Saçma bir soru olacak ama yine de sormak istedim...
Cumartesi sevgilim benden ayrıldı (ben onu daha çok seviyomuşum o bana yetmediğini düşünüyomuş ilerde sorunlar olurmuş, denemiş yapamamış vs. bana değer verip sevdiğini söyledi.) Aynı spor salonuna gidiyorduk ama hem iş hem okula gittiği için sadece salı günleri gidebiliyorduk 7 de. Ben varım diye o saate geliyordu, sizce bugün de gelir mi? Geleceğimi bilmiyor. Cumartesiden beri konuşmadık. Gidersem onu görürsem yüzsüz gibi spora devam etmeyeyim direk çıkayım diyorum. Ne diyorsunuz? (Spor arkadaşı da o saatlerde orada oluyor bazen onu çağırıyordu gel beraber basalım diye)
O ayrıldı çünkü.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
gelebilir belki de
gelirse çıkayım mı
Çok yaşa ve beter ol , o aşka hazır hissetmiyormuş sadece cinsellik odaklı bişey düşünmüş beter ol
ben niye beter oluyorum yaa
Haketmeyenlere şans veriyosunuz çünkü ben burada kendi sap halime bakıyorum bir de o çocuğa bakıyorum çocuk kızı reddediyor bırakıyor beni erkek yerine koyan yok
Klasik TC kızı işte
ya sen de bulursun aşkı ben sevgili oldum diye benim suçum ne ben terkedildim burada
İşte bundan bahsediyorum millete kızı bırakıyor ben ,24 olucam Ağustos'ta hala yalnızım ve bakirim daha ne kadar bekliycem ya millet kızlarla oyuncak gibi oynuyor ona rağmen peşlerinden koşuyolar ben hala sapım bu ülkede düzgün tiplere aşk ve cinsellik yasak resmen resmen ben bu ülkeye ait değilim he bu ülkenin kadınının erkek seçimlerine uymuyorum
Benimle karşılaşsaydın hic erkek yerine koymazdın eminim
biraz kendine güvenin olsun, en başta
Kendime güvenim var zaten 23 yıldır olmayınca insan deliriyor artık
Daha önce ki sevgililerin de haketmiyodu kesin aşkı ve cinselliği ama işte
Daha dün bı kız söyledi dediğim gerçekten doğruymuş
Özgüven boş yani sizin istediğiniz belli erkek tipi var o tiplemenin içinde değilsen cinsellik ve aşk haram
yok aslında özgüven çok önemli bide sempati, komiklik, centilmenlik ilgi
Hepsi bende var ama bakan kız yok sadece arkadaş olarak yanımda oldular ama daha fazlası asla olmadı
Bende bunlar fazlasıyla vardı kendimle dalga bile gecebiliyordum 2 sene önce tabi artık kudurdum
umarım bulursun
Bulamam dediklerin yalan o saydıgın kriterlere bakmıyolar ayı olsun yeter diyosunuz yalan
Benim normal şartlarda çoktan sevgili bulmam lazımdı
senin çevrendekiler öyle o zaman
Sen mesela kesin kaslı olmayan eciş bücüş sakallı bir tipten başkasına bakmoyorsundur
bu sevgilim sporcu kaslıydı, önceki incecikti kası yoktu zargana gibi ama ben ona aşıktım, alakası yok
Mesela eminim beni görünce fizigimden tiksindin tuhafsadın soğudun olumsuz bir gözle baktın tipime filan bu mesela bir örnek neyse iyi günler hadi beter ol
Oha bu nasıl oluyo ya bana niye sır gelmiyor o zaman baksana hep yanlış tipleri secmissin
kendine güvenen halin bu mu? Umarım bir an önce kendini toparlarsın ben 2 dk konustum neden sevgilin olmadıgını anladım
Yanlıs her tipe şans var bana yok
2 sene önce böyle değildim şu an ki halimin tam tersiydim
Yine olmuyodu
Tamam kardeşim Allah kolaylık versin yazma daha
Dediğim gibi işte bak önceki sevgilin de zarganaymış neyse ya boş ver hadi daha yazmayalım klasik bozuk erkek sevdalısı TC kızı
Aynen kardeşim aynen
Topluca yok olun
Bakalım sırada ki bozuk erkek nasıl bişey olucak
ok
Bide hala geri gelir mi diyon sonra da özgüven diyosun hastasınız özgüven, cömertlik , insan olmak işe yaramıyor işte
Gwlmez
ama geleceğimi bilmiyor
Gelmez
ama geleceğimi bilmiyor
Geleceğini bilseydi gelirdi
bence asıl o zaman gelmezdi
Ne düzeyde bi ilişki idi
çok güzel bir ilişkiydi ve çok medenice ayrıldık
İçinde bitmemiş sanırım
daha 3 gün oldu ben seviyordum o ayrıldı
Bişeyler yaşandı ise özlem büyür
2 senedir tanışıyoruz çok anımız var,
Daha tatlı yaşanır aslında benim de benzer durumum var spordayız birde aynı ortam
ee ayrı mısınız
Evet 1 ay oldu ama tuhaf gidiyor durum bazen anlamıyorum
birbirinizi görüyo msuunuz sporda? nasıl davranıyor
Evet görüyoruz sporda da, ekle dilersen konusuruz
barışma ihtimaliniz yok mu
Karışık ni durum fikir danısmak isterim sana