Arkadaşlar biri var ve burada ne derseniz onu yapıcam?

İki yıldır sevdiğim biri var. Çok güçlü ve yoğun bir adam. Bana karşı ilgisi olduğunu gösteren pek çok işaret aldım. Ona onu sevdiğimi söylemek istiyorum. Sizce söylemeli miyim ve nasıl söylemeliyim?

Güncellemeler
1 yıl
Bu hikaye nasıl sürüyor, söyleyemedim, araya mesafeler girdi. Daha doğrusu ben kaçtım hissettiklerim o kadar yüksekti ki. Korktum. Ve bi evlendiğini öğrendim. Kız hamile. Hamile olarak evlendi. O gün bayağı ağladım. Sonra geri döndüm. Ve noldu biliyor musunuz onu benim evimin civarında gördüm, rastlantı gibi değildi, beni görünce çok korktu ve tuhaf bir şekilde kaçıp gitti. Her zaman yürüyüş yaptığım bir park vardır, orada gördüm onu sonra durup bana uzun uzun baktı. Çok soğuk ve karlı gündü.
Güncellemeler
1 yıl
Çok acı çekiyordum. Sonra onu her zaman gittiğim cafede gördüm. Cafe bombostu arkamdan geldi ve oturdugum masanin tam karsisina oturdu. Gozlerim yasardi. Kahveyi birakip ciktim ordan , hungur hungur agladim. Cok aci cekiyordum. Hala aşığım. Tam bir hafta boyunca o kafeye geldi. Son gün kosar adimlarla kafeye gittigini gorunce cok kotu hissettim. Bu adam artik evli. Ve ben onunla konusamam. Ama hala cok asıgim. Insan kac defa asik olur ki. Kac defa birisi icin kalbi bu denli hizli atar.
Arkadaşlar biri var ve burada ne derseniz onu yapıcam?