Çok seven erkek cidden gider mi̇?

Arkadaşlar sevgilim vardı 2,5 sene birlikteydik fakat aileler yüzünden ayrılmak zorunda kaldık. O bana çok aşıktı ben ona. Benim için çok şey feda etti aklınız almayacak şeyler, hep uzun mesajlar, çiçekler güzel sözler asla bana küsmezdi. Ben çok kıskançtım bazen bunalttım ama asla belli etmedi gitmedi. Sözlenecektik, evlenecektik ama aileler izin vermedi… gizli tuttuk maalesef olmadı benim ailem öğrendi ve herşeyimi silmek zorunda kaldım. Onunla hiç bi bağlantım kalmadı. Arkadaşları çok üzüldü dediler bana, tek başına taşlarda oturmuş konsantre olamıyormuştu uzaklarda okuyor şimdi görüşemiyoruz da zaten burada olsa da görüşemicez ailem yanlız bırakmıyor beni. Size sorum beni unutmuşmudur😔 ben çünkü hala her gece onu düşünüyorum onun için ağlıyorum dua ediyorum bir gün bu zorlukları aşalım diye çaba gösteriyorum beni unutsun istemiyorum çünkü gerçekten ciddiydik biz 😔 özellikle erkeklere sesleniyorum siz çok sevdiğiniz birisini tamamen unutabildiniz mi…. Yoksa seviyormusunuz umudunuz var mı

Çok seven erkek cidden gider mi̇?