Sorma durum Leyla
O sesler yok aslında
Birden çıkagelse
Yok yok olmaz asla
Leyla
Ya güzel şarkı da leyla leyla ne mana ki :////
O sesler yok aslında
Birden çıkagelse
Yok yok olmaz asla
Leyla
Ya güzel şarkı da leyla leyla ne mana ki :////
Şarkıyı açarak oku;
Her zaman ki gibi Biten bir aşktan bahsediyor, Leyla ve Mecnun kadar aşığız benzetmesi yapıp "Sorma durum Leyla" Diyor. "Hikayesini okumadım ama birbirlerini deli gibi sevdiklerini bilerek büyüdüm. Ayrılık sonrası herkes olduğu gibi kafayı yer kişiden kişiye hayal vs algılarıda meydana geliyor bu bir gerçek Psikolojikman onun sesini duyuyor "O sesler yok aslında" diyor kendi kendine.
Hayali bırak "Birden çıkagelse" diyor. Ama ettiği kavgalar sonucu kararını değiştirip "Yok yok olmaz asla" diyerek leylaya sesleniyor. Neden bu kadar uzun yazdın dersen. Kendimde Müzisyenim, Solistim konservatuar okuyacağım haliyle yazarlık ve senaryo algısı var bahsetmeye çalıştığı şey tamamen bundan ibaret. Müzik&Sanat camiasınında kuşkusu bu :D ne yaparsın :D :D
durum patates olmus diyor leylaaa derdi izmirli bir arkadas icince bende eski manitası sanıyordum meger degilmis:)
sacma iste adeyyo gibi
Cevap
9Cevap
bu ülke 'aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi hareket edemem' gördü bu yine biraz daha iyi gibi :D
Durum Leyla yani kafası karışık olduğundan bahsediyor yani durum karışık der gibi
T. akip atar mısın lütfen
Aklı başından gitmiş aşık leyla
boş ver dinle gitsin. güzel şarkıdır.
leyla gibi asik kisa ve net
Sizofreni yazan kisi ses duyiyo falan
Aşığım aşık çal bu gece diyor
leylayla ilgili bişeyler işte jdskl
Yani aklı başında değil
Sen hissederek dinle yeter bence :D
sen söyleme
Istiyr ist
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?