Aşk İlişkileri Sırf zengin diye kendinden 20 yaş büyük biriyle evlenir misin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Görüşlerinizi merak ettim 24 yaş 45 yaş Güncellemeler+1 yıl Sorum kızlara Sırf zengin diye kendinden 20 yaş büyük biriyle evlenir misin? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. evliliğin yaşla alakası yoktur , kadın da büyük olabilir erkek te , bunu ergenlikten çıkınca anlayabilirsin. Para için evlilk ise karaktersizlerin işidir 1 0 Yorumla
Lnmac Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bakardım seversem beğenirsem ok. Diğer türlü sadece zengin diye evlenilmez ki, evlenirsin fakir olur. Veren de Allah alan da 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır ben evlenmezdim… denk biri maddi manevi… aklıma kalbime sinen birini isterim… yaş farkı da benim için şöyle 3-4 yaş büyük olabilir… 0 0 Yorumla
Edep64 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yaş farkı çok fazla en fazla 10 yaş sonrası uzatmaları oynar 0 0 Yorumla
kürkçüdükkanıkapandı Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu tür evlilik yapınca geçmişi unutun o zaman ilerde eskiden şöyle böyle demeyin eşinize odaklanın 0 0 Yorumla
barışş34_ Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Sırf güzel diye bir kadınla evlenmek doğru değil ise bu da değil 0 0 Yorumla
Onceuponatime2020 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı. Evlenirim ama çok yaşamaz ilaçlarla kalp krizi geçirmesini sağlarım 0 0 Yorumla
MurooZers Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı. Yaşım 20 şöyle 60-65 yaşında aşırı zengin bir kadın olsa aşk evliliği yaparım (ironi) 🤣😅🤣😅 0 0 Yorumla
-Rengarrr- Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Hayır olabilemez 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. 10 sene sonra aldatırsın zaten 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Şu anki kızların tek hayali vah hallerine 0 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Evlenmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
evliliğin yaşla alakası yoktur , kadın da büyük olabilir erkek te , bunu ergenlikten çıkınca anlayabilirsin. Para için evlilk ise karaktersizlerin işidir
Bakardım seversem beğenirsem ok. Diğer türlü sadece zengin diye evlenilmez ki, evlenirsin fakir olur. Veren de Allah alan da
Hayır ben evlenmezdim… denk biri maddi manevi… aklıma kalbime sinen birini isterim… yaş farkı da benim için şöyle 3-4 yaş büyük olabilir…
Yaş farkı çok fazla en fazla 10 yaş sonrası uzatmaları oynar
Bu tür evlilik yapınca geçmişi unutun o zaman ilerde eskiden şöyle böyle demeyin eşinize odaklanın
Sırf güzel diye bir kadınla evlenmek doğru değil ise bu da değil
Evlenirim ama çok yaşamaz ilaçlarla kalp krizi geçirmesini sağlarım
Yaşım 20 şöyle 60-65 yaşında aşırı zengin bir kadın olsa aşk evliliği yaparım (ironi) 🤣😅🤣😅
Hayir babam yaşındaaaaa delirmedim o kadar 😃😃😃😃😃
Hayır olabilemez
Yok bacim.
hayır ya. para her zaman kazanılır
kendini satanların hiç biri mutlu olmaz.
10 sene sonra aldatırsın zaten
Hayır evlenmem
Suggar mammy neden olmasın
Şu anki kızların tek hayali vah hallerine
Hayır.
Hayır.
Hayır evlenmem.
Hayır
Zengin diye değil ama kafalar uyuyorsa olur
Nooo
Cok var evlenenler böyle
Evlenmem