Herkese merhaba arkadaşlar 2 yıllık ciddi bir ilişkim var ve sevgilimin kardeşim dediği bir kız var 10 yıllık arkadaşıymış hatta şöyle söyleyim ilkokul falan beraber okumuşlar ama o zamanlar birbirlerini hatırlamıyorlarmış sonradan işte arkadaş olmuşlar birbirlerine de kardeşim diyorlar erkek arkadaşım bana ilişkinin en başında ben arkadaşlığa çok önem veririm kız erkek de ayırt etmem kız arkadaşlarım da var ama gidip de bulusmam buluşursam da yanimda seni de götürürüm dedi telefondan arar konuşur hal hatır sorarım dedi ben o zamanlar çok takmamıştım ama işte üzerinden 1 yıl geçince aradıklarına falan şahit oldum kafama dank etti sonra biz bu konu yüzünden ayrılma noktasına geldik konuşmayı o kızla kestirdim ama sonradan haksızlık ettiğimi düşündüm ve kabul ettim sonuçta yıllardır arkadaşlar ve bu zamanana kadar bir şey olmamış erkek arkadaşım bana ben ona kardeşim sesim eğer bundan sonra da bir şey hisseder anlarsın senden önce ben ona s. gjt derrim dedi sonra ben kızla konuştum falan arada bir konuşuyoruz kızla ama erkek arkadaşımla ben rahatsız olmayım diye arayıp sormuyor erkek arkadaşım onu ararsa ancak o şekilde konuşuyorlar arkadaşlar siz ne diyorsunuz ben hep kız erkek arkadas olamaz kafasıylaydim çevrem de öyle
Kız ve erkek arkadaş?
Güncellemeler
+1 yıl
🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Güncellemeler
+1 yıl
🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne olursa olsun ilişkide 3. Kişi her zaman ayrılık nedenidir. Misal iş yerindesin illaki karşı cinsle muhattap olma gereğinde olacağın bir neden vardır oda iş icabı bişey sorman gerekiyordur ama insanlar burada birbirlerini kandırma gereği duyuyorlar kendini bilen insan zaten karşısındaki karşı cinsle tamamen resmi olur resmi davranır gereksiz sohbet muhabbet içerisine girmez. Giresi olan giriyor zaten. Sizin ilişkide güven eksikliği zaten senin sevgilinden kaynaklı.
Bana güven mi vermiyor yani
Evet
Nasıl verebilir ki benim zaten genel olarak insanlara karşı bir güven sorunum var
Karşı cinsle arkadaşlık kankalık bunlar olmayacak tamamen birbirinize odaklanacaksınız. Ha olacaksa da davranışlarıyla insan güven vermeli mesela karşısındaki insana karşı yaklaşımı mesafeli olmalı mesafeli bir şekilde duruşunu sergilemeli ki bunu onda gördüğün zaman zaten kafanda otomatik olarak bişeyler oturuyor rahat ediyorsun gönülden diyorsun ki bu çocuk bana hata yapmaz aldatmaz diyorsun. Kıskanmanı gerektirecek hareketlerden uzak durması lazım misal.
Yok ne konuşmasında öyle bir hareket görmedim zaten kız baya uzak bir şehir de yaşıyor eskiden burdalarmış hatta yanımda telefonda konuşurken şaşırdım baya siz böyle mi konuşuyorsunuz diye ben biraz çevrem de olan şeylerden fazlasıyla etkilenip kafama takan ve kuran biriyim
Evlendiğinde de aynısı mi olacak?
Neyin aynısı
Kızla böyle samimi olmaya devam etmeleri
Samimi değiller ki
Yine de çok iyi bişey değil
Benim kardeşim dediğim bir kız var kız kardeşim gibidir kimsede onunla konuşmamı engelleyemez onun eşi zamanında nasıl bizim gorusmemizi engellemediyse benim sevgilim olursa oda engelleyemez
Yani?
Ne yani bence yaptığın yanlış erkek arkadaşına güvenmelisin yanlışını görürsen tepkini tavrını koyarsın
Öyle tabi ki ama benim içimde bir sıkıntı var
Bu sıkıntı ileride daha büyük sıkıntılara yol açar
Ne gibi ara ara oluyor böyle
Mesela bir kavga oldu zaten sen benim arkadaşlarımda engel olurdun sen bana guvenmezdin diye başlar muhabbet uzar gider kardeş kelimesinin anlamını iyi bilip öyle davranıyor iseler hiç problem yoktur
Evet öyle davranıyorlar ben farklı bir şeye şahit olmadım erkek arkadaşım bana eğer bir yanlışını görürsem ben senden önce s. git derim sana dahi bırakmam dedi ben ona kardeşim dediysem ötesi olamaz zaten o kelime bir duvar dedi
Bak ne güzel bitmiştir benimde öyle şimdi çocukları oldu birsey olsaydı 30 senede olurdu ama olmadı biz kardeşiz herkese yeğenim var derim dayıyım ben derim bu kişiyle arama kimse giremez bide şöyle düşün Allah korusun ama dünya hali olduda ayrıldınız düşünsene senin yüzünden gerçek kardeşlik bitti ne kadar büyük vebal
Benden sonra devam ederlerdi ya bir de diyorum isterse etrafında dışı sinek bile olmasın içinde olan her türlü her şeyi yapar
Birinin içinde yapacak olsun sen engellemeye ne kadar çalışsan da o kişi yapar o yüzden engellemek çözüm değil
Evet öyle sanırım
O yüzden güven mutluluğun tadını çıkar hata yaparsa hesap sorarsın
Haklısın teşekkür ederim
Ne demek rica ederim