Gerçekten seven bi adam gider mi?

Iki aydir sevgiliydik iki aydirda İzmir'de askerdeydi acemilik yapiyodu simdi asil gorevi edirneye cikti onceden bana hep evlenmek istiyorum falan diyodu bende toxic bi anne babam oldugu icin toxic olmamizdan korkuyorum sonumun annem gibi olmasindan korkuyorum falan diyodum normalde bi 10 gun falan izin alip gelcekti ama bana izin alamadim dedi ve seneye gorusuruz artik dedi (askerligi 1 sene ve parali yapcak) sonra hatta gorusmeyelim bitirelim falan dedi aramizda 6 yas var bana en son bak cocuksun anlamiyosun benim bi hayatim yok seni olmayan bi hayata yerlestiremem dedi hic mi sevmedin beni dedim once sevmedim dedi bende yalan falan deyince ya zaten biliyon sevdigimi niye daha soeuyon dedi bende seven gider mi gitmez dedim oda gider eger sebepleri varsa gider dedi bi de bana en son konusmamizda iste sonunun annen gibi olmasindan korkuyorum falan dedi dun babasinin Instagram storysinde gordum otobusle ugurlamislar edirneye cok agladim gunlerdir agliyorum kotu seyler dedi bana ama hala seviyorum
Gerçekten seven bi adam gider mi?