Ben 120 kiloyum ve 170im oda 165 falan ve kilosu normal. Benden hoslandigina eminim ama bu kadar cok kilolu oldugum halde benden neden hoslaniyor olabilirki. Yuzumun guzel oldugunu herkes soyluyor ama bi yuz guzelligi icinde bilemedim. Siz neler dusunuyorsunuz
2 ay
120 kilo olduğum halde benden 5cm kisa erkek, benden hoslaniyor sizce sans vermelimiyim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya canım benim kilolusun diye kimse hoşlanamaz mı böyle saçma kurallar kim neresinden uyduruyor
Yokluk mentalitesi ne olcak bakan yok garibana
Dimi banada oyle geldi, bakan olmadigi icin bu kiz bana bakar kafasinda. Uzun boylu yakisikli olsaydi bana poponun kenarıyla bile bakmazdi
maalesef bunu kendimde gözlemledim Bende 120 kilo vardım 72 ye kadar verdim. Bi anda kızların bakışı değişti.
Boyun uzunsa 120 kg sende kotu durmamistir. Yoksa sende mi kiloluyken yokluk mentalitesi icindeydin sjsjsjsjsjjs
120 kg normal durması için 2 metre olman lazım resmen :D idelime baktığımda zaten 73 gösteriyordu. Yokluk kafasındamıydım aslında pek öyle değil. Zira durum benim için normalimdi. Erken yaşlarda kilo almaya başlamışım ve uzun bir süre öyleydim. Hiçde öyle kız arkadaşım olsun kafalarında değildim Kendi hayatıma bakıyordum:Fakat kilo proglem çıkarmaya başladı bana Yüksek tansiyon tembellik üşengeçlik çevredeki insanları alayları 1 merdiven çıktığımda soluk soluğa kalmalar. Çabuk yorulma ayakta duraramama kıyafet seçiminde kısıtlamalar Gece uykusuzlukları derken Yeter be dedim Vermeye başladım Lise sonlarda başladım Üniverste girerken fit kiloma düştüm. He tabi sen o zaman hallerimi görsen Kahkaha atarsın Kızlarla ilgili tecrübeden eser yok Baya bildiğin tahta kalas odunum. Bir tuhaflık var ama ne bilmiyorum Ya diyorum şu kız niye bana tip tip bakıyor ne var ne veya öyle oturup karşıma soru yağmuruna tutuyorlar Kişisel hayatıma kadar. Bazen berbat espiriler yapıyorum Ona bile kahkağa patlatıyorlar Bazen söylediğim şeyleri taklit ediyorlar. Dinlediğim şarkılar oluyor duyarlarsa tekrar ediyorlar Hep bi yardımcı olma destek çıkma durumları oluyor. Beni görenin yüzü cennetlik misali hemen gülmeye başlıyorlar Veya işte yanlızken konuştuğum diğer kızı kötülüyorlar Bu sefer diğeri gelip diğerini bana kötülüyor. Bir yere gidecek olsam beni niye çağırmadın diyorlar. Gece geç saatlerde bile mesaj atsam hemen dönüyorlar Vs vs benimde bi halttan anladığım yok işte Ama kilo verdiğim için Sağlık sorunları ve kılık kıyafet bir yana Birde bu boyuttan faydası olunca İyiki vermişim ne sa, lakmışım bu güne kadar vermemekle
Insallah bende kilo veririm sevindim senin adina. Gercekten yakisikli biri olmalisin kizlar dibinden dusmedigine gore 😅 bi tanidigim 190 boyunda ve 115 kilo görsen cok yapili duruyor. Azicik spor yapsa mukemmel olacak baslamiyor. Vucut dagilimiylada alakali olabilir.
Sanırım öyle yani kilo verirken bunu Kız tavlama maksadıyla yaptıklarımı zannediyorlardı. Olum boşuna uğraşma ne değişecek felan diyorlardı. Bende öyle ummuyordum zaten maksadım bozulan sağlığımdı beni zorluyordu cidden Yağların altından böyle bir şey çıkacağını düşünmemiştim hiç 🤣 neticede surat Ekmek gibi şişince anlaşılmıyor :D Evet olabilir bazıları Dağılımlı şekilde kilo alıyor ben Ağırlıklı karın ve Yüzden almıştım.
Yuvarlanır gidersiniz işte mis gibi dene bence :D
Şans ver ama onu yeme
Bu tarz bir ilişkim olmuştu
Saf duygularla seveni bulmuşsun daha ne istiosun
Bilemedim