E isterse 6 bin defa etsin hepsine hayır demeye devam etseydin elbet bıkardı bişe hissetmediğiniz insanlara şans vermeyin belki severim belki huyu güzeldir gibi düşüncelerle biriyle yola çıkılmaz seviyorsan olcan sevmiyorsan sallıycan hem sana yazık hem ona
Şimdi sana nasıl söylim dün regl oldum dedim anlamadı normal karşıladm bugün alıngandm biraz dedi neyin var falan söyledim bende bunda diyor erkeklerde olur mu falan gülücük atıyor ki komik bir şey değil yani bi insan bu kadar canım olamaz insan bir araştır demi en kötü komik bir şey gibi yazıyor bana
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Biri var tipi hoşuma o kadar gitmiyor boyu benle aynı kilosuda aynı aşiri peşimde koştu diye kabul ettim bir şans verdim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence uzak durun
O zaman ne diye hayatına aldın ki sürekli itseydin bi gün bıkar giderdi elbet konu da bu noktaya gelmezdi
6 defa teklif etti
E isterse 6 bin defa etsin hepsine hayır demeye devam etseydin elbet bıkardı bişe hissetmediğiniz insanlara şans vermeyin belki severim belki huyu güzeldir gibi düşüncelerle biriyle yola çıkılmaz seviyorsan olcan sevmiyorsan sallıycan hem sana yazık hem ona
Abla ayril cocuktan anlasamazsiniz yazik elemana
Öyle yapcam da çok üzülür kaç defa teklif etti redetim en son dedim kabul edim belki huyu güzeldir ama çok karasızım
Yok yok simdi uzulsun sonra uzulecegine
Uzman çavuş ya hakkari'de korkuyorum kafaya takar başına bir şey gelir diye
Allahim bi de uzak iliski bi de asker yaa birak gelecek olan her turlu gelir kendine zarar verme egiliminde olandan koca da olmaz kari da
Çocuğa nasıl söylim peki ilk soğuk mu yapim ya da direl söylim mi
Reelde gorustunuz mu? Gorusmediyseniz isinamadim vs deme uzak iliski ve asker polis birini istemiyorum senin sevgini seviyorum ama seni sevemiyirum de
Yok 15 şubata gelcek benim için zaten aileside burada ama erken gelme sebebi benim arkadaşıma söyledim dedi bir gelsin ilk öyle karar ver
Belki ısınırsın falan diyor oda
Erkek sonradan isinir da kadin isinmaz apla soguyunca da zor
Şimdi sana nasıl söylim dün regl oldum dedim anlamadı normal karşıladm bugün alıngandm biraz dedi neyin var falan söyledim bende bunda diyor erkeklerde olur mu falan gülücük atıyor ki komik bir şey değil yani bi insan bu kadar canım olamaz insan bir araştır demi en kötü komik bir şey gibi yazıyor bana
Derdin boymu yani s*ktir git o uzun boylu cocua ver iki gün sonra aldattı diye siteye yazma
Yani boy da önemli erkeğin kıza göre uzun olması daha iyi s** açısındads güzel pozisyon çeşidi çok
Yani aynı kilodyz beni kucağına bile alıp ş** yapamayz rahat rahat
Niyeki cocuk zargana mi seni taşıyamasın bu ülkeyi kuran adam 1.70 ne diyon abla?
Ayrıl
Ama çok üzlür diye korkuyorum çünkü kaç defa teklif etti kabul etmedim ama sonra bir şans verim dedim ama şimdi ayrılsam üzülür
Üzülsün sanane bu kadar iyi düşünmeyin, siz olsanız üzerler böyle düşünmezler