Hani "Ayrılıkta sevdaya dahildir" dedikleri o "ayrılık" kaç gün? Kaç gün sonra yeni birini alıyorsunuz kalbinize?

Hani "Ayrılıkta sevdaya dahildir" dedikleri o "ayrılık" kaç gün? Kaç gün sonra yeni birini alıyorsunuz kalbinize?

Kişiye göre değişir bu ilişki döngüsü kimi daha ilişki içinde iken yan cebe hazırlık yapar ve ayrılık tanımını hiç bilmez ahh bir de seven taraf vardır ve en acı sahneleri yaşar artık günler mi haftalar mı seneler mi artık sevgisi kadar yaşar yani kısaca kişiye göre sevgiye göre karaktere göre değişir
Gidenin ardında bıraktığı boşluğa bağlı olarak değişiyor. Kimi zaman hemen alışırsın onsuzluğa, kimi zaman alışmak, boşluğu doldurmak istemezsin.
Ben istemiyorum 😂rahatım bozulacak
Rahatın bozulacak diye mi?🤦🏻♀️ Arabanla mı ayrıldınız? 🤣🤣🤣
İlişkiye göre çok değişkenlik gösteriyor 6 ay desem bir haftada sevgili bulan insanlar var o yüzden bir vakit veremiyorum
Bir haftada bulanlr midesiz
Ya da gerçekten kötü bitti ve ilişki içindeyken de hisleri bitti bilemiyorum ilişkinin içinde olmak lazım
Bir hafta cok erken😂
Olabilir ama kimseye kınamıyorum bana göre de misal iki üç ay çok erken 😅 ama karşı taraf sana göre şekil almıyor başıma da gelir ben büyük konuşmadan yazarım 😅
Insan biraz kendiyle kalmali
Teşekkürler ☺️
Rica ederim 🎈
Kalbimin arka bahçesinde hergün ziyaret ettiğim bir mezarlık var kral sende durum nasıl?
O mezarlığa çiçek ektim mecburum sürekli gitmeye
Cevap
26Cevap
Ayrılığın yası tutulmaz , giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
Yoo tutulur benim yasim bitti mesela
Yasım çok uzun sürmez, kafamda ve kalbimde bitiririm lakin yeni birisini hayatıma ortak etmem uzun zaman alır..
Sinir bilimcilerin dediklerine göre iki gün ancak birlikte geçirilen zaman hatıralar azlığından veya çokluğundan kaynaklı kişiye göre değişkenlik gösteriyormus
O bilimciler çok bilmiyormuş
2 gunde unutulur mu o bilimcileri bana getirin
Kişinin kalbime bıraktığı hasara göre değişir silme hızım.
Ona harcadığım zaman yazık diyorum kendi kendime. Kafamda bitirince biter.
Yazık gerçekten bu olmamaliydi
Ayrılınca düşünürüz :))) daha o leveli goremedik 🤣🤣
Görme 🌸
6 ay oldu ayrılalı yeni biri alınmalımıdır hayata tartışılır
Yeni birine alışmak zor geliyor hele uzun zamandır yalnızsan
Düzgün biri çıksa karşıma ilişkim olucak ama çıkmadı
Düzgünler kapildi😂
İlla ki vardır gönlüme göre biri
Hayırlısı olsun sev sevil❤
Amin
Ayrılık sonrası hayatıma kimseyi almıyorum , bu bende hasar bıraktığından değil , acı çeksem de korkmuyorum yalnızlıktan da korkmuyorum kendime vakit ayırdıkça haliyle gönlüm aşka dair uzun zaman alabiliyor : )
Ayrılığın yası, belli bir güne bağlı değil. Ne kadar sevmişsen o kadar yanar için.
Yani bu saatten sonra almam kimseyi hayatıma
Enişteyle mutluluklar daim olsun
Amin 🥰😘
Bu kişinin varlığının sana ne kattığıyla ve dahası ayrılığın nedeniyle ilgili değişiyor inci. zaruriyetinin ardında kişilik sorunları yoksa daha uzun sürer yas.
Bazen bir gün sürerken bazense bir ömür oluyor. Bir insanın hayatına kattığı değerle ve alışkanlıklarla alakalı bir şeydir.
ben ilkinden sonra iliski yapmadim istemedigimden degil de heves bitti ayni cumleleri baskasinda kullanmak yapmacik oldu ve yorucu.
Bazen bir gün yanarsın, bazen de bir ömür kapanmaz o yara.
Yas tutmam, eksilirim sadece
Yası üç gün tuttum bitti ya napıyım enkaz kaldırdım😀 hayatıma birini uzuuuun süre almayı da düşünmüyorum böyleli çok iyiyim
Ayrılığın yası olmaz. Değmez insana ayrılan vaktin yası olur.
Değer mi değmez mi ayrildiktan sonra anlaşılır
Yinede blmiyorum
Klinik uzmanlar birliktelik süresinin yarısı kadar geçince hafifler diyor ama yine de ateş düştüğü yeri yakar.
Kişiden kişiye değişir. Ben yeni birine hala hazır hissetmiyorum mesela
Kişisine göre yıllarca unutmuyorsun. Kişisine göre ertesi gün unutuyorsun.
ayrılığın nasıl olduğuna göre değişir
ama benim için hiç bir zaman aylar sürmedi
Belli bir süre yoktur bence, bağ ne kadar güçlü ise o kadar zor, zayifsa o kadar kolay.
Yaşanılan ilişkinin yarısı kadar süre geçmeliymiş uzmanlara göre…
kişiye göre değişir.. bazılarında gün bile olmuyor..
Kimden ayrıldın üç gün de olur bir senede hiçte olabilir
Birleşememenin yasının daha uzun olduğu kesin.
Bende çok olmadığı kesin
Bizim gibiler için 2 yıl.
Guzel seviyoruz vesselam
Aleykum selam 😂
Şahsi olarak 5 yıl sürmüştü ama kişiden kişiye de değişebiliyor kiminin yarım saat kadar sürebiliyor
Kolay kolay başkasını hayatıma almayacağım
Deneme tahtasi değil neticede
Ayrılığın yasını tutacak kadar kimseyi sevmyorum.:D
Kimine göre 1 gün kimine göre sonsuz acı
Biten birşeyin yasını tutmam
kafamıza göre birini ne zaman bulursak
Bilemem ki hemen sevgili bulanda var
Kalbimde bin gün kafamda bir gün 😇
Nekaaaa sevdiğine nekaa değer verdiğine bağlı.
Kişiden kişiye ve ilişkiye bağlı olarak değişir
Kalbimde ne zaman biterse o zamana kadar.
Yeniden sevebilmek çok zor
Hiç bitmeyecek gibi.
45 gün olarak talimat verdim.
10 dakika
15 dakika falan
15 saniye
Bir haftaya geçer.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?