Eşim samimi degil herhalde?

12 haftadir eşim ile ayriyiz. Ben annemi babamı çağırmak istedim bir ay boyunca hep erteledi, sonunda ben çağırdım ve o akşam yataktan cikmadi. O akşam ise büyük kavga çıktı ve babasın evine gitti. Gidiş o gidiş.

Her hafta birseyler yazıyor, duygusal şeyler paylaşıyor. Hatta yapmış ama herkes hatta yapmış neymiş: ben kavgalı olduğumda onları cagirmamam lazimmis, ama zaten kavga sebebimiz o. Onları çağırmak istemesem zaten kavgamız olmayacak. Neymiş annem babam benim tarafımı tutuyormuş onlar da hatasını anlamadan donmeyecekmiş. Arkadaş o akşam yataktan çıkmadığında annem babam yatak odasının kapısında kızım gel içeri konuşalım bizimle problemin varsa konuşalım ama bizi böyle karşılaman ayıp biz seni böyle mi karsiliyoruz dese de yatakdan çıkmadı ve sonraki gün gitti.

Simdi üstünden 12 hafta geçti ve annem geçen hafta kolunu ve bacağını kırdı. Insan hatasından samimi olsa ve yapici olsa bir uğramaz mı? Geçmiş olsun veya yardım etmez mi annem ona neler neler yaptı. Hiç uğramadı ve bana bu samimiyetsizliğini gösteriyor ve geri dönse bile aynı hayatlarını yapacağının bir belirtisidir.

Bide geçen haftalarda parama karışmasan dönerim diyordu, sonra annen baban gelebilir ama 4/5 hafta diyordu, şimdi ise annen baban bana bunu bunu yaptı ondan böyle davraniyorum diyor. Her hafta başka bir problem/engel ile karşıma çıkıyor.

Ayrilalim diyorum herkes yoluna baksın diyorum. Yok diyor. Ayrılmak istiyor git mahkemede sürün ben hiç bir yere imza atmam diyor.

Ne yapacağımı gerçekten şaşırdım.

Eşim samimi degil herhalde?