Arkadaşlar sözlüm kardeşim ve kardeşimin sevgilisi tatlı yemeğe gittik sözlüm aç olduğunu söyledi bir yerde yemek yedik sözlüm ödedi tatlıcıya girdik ödemesi gereken kardeşimdi o an kardeşimde para çıkmadı kardeşim SÖZLÜME enişte IBAN at dedi bende hemen kardeşime IBAN verdim :) her neyse atacağım dedi ama atamadı parası çıkmadı galiba 1 gün sonrası yani az önce hesapladım ve ibana parayı yolladım yalandan kastım sözlüme (Hayatm ali IBANı yazamamış emaneti bana yolladı benimde sana yollamamı istedi o yüzden bir gün gecikti eksik var ise kesinti yapıyor benden biliyorsun hayatım 🫶🏻) diye yazdım ve ardından ağlamaya başladım yalan konuştuğum için kardeşimin de böyle bir şey yaptığımdan haberi yok kötü mü yaptım iyi mi yaptım bilemiyorum sadece hem sözlüme hem kardeşime mahçup olmak istemedim birbirilerine mahçup ta olmasınlar diyerek yaptım art bir niyetle falan değil lütfen yardımcı olur musunuz 🌸
SÖZLÜME İLK DEFA UFACIK BİR YALAN KONUŞTUM?
Güncellemeler
+1 yıl
Tabi bu arada kendim de çalışmıyorum harçlığımdan biriktirdiğim 3 5 i yolladım :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah aşkına şu derde bakın toplanın komşular kül başımıza toprak başımıza saçlarınızı yolun bütün dertlerimiz bitti tatlı paramızdan Doğan Mağduriyetin Oluşturduğu Boşlukta Çaresizce Kıvrılıp Duruyor Genç Kızımız sabahın Köründe ağlıyor sızlıyor bundan büyük dert mi var dimi ama 😒😒😒😒😒😒
🙄😔 kendimi kötü hissettim için kötü bir şey yaptım mı diye sormak istedim bu kadar alaycı değildi lütfen.!
Yoo alay değil bu yanımda olsan vallahi ağzına terlikle vururdum yemin ederim o derece ciddiyim yaw Allah için Allah Muhammed aşkına bütün alimlerin yüzü suyu hürmetine
Bira mantıklı düşünün yani düşünecek başka Derdiniz mi yok bu kadar mükemmel bi hayatınız varda bu tür küçük şeyler ondan mı size büyük bir sorun gibi gelip buraya taşımanıza sebep oluyor anlamadım ki 😒
Ben ince düşünen bir insanım en ince detayına en ince ayrıntısına kadar düşünen biriyim maalesef üzgünüm sizin için küçük nokta kadar küçük olan derdim bana kocaman yalan konuştum için kötü oldum birisi canım ciğerim diğeri ise gelecek kurduğum adam ikisini birbirine mahçup bırakmamak için gerekeni yaptım ama ikisinin de bu durumdan haberi yok kardeşim de sözlüm de benden çıkan parayı bilmiyor anlıyor musunuz ince bir detay var işin içinde.
Kardeşime eniştene parayı ben yolladım desem kardeşim bana kırılır abla ben varken diye ya da elinde parası yoktur düşündüğüm gibi onu küçük düşürmek istemiyorum sözlüme karşı da Ali sana parayı yollayamadı ben hallettim! Kardeşimi rencide edemem evet düşmez kalkmaz bir Allah ama sonuç olarak laf edilmesinden hoşlanmam adil davranmak gerekiyor açıkçası
Oyş Kitaplar diziler romanlar hatta fedakarlık kokan Aşk Ansiklopedileri bile yazılır
Yani beğenilirse falan yurt dışında üniversitetelerde Falan Ders Olarak Okutulabilir Bence 🤔🤔🤔
Neyse Allah yardım etsin inşallah sana Büyük Geçmiş Olsun Allah Şifa Versin
Beyefendi alaycı tavırlarınızı kendinize saklayın benim alaycı tavırlarla ihtiyacım hiç yok iyi günler
ASLINDA Alay Değildi! Başlık ve Sorunun İçeriği birbirine Zıt Yaptığın Küçük Bir Fedakarlık daha doğrusu yapılması gerekilen bir şey sen buna kritik bir başlık atmışsın sevgilime yalan söyledim diye Birşeyler falan anladın içeriğinde İse Yani normal bir hareketi Biraz kendinde büyütüp yazmışsın o tuhafıma gitti yoksa ayıp değil mi bu fedakar asil duruşunla neden dalga geçeyim dimi ama
Yinede İyi günler dilerim.
Dünyada Düşünülecek Çok Daha Derin Konular Çözülecek Büyük Sorunlar Var 😉
Birgün Bana Hak Vereceksin İyi Günler Bol Şans...
Bunsaate aşk sorusu açan seri osurup kendi kendi osurugu ile zehirlesin
😂😂😂😂😂O Nasıl Sıradışı İstek Dilekti Öyle 🤣🤣🤣🤣
Rahat ol