Kız ve erkek arkadaş?

Herkese merhaba arkadaşlar 2 yıllık ciddi bir ilişkim var ve sevgilimin kardeşim dediği bir kız var 10 yıllık arkadaşıymış hatta şöyle söyleyim ilkokul falan beraber okumuşlar ama o zamanlar birbirlerini hatırlamıyorlarmış sonradan işte arkadaş olmuşlar birbirlerine de kardeşim diyorlar erkek arkadaşım bana ilişkinin en başında ben arkadaşlığa çok önem veririm kız erkek de ayırt etmem kız arkadaşlarım da var ama gidip de bulusmam buluşursam da yanimda seni de götürürüm dedi telefondan arar konuşur hal hatır sorarım dedi ben o zamanlar çok takmamıştım ama işte üzerinden 1 yıl geçince aradıklarına falan şahit oldum kafama dank etti sonra biz bu konu yüzünden ayrılma noktasına geldik konuşmayı o kızla kestirdim ama sonradan haksızlık ettiğimi düşündüm ve kabul ettim sonuçta yıllardır arkadaşlar ve bu zamanana kadar bir şey olmamış erkek arkadaşım bana ben ona kardeşim sesim eğer bundan sonra da bir şey hisseder anlarsın senden önce ben ona s. gjt derrim dedi sonra ben kızla konuştum falan arada bir konuşuyoruz kızla ama erkek arkadaşımla ben rahatsız olmayım diye arayıp sormuyor erkek arkadaşım onu ararsa ancak o şekilde konuşuyorlar arkadaşlar siz ne diyorsunuz ben hep kız erkek arkadas olamaz kafasıylaydim çevrem de öyle

Güncellemeler
+1 yıl
🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Güncellemeler
+1 yıl
🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Kız ve erkek arkadaş?