Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu cinsel etikete atan sisteme sesleniyorum, soruda tek bir cinsel ifade varsa bende ne yapmayayım emi 😀
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Saklamam ama özellikle de birisi bilsin diye çaba sarf etmem.. Biz bildikten sonra başkasının bilmesine gerek yok..
Bakın sevgilim var gibisinden değil de beraber çekindiğimiz fotoları pp yapardım instagramımda paylaşmaktan çekinmezdim de artık o kadar belli etmeyeceğim
Yanii evet. 😄. Profilim baģırıyor sevgilim var diye 🤣. Bilmiyorum birini sevince herkes bilsin istiyorum.🥳🥳
Var mı sevgilinn
Aklıma şey geldi yanından kız geçince hemen sevgilisine yapışan tipler bhkvjg Allah'ım bu derde rezilliğe düşürme
Aminnnn aminnn🤣
Aksine aşırı saklarım. Özelimdir, değerlidir, kıymetlidir. Ayrıca hasedin uykusu çok hafiftir..
Aşık insan elinde olmadan bahseder ve bence bu çok sevimli bir davranış yargılamam... Ha gözümün önünde yiyişiyorlarsa başka. Tamam, sizsiniz...
Her ota b. ka yapmam. Ama yaklaşan olursa anında haberleri olur.
Çok cringe bence ya belli etmezdim heralde o kadar bilemiyorum aidjahdeh
Saklamak en güzeli paylaştıkça mutsuzlaşır insan fkdkdj
Kimse anlamaz aslında sormadıkları sürece. Gizlemem ama dile de getirmem durduk yere.
Aşağılık kompleksi. hatta bazı insanlar sevdiği için değil sırf bu yüzden sevgili yapıyorlar ve kendilerini sevdiklerine inandırıyorlar
Şonyadan görme diğilim ve şaçmalamam
Yapmacıklıktır o yapanlar şov amaçlı bence
Kısmetimi neden kapatayım?
Sonradan görme değilim no
Yok be