AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bu biraz evlilerin deyimi gibi olmuş :D , ama ben katılmıyorum buna
Gercekten oylemi? Evliler mi der? Neden acaba
Seven der
hmmm :(
kalbinde biri varken yanına yara bandı alan ucubelerin kalbindekileri s1keyim kalbinde biri varsa s1ktir git yalnız öl birine haksızlık etme
Aynen oyle.. ama bazen bazi seyler elinde degil ne yazikki.. sevdigin kisi evliyse ya?
Ve baskici bi toplum varsa ozaman neypcaksin?
kalbimde biri varsa gidip başkasını kandırmam gider yalnız ölür acımı yalnız yaşarım ciddi duygusal ilişki kurmam
Kekse dedigin gibi olsa oyle ya🥺
Herkes için öyle değil. Seçimlerini doğru yapanlar için ve kararı verecek cesarette olanlar için doğru değil bu söz.
Yani dogru.. ama sorun su ki sevdigin ya evliyse? Ozaman neyapacaksin?
Seçimlerini doğru yapanlar için de diyorum canımın içi 🌺 İşte sen de seçimini doğru yap, evli adamla yaşanan ilişki yarım olur, insan sevdiğini paylaşır mı hem, ayrıca seçimlerimiz kaderimizi oluşturur, kaderinin iyi olmamasını istiyorsun sen, ikinci kadın olmaya razı mısın sen, bu adamdan uzak dur, gerçi ona adam da denmez, adam mı o, adam olsaydı utanırdı, karısına ihanet eden birisi, karısına ihanet eden sana neler yapmaz, kandırıyor o seni, kandırıyor.
Kullanıyor seni, aç gözünü canım, ayrıl ondan, eşiyle ayrılsa bile onunla olma. Yuva yıkanın yuvası, huzuru olmaz.
Evli adamdan uzak durmak iyidir.
Kararı verecek cesarette olanlar için demişim lakin şöyle bir düzeltme yapayım, kararı kimsenin hakkına girmeden, kendine de haksızlık yapmadan, yaptırmadan verenler için geçerli değildir bu söz.
Ve insan doğru insanı sevmeli, o kişi yanlışsa unutmalı, doğru olan budur.
Geçerlidir olacaktı.. Takıntı yapınca düzeltiyorum
Canimmm coooook tesekkur ederim❤️🤩 Okadar cook haklisinki🥺 Ben o adami yillardir seviyorum.. ama yasim kucuk diye bana bakmaz derdim ve hi bir zaman adim atmadim hep devam ettim. Aklima getirmedim. Baskasini sevmeye calistim felan ama olmadida zaten.. ve yaklasik bir sene once onunla biranda neoldu nasil oldu halen anlamis degilim ama biranda bizi konusurken buldum. O iste ne okduugnu ne meslekle ugrastini felan anlatti bende oyle.. bi kac ay boyle devam etti sonra tesaduf bir yerde karsilastik 5 dakika konustuk yanimda kardesim vardi buyuzden konusamazdik zatende.. sonra bana yazdi sana guvendim felan filan.. yaz zamani gelince supelenmeye basladim evlimi diye. Kac kez dile getirmisimdir bekar oldugunu bildigimi. Sonradan iste dedim bi bulusalim bulustuk hersey gayet guzeldi sonra sordum evlimisin kala kaldi.. dedi evet basini egerek. Hani pek fazla iyi gitmedini felan dedide iste nebilimm yani oyle
Aman uzak dur, iyi gelmez o sana, pişmanlık olur, keşke olur, eşinin ahı yakalar sizi. Önünde uzun bir yol var, sana her şeyiyle uygun bir insanla ol.
Boşansa bile kesinlikle onunla olma, ayrıca genellikle evli erkekler boşanmazlar, düzenlerini bozmak istemezler, olan kadına oluyor hep. Erkeğin elinin kiri oluyor, günah keçisi kadın oluyor, aman canım uzak dur, devamı gelmesin, iletişimini kes. Kendine yazık etme, dosdoğru insan olsun senin hayatında, seninle.
Başlangıçta bilmiyormuşsun evli olduğunu, bilmeden konuşmuşsun, şimdi öğrenmişsin, hemen hemen uzak dur, kendi mutluluğun için uzak dur. Evli adamdan kimseye fayda gelmez, gizlemekle yalan söylemek arasında bir fark yoktur.
Evli olduğunu dile getirmeyerek de yalan söylemiş, bekar gibi göstermiş kendini sana her ne kadar bekarım demese de, öyle düşünmeni istemiş çünkü, diliyle yalan söylemese de hareketleriyle yalan söylemiş, o adam yaramaz.
Aahh be kuzum, okadar guzel yazmissinki🥺 Nedicemi bilemedim. Hepsi cok dogru dediklerin. Aynen maalesef hic demedi. Yuz yuzeyken sordugumda dedi ben asla kimseye demem dedi.. sadece bi ailem bilir birde yakinimdaki insanlar yani cevresindekiler. Baskada hic bir kimse bilmezmis.
Bana diyordu sakin sevmedigin biriyle evlenme. Evlilik toz pembe degil. Bastaki sandigin gibi olmaz herzaman. Secerken dikkat et dedi. Ozamanda dedi bazen terk edesim geliyor evi ama olmuyor oyle hemen. Dedi iste o hayatinda calismadi calismak nedir bilmez etmez felan filan.. anca arabami alip gider anasina suraya buraya anca gezer dedi. Pek fazla alakam yoktur dedi. Ama cidden de dogru het konustugumda ya da sey oldugu zaman hep disarda. Paylasim felan..
Kimseye demezmiş, seni kimse olarak gördüğünü de söylemiş aslında. Bunu gizliyor oluşuna kılıf arıyor. Seninle macera yaşamak istiyor, sana gerçeği söylememe sebebi de art niyetinden. Erkekler kadınları elde edene kadar türlü yalanlar söyler, haa sana yalan söylememesi de dürüst bir kişilik olduğunu asla göstermez. En başta hayat arkadaşına yanlış yapıyor, heyecan peşinde, bu erkekler böyle, hevesini alınca olan hep kadına olur.
Sen kimsenin hevesi, heyecanı, ahı olma.
Ahla vahla geçmez sonra ömür canımın içi.
Evliliğinde sorunlar yaşasa bile boşanmayacak, boşansa da bu adama asla ve kat'a hayatında yer verme. Sen en iyisine layıksın. Dürüstlük olsun ilişkinde, denklik olsun, mühim olan bunlar.
Ozamanlari beni daha tanimiyordu yani onuda anliyorum. Cunku o hayatini gizli yasiyor. Tamam cok guzel ama evli oldugunu saklamasi biraz yazik. O cocuklarina da yazik yani. Onlarda babalariyla gurula yasamak ister. Kiyamam onlara ya.. Sende benim canimin icisin❤️ Rabbim daima seninde yolunu acik etsin insallah, hep hayirli insanlarla karsilas🥰
Aynen oyle o bana layik degil maalesef. Soyle dusunuyorum hayatimda hic kimseyle konusmamisim etmemisim. Ve bununla boyle birsey yasamam bana cok yanlis🥺 Cok kotu birsey
Bir insan hayatını niye gizli yaşamaya gereksinim duyar ki..
Senin hata yapma olasılığın çok düşük, yazdıklarından öyle anladım. Ne güzel ki sadece kendini değil, aynı vakitte çocuklarını da düşünüyorsun, ailesiyle empati yapıyorsun, vicdani ve ahlaki değerlerin var❤
Amin birtanem, milkubele. Benim için dilediğin her şey tüm güzelliğiyle seni de bulsun, tüm güzellikler seninle olsun, her şeyin en güzelini yaşa inşallah 🤲🏻🥰
Ooyy kuzuummmm🙈 Valla beni oladar duygulandirdin ki anlataammm🥺🥺
Coook ama cooook tesekkur ederim❤️🙈 Aminnn Aminnnn🥰 Allah razi olsunnnn canimmm❤️❤️🙈🤩 Sende insallahhh sendee
Zamanında kiymet vermiyorlar, sahiplenmiyorlar sonra da yanındakiyle yaşar , kalbindekiyle ölürmüş bla bla bla 🤮
Neden oyle dedin
Yaşamadan bilemezsiniz herkesin yaşadığı kendine ve evet bazen yanındaki ile yaşayamaz sin kalbindejiyle hayal edersin
Aynennn oyle kardesimm😔 cok guzel dedin
maalesef doğru
evet sanirim bende oyle birsey yasiyorum bekar oldugum halde
Olabilir zor bı yaşam şekli kafanda hergun sorular olcak
maalesef :(
😓
Yanındaki kalbindeki değil ise neden yanında?
O yüzden yanımdaki kalbindeki kalbindeki yasladığım kızımın annesi olur.
Vaayy! Cok guzel.. ama mesela sevdigin kisi evliyse ozaman?
Sevdiğim kişi evli ise sesiz kalırım içimin derinliklerine kilitler zincirlere vururum sesiz sesiz yaşarım sevgimi. Diğer türlü bize yakışmaz kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyi bi başkasına yapmak olmaz. Aşk başta güzel sevgi kalpte imkansız ise kavuşmak sesizlik ebedi hayaller var kuracağım her bir yerinde kavuşması zor olan imkansız kadınım ı hayallerimdeki pazilin her bir parçasına yerleştiririm o masum bakışı gülüşünü utangaç hallerini. Kavuşmak ise mesele rüyalarım da var hayallerim de güzel sevmek temiz tertemiz olan aşk budur. Gözler kapanır dukat mühürlendi kalp durdu haayt mutlu son ile bitmedi
neguzel yazmissinizz :)
Yapanlar çok ama insanın önce kendisine sonra da yanındakıne böyle birşeyi yaşatma hakkı yok..
Haklisinn🥺
Kalbinde ki ile evlenmeyenler düşünsün. Benlik sıkıntı yok.
Neguzel san
Sana*
Yanımdaki kalbimde değilse zaten onu hayatıma almam.
En dogrusu ama bazen olmuyor iste
Hayir yanimda olmayan kalbimde de olamaz
En dogrusu.. yapabiliyorsan helal olsun valla
Beni sevmeyen birini asla sevemem ergenken falan oluyordu oyle seylerde bende bunu yapamayanlari anlamiyorum
Kac yasindasinki
28 😢
Hmm olsunn.. Rabbim hakkinizda en hayirlisini nasip etsin insallahh
Sagol seninde 🌸🌸
❤️❤️
Siz aşkı ne kadar iğrenç yaptınız öyle ya
🥺
Bunu yapmayın yanınızda ki insana ihanet olur.
Ondan once sevdigine ihanet etmis olursun🥺 Ama o evliyse ya? Ozaman neyapcaksin
Ondan önce ki bitmiş gitmiş geçmişe takılmamak lazım
😅
Bunu kalbi kaşar olanlar der.
Pardon? Elinde degilse bazi seyler
Elinizi
😂
Sadece kalbime girebilen yatağıma girer.
Kalbime giremeyen yanımda olamaz
Kalbimdekini s. nler inşallah
Öyle düşünüyordum evlenene kadar
Yani esinizi sevmeye basladiniz
Seviyordum zaten ama onu unutamam diyordum
Hmm anladimm.. neyse insallah hep mutlu olursunuz esinizle
Aminnnnn
Öyle olabiliyor bazı hayatlarda.
Aynen oyle
Mecbur
Nedenn ya😭
Yapacak bsey yok ki
Devam etmelisin
Haklisinn🥺 Cok zorlaniyorum
🤞🏻😔
:(
Konuşmak istersen yaz
tesekkur ederimm :)
Hiçbişey hissedemiyorum artik
Hmm
Öyle
🥺
Kalbimde eski manitam var yanımda yeni manitam aklımda manken gibi kızlar
😅🥲.
Trajikomik ya cidden
Oyle yapmamak icin iki yildir kimse yok
Neguzel en iyisi
Değişir
🥺
Kalbinde biri varken yanına birini almazsın etik değildir
Oyle..
Aynen
Oyledir
Maalesef
Öyledir sen evlimisin peki
Hayir ben degil ama sevdigim adam evli🥺
Anladım sen adamla sevgilimisin
Sevgili degiliz. Ne oldugumuz belli degil.