzaklaşamadığın biri oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı. Olmadı 1 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Oldu şimdi yollar, dağlar, engeller var. Şükür 1 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Oldu. Negatif yüklü olsam çekemem, karşıdaki de çekemez. 1 0 Yorumla
Selamete Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Sebep , sonuç ilişkisi. Uyum olmazsa uzaklaşmak en iyisi 1 0 Yorumla
кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı. Soruyla detayın baglantısı ne acaba 😀 1 5 Yorumla cankurtaramayann +1 yıl çekim kuvveti. zıt kutuplar birbirinden uzaklaşamıyor hesabı 😛 Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Cümlenin anlamını benim açımdan bakıp anlayan var mı acaba. Farkında olmadan farkındalık yarattın tebrikler Yorumla cankurtaramayann +1 yıl teşekkürler =) Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Bu arada zıt kutupların birbirini çektiğini bilmiyor değildim. Bende yanan ampul bambaşka bir noktada yandı. Sorunun cevabına gelirsek uzaklaşmak isteyip uzaklaşamadıgım oldu benim de. Nedenini hiç anlamadığım şekilde. Yorumla cankurtaramayann +1 yıl benim bir tahminim var. kutbu ne olursa olsun yünlü erkekler her zaman çekim alanı oluşturur 😉 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Hayir direkt soğurum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olmadı
Oldu şimdi yollar, dağlar, engeller var. Şükür
Oldu. Negatif yüklü olsam çekemem, karşıdaki de çekemez.
Sebep , sonuç ilişkisi. Uyum olmazsa uzaklaşmak en iyisi
Soruyla detayın baglantısı ne acaba 😀
çekim kuvveti. zıt kutuplar birbirinden uzaklaşamıyor hesabı 😛
Cümlenin anlamını benim açımdan bakıp anlayan var mı acaba. Farkında olmadan farkındalık yarattın tebrikler
teşekkürler =)
Bu arada zıt kutupların birbirini çektiğini bilmiyor değildim. Bende yanan ampul bambaşka bir noktada yandı.
Sorunun cevabına gelirsek uzaklaşmak isteyip uzaklaşamadıgım oldu benim de. Nedenini hiç anlamadığım şekilde.
benim bir tahminim var. kutbu ne olursa olsun yünlü erkekler her zaman çekim alanı oluşturur 😉
Geçmiş dönemde oldu evet. :)
Hayir direkt soğurum