"Kalbinde Birileri Var" şarkısını önerdi, ne demek istiyor?

Flört gibi takıldığım bir kız var, benim amacım seninle arkadaş olmak değil diye niyetimi belli etmiştim, oda daha çok erken falan demişti hergün konuşuyoruz, tahmini uzun ilişkiden çıkmış biri, şimdi bana Perdenin Ardındakiler - Kalbinde Birileri Var şarkısını dinle dedi bu günde soğuk davranıyor görüldü falan atıyor, peşinden mi koşayım, bi sorunmu var yazdım hayır yok demiş görüldü attım, ben kızı deliler gibi sevmiyorum ama, sevmekte istiyorum, kızın amacı ne sadece ilgi almak mı, sonuçta amacımı biliyor ama ona iltifat falan edince tepkide vermiyor. öyle kızlarla fazla konuşan biride değilim afalldığım yerler olmuştur belki, kafam karışık sevmek istiyorum ama karşıdan bunu hissedemiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
bu gün kızla otobüste yine konuştuk, belli eskisi gibi değildi, dedim bi sorunmu var falan konuşalım yok falan dedi ama , soğuk davranıyor konuşma kısa kesiliyordu hep , bide telefonunu açtığı zaman bildirimlere bakaren üstten bi wp konuşması gördüm uzun bi yazı vardı , parlaklığı kısıp cama yaslandı cevap yazdı kapatıp geri bana döndü :D ulan aklında biri varsa veya konuşuyorsan söyle ben gideyim, bide hala temas ediyor elime koluma yaslanıyor , şimdi baktım wpden engellemiş beni :D sebepsiz :D
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu dediğim kızla geçen yine otobüste denk geldik, geldi yanıma oturdu Naber dedi, bende tersleyerek Merhaba dedim, neden yanıma gelip konuşmuyorsun falan dedi, dedim beni wpden engellemişsin ondan yazmadım, yoo engellemedim, sadece resmimi kaldırdım yazsan anlardın falan dedi bende resmini kaldırınca engelledin sandım yazmadım dedim, oda ortada birşeyyok neden engelliyim diyince bir şey demedim bende , o gün el ele otobüsle gittik evlere şimdi yazmıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Kız yakın temastan kaçınmıyor, konuşma bitince ee hep iş konuşuyoruz ne konuşalım falan yapıyor, ama wp den falan hiç yazmıyor bana temas etmekten çekinmiyor, anlamayadım yol mu vereyim konuşayım mı
"Kalbinde Birileri Var" şarkısını önerdi, ne demek istiyor?