Benim öyle çok fazla bir aşk sevgili flört hayatım söz konusu olmadı, evet İnternet üzerinden okul döneminden sohbet muhabbet ettiğim insanlar kızlar oldu. Fakat öyle bir sinemaya gitmek buluşmak gezmek gibi bir deneyim hiç bir şekilde yaşamadım, çünkü bedensel engelli olduğum için hayatta hep bir mücadele içinde güçlü görünmek çabası içinde yaşadım. Neyse şimdi de birisini sevmek ilişki yaşamak mutlu olmak bana çok uzak geliyor.
Mutsuz değilim ama haftada 4 gün fizik tedaviye gidiyorum onun dışında bir sosyal hayatım iş durumum yok, özel bir firma üzerinden sigortam yatıyor emekli olmak için 4 yılım kaldı. Onun dışında annem babam ile birlikte yaşıyorum, böyle bir insanı gerçi hangi kız ister ya da sever bilemedim ☺️
Birde gerçekten insanlardan yana çok yoruldum güvenmek de zor geliyor bana sosyal çevre aktivite demeyin çünkü bunları benimle birlikte yapacak bir babam yok yapmaz yani

Üstelik engelli olduğum için sağlıklı olup istemeyen insanlarla da karşı karşıya kaldım. Belki ben sağlıklı olsam bende istemezdim yani insanların tercihi bir şey diyemiyorum.
22 Ocak, 2024 Pazartesi 00.55
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer