Uzaklaşmak istediğiniz oldu mu?

Arkadaşlar geçici olarak uzaklaşmaktan bahsetmiyorum, odama geçeyim tüm gün yatayım, uzanayım telefonumu kapatayım kimse arayıp mesaj atmasın ya da şöyle 1 hafta bir yerlere gidip tatil yapayım tarzında uzaklaşmaktan bahsetmiyorum, temelli uzaklaşmaktan bahsetmiyorum. Ölüm gibi düşünün. Uzaklaşmak istediğimi çok sonradan farkettim. İlk etapta özel hayatımla ilgiliydi. İlişkiyi kaldıracak tahammülüm kalmıyordu, ayrılıyordum. Daha sonra hiç bir kız dikkatimi çekmemeye başladı ve tanışmak arkadaş olmak bile istemiyordum. Arkadaşlarımın çoğuyla görüşmez, konuşmaz oldum. Arıyorlar açmıyorum onların çağrılarına geç dönüyorum. Dışarıya çağırıyorlar gitmiyorum. Akrabalarımla zaten hiç konuşmuyorum. Kardeşlerimle de (evli olsalar bile) eskisi gibi çok fazla iletişim yapmamaya başladım. Yaşadığım semtte bile dolaşmak istemiyorum ve bu işime de yansıyor. İşe giriyorum çok sürmeden çıkıyorum başka işe giriyorum yine çıkıyorum. Mesleğim var ve gittiğim her yerde rahatlıkla iş bulabilirim buna istinaden şehir değiştirmek, kendi başıma olmak, bu şekilde kendi sorumluluğumu daha iyi alarak mutlu olacağıma inanıp İstanbul’dan bavulumu ceketimi alıp taşınıp farklı şehirde çalışıp hayatımı idâme etmek istiyorum.
Uzaklaşmak istediğiniz oldu mu?