Aşık olunacak mı, yoksa senin aşkından kaçılacak biri misin? Aşk sebepsiz ve aniden birdenbire insanı aklını başından alır. Fakat kimi deli aşık olur hayatına giren kişiyi mutlu eder huzuru yaşatır. Kimi de karşısındaki kişiyi boğar nefessiz bırakır mutsuzluk içinde acı çektirir. Peki sen hangisinin neden sana aşık olunur ya da sana neden aşık olunmamamalı?
Akıllı bir kadınım , özgür ve özgüvenli bir ruha sahibim , hayatı zorla zehir zıkkım yapma çabam yok tüm çabam keyif almak üzerine kurulu Her zaman iyi niyet ve pozitif bakış açısını benimsiyorum şeytani olmaya özenmiyorum şeytanı güçlü sanan eziklerden değilim Kendimin ve gücümün farkındayım ve mutluyum. Bunlar yeterli sebep.
Kendimi çok iyi tanıyorum ve ne istediğimi biliyorum. Karşımda ki insanı mutlu edebilirim. Giyimime dikkat ederim, sohbetim eğlencelidir. Mizah anlayışım iyi ve genel kültürüm çoğu insana göre yüksektir. Kime ne söyleyeceğimi de gayet iyi bilirim. Ses tonumda gayet yerindedir ve erkeksi duruyorum.
Aşkın nedeni mi olur? Bazen bir bakış, bazen dokunuş, bazen de hiç anlam veremediğimiz basit bir nedenden olur. Yani öyle kocaman, iddialı nedenlere hiç gerek duymaz bu aşk denilen meret...
Kendini bilmiş bir adam değilim. Herşeyi ben bilirim, ben yaparım havasında olmadım. Diyaloğa açık, görüşlere açık biriyim. Sorun olsa da oturup konuşmaya yönelik tavır takınırım her zaman. Çok güzel severim elimden geldiğince ona karşı güzel sözler söylemeye çalışırım. İlgiye, alakaya boğmam ama hiç bırakmayacakmışçasına severim.
Aslında ben gerçekten aşık olunacak sevilecek bir adamın ama ben en son göreviyle alakalı bir kaza yaşadığım yürüyüşümde ve konuşmamda bir sıkıntı olduğu ve libidomun aşırı derecede yüksek olması ayrıca bosandigim eşimden olma bir kızım olduğu için gerçekten bana aşık olabilecek birisinin olduğunu pek düşünmüyorum değil mi @hayaaaletkadın ablam?
knedımı bıldım bılelı cocuk ruhlu, sempatık komık, yardım sever, vicdanlı yemek yapan, ev erkeği olan, Allah korkusu olan, cocukları seven, espirili, oturmasını kalkmasını nerde nasıl konusulacagını bılen, romantık eglenceli, kocaman hayallerı olan biriyim, ama bir işe yaramıyor ya da benım gıbı karaktere denk gelmıyorlar. sabır
Aşk kişiden kişiye değişen bir duygudur , bana aşık olan bence sempatikliğimden olur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bir zahmet aşık olmasın kimse. Sonra çekemiyorum. Aşkına karşılık vermeyeceğimi bile bile insan kendini neden kaptırır? Sanıyorum ki bana aşık olmalarının sebebi ümit vermemem ve dışardan bakıldığında sanki aşk arayışı içinde olan birisi gibi görünüyor olmam.
bana aşık olunmaz sanırım ya olmasınlar bana aşık benden daha iyileri var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
1-insanlari kirmamaya ozen gosteririm 2-merhametliyim 3-esim veya sevgilim olacak kadini asla aldatmam baska kadina yan gozle bile bakmam 4-sahiplenirim kimse ona laf edemez ettirmem 5-kiskanirim asiri kiskanc bir erkegim 6-1.85 boyum var 😉
Bana olunursa sesim ve çaldığım enstrümanlar sayesinde oluyor birde şey zamanında çok güven sarsan olaylar yaşadım o seylerin nasıl acı verdigini bildigim icin o insnana onları cektirmem (aldatma, bırakma, güven sarma ve bircok şey).
Ben muhtesem bi kişilige sahibim her anlamda herkesi anlayabilecek biriyim. Sohbetim eger istersem çok sarar. Ama ben asla bi kisinin askina ihtiyac duymam sevilmek istemem. Sevmesinler beni ya. Ama sevilecek birimiyim evet öyleyim. (•‿•) bu arada burcunuzu yazsaydiniz keşke ( ben KOVA) cogu insana görüslerimi actigimda köt7 biri oldugumu söylerler ama bu umrumda bile değil kim ne düsünmek istiyirsa düsünebilir ( ꈍᴗꈍ)
Aşkı bilmem ama çok sabırlı sakin ama patladığında hiddetinden etrafını yakan geçen olarak adlandırır. Dizginlemek ayağına uydurman zordur beni. Knedi doğrularımdan mantığımdan hiç bir kuvvet geri adım attıramaz. Bu sebeple hayatta yalnız mücadele eden biriyim.
Aşkın nedeni mi olur? Bi gülümsemeye, bi bakışa bile aşık olabilir insan... Bana neden aşık olsunlar bilemedim🤷mutlu da ederm, fazla boğar mutsuz da edebilirim..
Karizmatik, yakısıklı, kaslı, bakımlı popüler, güvenilir, sadık, yarı tanrı, yarı insan, şampiyon, kıymet bilen, kadın ruhuna dokunan, seven, sevilen, çevresinde saygı gören, erkeğin vucut bulmuş hali bu yüzden bana aşık olabilirisniz