Ben 120 kiloyum ve 170im oda 165 falan ve kilosu normal. Benden hoslandigina eminim ama bu kadar cok kilolu oldugum halde benden neden hoslaniyor olabilirki. Yuzumun guzel oldugunu herkes soyluyor ama bi yuz guzelligi icinde bilemedim. Siz neler dusunuyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya canım benim kilolusun diye kimse hoşlanamaz mı böyle saçma kurallar kim neresinden uyduruyor
Yokluk mentalitesi ne olcak bakan yok garibana
Dimi banada oyle geldi, bakan olmadigi icin bu kiz bana bakar kafasinda. Uzun boylu yakisikli olsaydi bana poponun kenarıyla bile bakmazdi
maalesef bunu kendimde gözlemledim Bende 120 kilo vardım 72 ye kadar verdim. Bi anda kızların bakışı değişti.
Boyun uzunsa 120 kg sende kotu durmamistir. Yoksa sende mi kiloluyken yokluk mentalitesi icindeydin sjsjsjsjsjjs
120 kg normal durması için 2 metre olman lazım resmen :D idelime baktığımda zaten 73 gösteriyordu. Yokluk kafasındamıydım aslında pek öyle değil. Zira durum benim için normalimdi. Erken yaşlarda kilo almaya başlamışım ve uzun bir süre öyleydim. Hiçde öyle kız arkadaşım olsun kafalarında değildim Kendi hayatıma bakıyordum:Fakat kilo proglem çıkarmaya başladı bana Yüksek tansiyon tembellik üşengeçlik çevredeki insanları alayları 1 merdiven çıktığımda soluk soluğa kalmalar. Çabuk yorulma ayakta duraramama kıyafet seçiminde kısıtlamalar Gece uykusuzlukları derken Yeter be dedim Vermeye başladım Lise sonlarda başladım Üniverste girerken fit kiloma düştüm. He tabi sen o zaman hallerimi görsen Kahkaha atarsın Kızlarla ilgili tecrübeden eser yok Baya bildiğin tahta kalas odunum. Bir tuhaflık var ama ne bilmiyorum Ya diyorum şu kız niye bana tip tip bakıyor ne var ne veya öyle oturup karşıma soru yağmuruna tutuyorlar Kişisel hayatıma kadar. Bazen berbat espiriler yapıyorum Ona bile kahkağa patlatıyorlar Bazen söylediğim şeyleri taklit ediyorlar. Dinlediğim şarkılar oluyor duyarlarsa tekrar ediyorlar Hep bi yardımcı olma destek çıkma durumları oluyor. Beni görenin yüzü cennetlik misali hemen gülmeye başlıyorlar Veya işte yanlızken konuştuğum diğer kızı kötülüyorlar Bu sefer diğeri gelip diğerini bana kötülüyor. Bir yere gidecek olsam beni niye çağırmadın diyorlar. Gece geç saatlerde bile mesaj atsam hemen dönüyorlar Vs vs benimde bi halttan anladığım yok işte Ama kilo verdiğim için Sağlık sorunları ve kılık kıyafet bir yana Birde bu boyuttan faydası olunca İyiki vermişim ne sa, lakmışım bu güne kadar vermemekle
Insallah bende kilo veririm sevindim senin adina. Gercekten yakisikli biri olmalisin kizlar dibinden dusmedigine gore 😅 bi tanidigim 190 boyunda ve 115 kilo görsen cok yapili duruyor. Azicik spor yapsa mukemmel olacak baslamiyor. Vucut dagilimiylada alakali olabilir.
Sanırım öyle yani kilo verirken bunu Kız tavlama maksadıyla yaptıklarımı zannediyorlardı. Olum boşuna uğraşma ne değişecek felan diyorlardı. Bende öyle ummuyordum zaten maksadım bozulan sağlığımdı beni zorluyordu cidden Yağların altından böyle bir şey çıkacağını düşünmemiştim hiç 🤣 neticede surat Ekmek gibi şişince anlaşılmıyor :D Evet olabilir bazıları Dağılımlı şekilde kilo alıyor ben Ağırlıklı karın ve Yüzden almıştım.
Yuvarlanır gidersiniz işte mis gibi dene bence :D
Şans ver ama onu yeme
Bu tarz bir ilişkim olmuştu
Saf duygularla seveni bulmuşsun daha ne istiosun
Bilemedim