uzun uzun yazdım okuyan olmuyor, gerçekten yardımcı olmak isteyenlere yorumlarda anlatacağım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Anlat kardeşim yardımcı olayım
Allah razı olsun kardeş anlatıyorum
Bundan 1 hafta kadar önce çok sessizdim bir gün. normalde hep konuskan ve neseliyimdir. o gün hic sormadi neyin var diye. ben de buna icerledim yol boyu konusmadim
ertesi gün yuzyuze konustum bu konuyu. bu sefer yolda bir tartisma yasadik. illa onun sormasi mi gerekiyormus, ben anlatacakmisim bir sıkıntım olunca. ben de onun sormasini beklediğimi söyledim ama gayet nazik bir dille.
sonra onu daha da sinirli ve gergin gordum. bana artik sormayacagini, o sormadikca zaten benim de anlatmadigimi ve bundan sonra böyle devam edecegini söyledi. ben ona kendimi ifade etmeye calistikca sen beni sucluyorsun dedi ve o gun huzursuz eve gittik.
gecesinde yazdi az bir sey konustuk ertesi gun guzel yaziyordu sonra tekrar uzaklaştı. ben dedim yine bu durumdan rahatsiz oldugumu yuzyuze bulusup halledelim dedim yok olmaz falan dedi ben de mesajla yazdim boyle durumlarda ikimizin de cabalamasi gerektigini sen çabala ben istemiyorum anlamadin mi dedi ben de tamam canim anladim dedim daha da yazmadim.
2 saat sonra dedi yuzyuze konusalim diye gittim yanına biraz konustuk halletmis gibiydik bir onceki gun sana inanmiyorum derken o gun inaniyorum cabalayalim diyordu.
baktim dun yine uzun uzun yazmıyor ben de dedim bugun bulusalim.
bulusunca yine sessizdi ben de dile getirdim sonra sordum bana inanıyor musun diye olabilir dedi ben de yine halletmek istedigimi ve icimin huzursuz oldugunu söyledim olabilir ben mutluyum falan demeye basladi ben cabalamak icin çırpındıkça o umursamıyordu sonra dedi inanmiyorum ben de neden dedim napcan inanmak istemiyorum falan dedi ben daha da uzuldum bunu cozelim bu beni uzuyor dedim napim falan dedi hic olmadigi biri gibi davraniyordu bu da canimi cok yakti bir sure sessiz oturduk sonra dedi ben kalkcam hadi sen de git falan ben de sarilalim mi dedim sarildik ama eskisi gibi icten degildi beni huzursuz eden eskisi gibi olmamasi bunu dile getirince ben boyle olcam artik boyle mutluyum falan diyor ama baslarda bana verdiği sozlerde cabalayacagini soylemisti cok uzgunum su an ve ne yapacagimi bilmiyorum...
Çocuk baya tutarsız davranışlar içinde sana karşı ne hissettiğini bilmiyor sanırım biraz ona iyi gelmişsin davranış veya temas olarak artık o iyi gelme olayın azaldığı için böyle yapıyor sana karşı ilgisi git gide azalıyor senden sonraki gideceği yeri hazır edince seni komple bitirecek maalesef el altında tutuluyorsun şu an
cok uzgunum ben cabaladikca ters tepiyor baslarda bana dedi ne olursa olsun birakmam bu zamana kadar hep sen cabaladin artik ben cabalayacagim diye ama simdi boyle olmasi beni uzuyor ve bunu ona ifade ettim, bugun de son konusmam olsun bu konu hakkinda, sence bundan sonra nasil davranmaliyim? icim huzursuz...
Sen ig den yaz ben sana erkeklerin açıklarını söyleyim sesli olarak bir daha böyle şeyler gelmez başına
İnanmasın nolacak
Çocuk haklı