Teşekkürler 🙏
Sence seninle neden sevgili olunur?
Teşekkürler 🙏
Neden seninle olur biri?

Sadakatliyim, sevdiğime bağlıyım, sevdi0im kişi el üstünde tutarım, çok sabırlıyım, kırıldığımda bile çok sabır gösteririm, ilgi delisi değilim, ha bire bana niye yazmıyorsun diye darlamam, çok nadir trip atarım, sadece gereken yerde kıskanç davranırım, kısıtlamam, aldatmaya girmeyen hiç bir şeyini kısıtlamam, değiştirmeye çalışmam, çok sevgi veririm, asla saygımı bozmam. Kötülüyünü görsem bile Allah uzun ömür versin şere.. iz tarzı konuşmam, çok romantik ve tutkuluyum, çok samimiyim daha ne sayayım bilemiyorum)
Demek yaşayacağı günü varmış 😂😂
Aşırı egoluyum, kendimden başka kimseyi sevmem düşünmem, aşırı savurgan bir insanım elimde ne kadar para olursa olsun bitirmem 3 saatimi almaz, asla kocamla aynı yatakta da yatamam tek yatma lüksünden vazgeçemem, konu ne olursa olsun sürekli ben hakliyimdir, size göre haksız bile olsam bağırır aglarım kendimi haklı çıkarırım bı şekilde, sevgilimin bana bı yanlışı olursa abimle babama dövdürürüm... Benle sevgili falan olunmaz kısacası
Benimle yaşayanin ömrü uzar her konuda ve bu kim olursa olsun ama o şans kimseye gülmez o ayrı. Kimseye benden yar olmaz ben kendi başıma çok iyiyim kimseyi istemiyorum çok uzun yıllardır bu değişmedi değişmez
İstememenin sebebi nedir?
Yazdım ya, ben kendi başıma daha rahatım. Kimseyi kendimle ödüllendirip geri de sıkıntı yaşayamam ayrıca dini bütün biriyim evlilik niyetim de yok haliyle sevgililik de bana uymaz böylesi daha iyi
Yine de arkadaş olarak kimseye iyi gelmezmisin?
Kadın ile erkek arkadaş olamaz bu da bir gerçek ki. Paylaşım sonrası iki tarafın da fikri değişebilir buna baştan girmem
Burada yazdığınız gibi sonuçta bir kadın bir erkek paylaşımda bulunabiliyor
Olmuyor ki
Neden ki?
Bilsem
Olur ya bir ara 😉
Bakıcaz artık
Cevap
14Cevap
Sevgilime sormak lazım
Benimle sevgili olunmaz.. zaten olmasın kimse sevgili benle
Açık sözlü, cana yakın, neşeli, güvenilir, bilgili, vicdanlı, biraz sabırlı 😁 yardımsever, duygusal, kıskanç... Aaa hep iyileri yazdım 😂😂
Liste uzunmuş 🤗
İyi merhametli sıcakkanlı ve güzel giyindigim güzel kokular kullandığım için olabilir ve burcum ile orantılı şöyle söylebilirim; aslan erkeğim aslanlar sevince tam seviyor sevdiğini göklere çıkaryor, ama sevmyorsa geçmiş olsun…
Sadık biriyim ve koşulsuz seviyorum insanları. Nedense hâlâ sevgilim olmadı. Galiba güzel olmak da gerekiyor. Çünkü görmezden geliyorlar.
Her şeyden önce empati kuran birisiyim.
Bu bile kendimi istemem için bir sebep. Karşı taraf da neden istemesin ki?
Güzel giyindigim güzel korktuğum için olabilir iyi ve merhametli bir insan olduğum için olabilir
huzur veren ve empati kuran biri olduğum için 🎈
Sahiplenici biriyim ve empati kurabildiğim için. :)
Olacağını zannetmiyorum , kimse kötü bir insanla sevgili olmaz pudinkim :)
Aldatma söz konusu dahi olmaz.
Başkada bir şeye gerek yok
Güzel seven adamları üzdünüz, sevgili filan aramayın yani. Aynı kısas karşı cins için de geçerli
hayatıma girecek insan karar versin buna ben bir şey demeyeceğim
çok değer veririm daha çok var ama yazasım yok
Çünkü ben tekim
Çokta mütevaziyiz
Ben çok ama çok beyefendi romantik anlayışlı bir adamım benden iyisi zor bulunur
Çok iyi severim. Kadını prenses gibi hissettirim. Ama canım bu ilişkide sıkılırsa buz gibi olurum. Tek kelime etmem. Kötü özelliğimde bu.
Çünkü aile kuralabilecek biriyim
Çok abaza olduğum için
Daha çok olmamak için neden çok dşdöfdçfmcmc
Iyı ya da kotu kendım gıbıyım
Benle olmaz. İlişki insanı değilim
Sevmek tek sebeb olamaz, guzel sevmek meziyet
Anlatması uzar. Kısaca mükemmelim
Şimdi kendimi övemiycem olacaksa ciddi olsun.
Çünkü ben bir enayiyim
Ben sadık biriyim çünkü ve çok sahiplenirim
param var sevgim var
Iddiali
ya siz neden böylesiniz
Ne dedim ki?
yok bisey HDHDGDBD
Git ötede oyna o zaman 😂
?
Samimi ve ictenim
eğlenmek için
Tadıma doyamaz