Merhabalar Herkese 🌸

Bu soruyu "özledim geri dön" gibi duygusal göndermeler olarak değil de, arkasından sövmek gibi düşünün.
Sevgiliniz sosyal medyadan sürekli eski sevgilisine atarlı giderli gönderme yapsa bu sizin için problem olur mu?
Merhabalar Herkese 🌸

Bu soruyu "özledim geri dön" gibi duygusal göndermeler olarak değil de, arkasından sövmek gibi düşünün.
Sevgiliniz sosyal medyadan sürekli eski sevgilisine atarlı giderli gönderme yapsa bu sizin için problem olur mu?
Evet ben bunu sorun ederim.. sonuç olarak zaten çoktan bitmiş gitmiş bir şey hala neden gönderme yapıyor böyle çocukça ya da ergence şeylere gelemediğim için sorun olurdu.. ama zaten eski sevgilim yok olsa da böyle şeyler yapmazdı sadece birbirimize odaklanır geçmişi gündeme getirmezdik ikimiz de.
Problem ederim, evet. O vakit niye benim hayatımda, niye benimle. Geçmişi hâlâ eşeliyorsa benimle de olmasının bir manası yok. İçinde bir şeyleri bitirememiş ki göndermeler yapıyor diye düşünürüm, beni de kullandığını düşünürüm, böylesi bir durum da ayrılmak çözüm olur, mazisiyle vedalaşamayanı, bana ve kendine saygısı olmayanı, kendisiyle kavga edeni hayatımda tutmak istemem.
Olur tabi hala onda aklı olduğunu düşünür ve bunu da söylerim.
Mesela bu videoda kadının yaptığı göndermeyle aklının bir köşesinde eski sevgilisi olduğunu düşünüyorum
Evet ya saçmalıyorlar cidden. Yeni sevgilisi yoksa bile sonuçta o kişiyle geçmişin var yani
Rica ederim🌸
Aklından silmiş olsa, öyle bişey yapmaz büyük bi ihtimal seninlede onu, kızdırmak içinde çıkıyor olabilir senin için baya sıkıntılı durum olur
Cevap
21Cevap
Büyük sıkıntı olur aklı hala onda diye düşünürüm ilişkiye saygısızlık resmen
Sevgilimin eski sevgilim olması kaçınılmazdır :D
Ve artık sana gönderme yapar😂
Eski sevgilin oluyor ya o zaman da kız sana gönderme yapmaya başlar anlamında 😂
Böyle kibarca bir tepki verebilirim
Bu fazla kibar olmadı mı ya:d
Ayrılırım, hala onu düşünüyor bilirim sevgi de nefretde düşünmenin belirtisi, eger bitmişse ilişki nötr olmalı. hiçbir şey hissetmemeli eskiye hayatında biri varken.
Kesinlikle, nefret dahi etmemeli
Elbette olur.
İnsan unutmadığı birisini aklında ve kalbinde yaşatıp bunu da sürekli dışarı vuruyorsa benimle işi yok demektir.
Doğru
Saçından, kulaklarından tutup kapının önüne sürükleyesim geldi. Yol veririm.
Shxjshs
Ederim tabi, ve eskisini unutmayan birisi ile direkt o ayrılırım ilişki içindesin ve hala eskiyi mi düşünüyorsun yani resmen benim ile dalga geçiyor derim
Benden önce bu işler halletmiş olması gerekiyor. Benimleyken değil. Aklı hala onda olduğunu düşünürüm.
aslında hiç bahsetmemesinden yana olurdum çünkü arkasından sövse bile hala onu düşünüyor hissi oluşur bende
Benim için o dakika biter zaten o ilişki. Uğraşamam kimsenin tantanasıyla..
Ederim.
Sürekli anıyor olması hala unutamadığı anlamına gelir.
böyle bir sevgilisi olan kendine sormalı
neden hala onun yanındayım diye!
Evet kızarım. Naz yapıyor cilve yapıyor gibi olurdu.
Ederim tabi ki. Saçını başını yolarım
nefret ederim bir şey demeden çıkaririm hayatimdan hatta benden uzak olsun diye aralarini yaparim
Ona geri dönsün beni niye meskul ediyor.
Ben de yaparım ödeşirz
Usul usul göndermeleriyle baş başa bırakırım
aps ile eski sevgilisine postalardım
eski sevgilim olur, bana gönderme yapar
Evet o anda biter benim için.
Sevgiliyle falan uğraşmam
kesinlikle aşko
Eski sevgilisine gönderirim.
Hatırlatması bile bana saçma gelir yani.
Eski sevgilisindeyse aklı hadi yallah ona derim
Eski, karisi tarafindan vefat edilen kocam olurdu
Ay yoartık ajdjsj
olur gayet hala unutsmamis cunku
Direkt ayrılırım.
Hiç hoşlanmam
Kafasını kopartırım
elbette büyük problem
kesinlikle evet
ayrılırım
Direk ayrılırım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?