Sizce exim beni kıskandı mı?

Bi çocukla takılmıştım aylar önce bi mekanda çalışıyordu sonra bir kaç karşılaşmadan sonra yakınlaştık ve ayrıldık. Neyse sonra bu mekanın önünden geçerken beni davet etti, gelsene bir şeyler ısmarlıyım sana diye ve ben başka bir yere gitmem gerek diyip gitmedim. Bu süreçlerde hiç konuşmadık zaten yazmadı. Birkaç hafta sonra bu mekana giriverdim, nedense aklımda kaldı ama o beni hiç umursamadı, başka kızlarla ilgilendi, yüzüme bile bakmadı. O an baya sinirlerim bozuldu, niye girdim ki buraya diye pişman oldum çünkü asla umursamıyordu. Sonra yeni erkek arkadaşım almaya geldi ve onu karşıladım, o an biraz kafasını falan çevirdi bakmak için, diğer kızlarla ilgilenmeyi bıraktı hatta farkettim. neyse oturduk ve 10 dk sonra falan erkek arkadaşımla beraber çıktım, ben biraz daha arkadan yürüyordum ve exim bana arkamdan sessizce nereye gidiyorsun dedi, ben de gidiyorum artık dedim sonra arkamı döndüm ve bu uzaktan bi kaç bakış attı. Hiç bakmıyordu ama yanıma bi erkek gelince biraz şaşırdı gibi oldu sanki daha çok bakmaya başladı. O an ne düşündü anlayamadım bakışlarından. Ne düşünüyor merak ediyorum. Sizce kıskandı mı

Sizce exim beni kıskandı mı?