4senelik bir ilişki bitti?

Ne kadar ailem istemese de sürdürdüğümüz bir ilişkiydi onu çok seviyorum, o da beni 4senelik bir ilişkimiz biteli 1 ay olacak. Ben ayrıldım çünkü ilişki içinde 1 ay boyunca ona hatalarını yapmaması gerekeni yapıyordu.. ayrı olduğumuz halde bir kaç kere görüştük köpeğimiz var ortak onun bahçelerinde duruyor ve biz komşuyuz. Ayrıyken sürekli devam etmek için yine de çabaladım simdi diyeceksinz madem barışmak istiyorsun neden ayrıldın diye kafa dinlemeye ihtiyacımız vardı, çok yıpratıyorduk birbirimizi. Onunda beni sevdiğini biliyorum ve evlilik düşünüyorduk. Bilmiyroum belki de kader böyleymiş. Bana dün beni ne kadar sevdiğini ama yine de sana dönmeyeceğim. Baskasiyla beraber oluruz ileride bilmiyorum ama. benim kalbimdesin sensiz olmak çok zor pişman değilim hiçbir şeyden bir tecrubeydi bizim için falan dedi ne zaman ne olursa olsun başka bir şehirde bile olsam tek telefonuna bakar , istediğin zaman istediğin saate senin için yapamayacağım birsey yok dedi. İstediğin zaman arabayi da al , ya da bir yerde olursun kimse olmaz yaninda ben yine olurum gelirim alirim falan da dedi hatta paran var mi? sıkışıksan atayim para falan da demisti. Sarılmak istedi hayir dedim. Dediklerimi unutma seni seviyorum ve yanında olacağım dedi. İkimizde de hatalar vardı ben hrseyi buyutuyordum kiskanclik vs falan oda aynıydı. Ama son ayrılmadan 1 ay içinde çok konuştum ama olmamıştı oyuzeen bitirmiştim. Ama dün bu konuşmayı yaptı ve ben indim arabadan gittiğinde yere yıkıldım. Ne yapacağım ne olacak bilmiyorum. Benim ilk tanıdığım sevdiğim adam bu değildi. Dünyanın en mutlu kadını da yaptı en rezili de. Bana tek dediği 1 ay boyunca ayriydik ara ara gorussekde sen birseyler yapsaydın dedi ama ben yapmıştım.. umarım bana yardımcı olabilirsiniz? Olmasanizda içimi döktüm buraya teşekkür ediyorum şimdiden yazanlara

Beni unutamaz bende onu sadece alışırız yokluğa ama biz tekrardan olabilir miyiz? bir erkek bu kadar kolay vazgeçebilir mi? kendisi ben sinirleneyim diye kırıcı cümleler kurabilen birisi?

Buarada c××nselbirlikteligimiz vardı ilkiydim ve başka bir tene dokunsam aklıma geleceksin bu beni bitiriyor dedi

4senelik bir ilişki bitti?